Header Ads

ΕΤΣΙ Τα βλέπω... : Η Ι. Μητρόπολη Κορίνθου στο διαδίκτυο…

Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με την επόπτευση και προφανώς από ταλαντούχο Ιερέα, που χειρίζεται τα θέματα Επικοινωνίας με τους Πιστούς και όχι μόνο, μία σχέση πολύ καλή και αρκούντως ενημερωτική. Τα δελτία τύπου κυκλοφορούν αδιάκοπα με όλες τις θρησκευτικές δραστηριότητες της Εκκλησίας του Αποστόλου των Εθνών Παύλου. Η Ενημέρωση θεωρείται επαρκής, πλούσια σε ειδησεογραφικό υλικό και υποστηρικτικό σε πνευματικό επίπεδο των συνανθρώπων μας. Είναι φανερή η προσπάθεια της Εκκλησίας σε τοπικό επίπεδο να εμπλουτίσει μαζί με όλη την άλλη δραστηριότητα, το μυαλό και την ψυχή των Κορινθίων με τον Θείο Λόγο.
Στην αναζήτησή του ο επισκέπτης του διαδικτύου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κορίνθου, απλώς με καταγραφή της φράσης « Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου». Τότε θα παρουσιαστεί μπροστά του όλη η καταγραφή, οι κατηγορίες και η επί μέρους θεματολογία, που καλύπτει πλήρως τα θέματα, που αφορούν τους χειριστές Ηλεκτρονικής αναζήτησης στο Διαδίκτυο. Αρκεί μία επίσκεψη στο Site της Μητροπόλεως Κορίνθου για να επιβεβαιώσετε του λόγου το αληθές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάντε το και δεν θα μετανιώσετε. Έχει πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο η ιστοσελίδα.
Ο άνθρωπος ερχόμενος στη Γη και μεγαλώνοντας είναι προικισμένος από τη φύση να αναζητά την αλήθεια για την ύπαρξή του. Στον Θρησκευτικό χώρο από τα πρώτα βήματα του έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για την περαιτέρω ανέλιξη στο δημόσιο βίο και την πνευματική του προσπάθεια για την κατ΄ εικόνα θέοση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτό γιατί πέραν των ανασταλτικών που η ίδια η Θρησκεία της Ορθοδοξίας έχει καθορίσει, σύμφωνα με τον Θείο Λόγο, υπάρχει και τα ηθικά κωλύματα, που οδηγούν στις ελεύθερες μεν, αλλά δύσκολες επιλογές της ¨Αρετής και της Κακίας¨, του «Καλού και του Κακού». Εκεί λοιπόν, μέσα στα κείμενα και στις σελίδες της Ιεράς Μητροπόλεως, με καλή πρόθεση και διάθεση, μπορεί ο καθένας να βρει το δρόμο Του.
Με το παρόν άρθρο γνώμης, ομολογώ ότι ο γράφων δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, δεν παριστάνει τον αναμάρτητο. Αντίθετα βρίσκεται στην προσπάθεια, που κάνει ο κάθε καλόπιστος Χριστιανός να γίνει καλύτερος….

Δεν υπάρχουν σχόλια