Header Ads

Α.Σ. Πανσολυγειακός – Α.Σ. Κόρινθος 06 0-5

Συνεχίζει απτόητος με μπόρες και βροχή


 Νικηφόρο ήταν το πέ­ρασμα του Α.Σ. Κόρινθος 06 και από το γήπεδο Σοφικού «ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΣΗΣ», για την 19η αγωνιστική της Α΄ κατη­γορίας ΕΠΣ Κορινθίας, επί του φιλότιμου Πανσολυγειακού με το ευρύ σκορ 5-0. Ο α­γώνας έγινε κάτω από αντίξο­ες καιρικές συνθήκες με βρο­χή και δυνατό αέρα, ενώ τα πάντα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είχαν καλυφθεί α­πό πυκνή ομίχλη κάτι, που έ­βαλε ερωτηματικό στον διαι­τητή Γεωργίου, για την τέλε­ση ή αναβολή του. Λίγα λε­πτά όμως, πριν αποφασίσει ο διαιτητής, αν θα ξεκινούσε το παιγνίδι η ατμόσφαιρα καθά­ρισε και παρά την βροχή, που είχε μετατρέψει το γήπεδο σε ...λίμνη ο αγώνας άρχισε.
Από τα πρώτα λεπτά φά­νηκε η διαφορά των δύο ο­μάδων και ο Αργύρης Αρά­πογλου με απ’ευθείας εκτέ­λεση φάουλ και από πλάγι­α θέση άνοιξε το σκορ σε 1- 0 για τους φιλοξενούμενους, μόλις στο 5’. Μετά ανέλαβε δράση ο επανακάμψας από ί­ωση Μανώλης Λύγκος και στο 26’ και 33’ ανέβασε τον δεί­κτη του σκορ στο 3-0 υπέρ της αήττητης σε πρωτάθλη­μα και κύπελλο εντυπωσια­κή ομάδα του Α.Σ. Κόρινθος 2006. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτή­ρια για την ανάπαυλα και α­φού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άλλαξαν ποδο­σφαιρικές στολές, επανήλ­θαν στο β ‘ ημίχρονο, που ε­ξελίχθηκε πανομοιότυπα με το πρ’ωτο.
Κι΄αυτό χωρίς να αλλάξει κάτι, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλα τα επί­πεδα. Μάλιστα διεύρυναν το σκορ στο 68’ & στο 78’ με τον Σάκη Τζανέτο κλείνοντας έτσι το σκορ σε 5-0 υπέρ της ομά­δας του, αφού στο 75’ ο Τζά­νι με ωραίο σουτ δεν κατάφε­ρε να πετύχει το γκολ της τι­μής για την ομάδα του, διό­τι η μπάλα τράνταξε το οριζό­ντιο δοκάρι του Σκούρτη.
Άνετη η νίκη για την ομάδα του Σταύρου Μπινιάρη, που οι παίκτες της χόρευαν μέσα στη βροχή, κόντρα σε μια α­ξιόμαχη και φιλότιμη ομάδα, αλλά που θα ...ψάξει αλλού να πάρει νίκες και βαθμούς. Ο Α.Σ. Κόρινθος 06, δεν ήταν στα μέτρα του Πανσολυγεια­κού, φού μέσα σε ένα μήνα νίκησε τρεις φορές σε Πρω­τάθλημα και Κύπελλο τον άλ­λο γίγαντα των γηπέδων ΠΑΣ Κόρινθος και δεν έχει δοκιμά­σει την πίκρα της ήττας, ούτε καν της ισοπαλίας.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Γεωργίου πο­λύ καλός όπως και οι βοηθοί του Σάνος και Φίλης.
Α.Σ. ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ : Πα­παγιάννης, Τσίμος, Σ.Ρωτίδης, Ε.Οικονόμου. Ζέφι, Κούτρας, Β.,Chetan, Τζάνι, Κούτρας Β.Α.,Σιάμας, Πέτρου, Γ.Καρα­γκούνης. Έπαιξαν και οι Τόpi, Καρβούνης, Μπάνος.
Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκούρ­της, Γκουριώτης, Φίλης, Μαγ­γίνας, Λαζάρου Τριμπόνιας (75’ Μαυρέλης ), Βάσος, Λύ­γκος (58’ Χρυσαφίδης ), Τζα­νέτος, Αράπογλου, (58’Δημη­τριάδης ), Χατζησοφρωνίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια