Header Ads

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ

Ύποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος ο αδερφός του Σημίτη!

Την ελληνική και ξένη (Ελβετική) δικαιοσύνη. σε εμβάσματα που συνδέοντα; με. το σκάνδαλο C4ί και με δωροδοκίες την κατευθύνει!
Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Real News” βαρύνεται με επίσημο αίτημα να ανοίξουν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία, δεδομένου, πως υφίστανται υπόνοιες για τέλεση κακουργηματικής φύσης αδικημάτων, ΠΟΥ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ με τη συγγενική σχέση του με τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Σημίτη! Ουσιαστικά πρόκειται να σχετίζεται με συνέχεια υποθέσεως που αφορά ένα... περίεργο έμβασμα στην υπόθεση - σκάνδαλο του C4i. Συγκεκριμένα, ο “κύριος” αυτός, πάει μαζί με την «ανάδοχη εταιρεία Saio (σε κοινοπραξία με την... Siemens), η οποία έλαβε μια υπέρογκη πληρωμή 6,5 εκατ. ευρώ.

Η αναιτιολόγητη αυτή πληρωμή προκαλεί ερωτηματικά, τα οποία καταλήγουν σε ένα... περίεργο έμβασμα, το οποίο, όπως αναφέρει η εφημερίδα ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, πέρασε από τις Μπαχάμες, έφτασε σε «τραπεζικό λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα προσώπου που παραπέμπει άμεσα σε πρώην πρωθυπουργό» και κατέληξε σε γερμανική τράπεζα».

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Δικαιοσύνη εντόπισε τον επίμαχο λογαριασμό και την εν λόγω off shore εταιρεία, ακολουθώντας τα ίχνη του εμβάσματος των 845.000 ευρώ που απέστειλε το 2010 ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού από τις Μπαχάμες σε ελληνικό τραπεζικό ίδρυμα. Και από εκεί, μέσα σε πέντε μόλις μέρες, στη Γερμανία, κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος.
Ο αδερφός του Σημίτη βέβαια, ισχυρίζεται ότι τα χρήματα είναι νόμιμα! Και ότι προέρχονται από την εργασία του ίδιου και της συζύγου του, ως καθηγητή Πανεπιστημίου και ψυχαναλύτριας αντίστοιχα !

Και απειλεί με μηνύσεις «εναντίον οιουδήποτε επιδιώξει τη συκοφαντική δυσφήμιση» του!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια