Header Ads

Πεντακάθαρη νίκη Ηρακλής Ξυλοκάστρου – ΠΑΣ Κόρινθος 0-4

Άλλη μια νίκη για τον ΠΑΣ Κόρινθος, που αυτή τη φορά μέσα στο Ξυλόκαστρο υπό βροχή και με την συμπαράσταση 200 και πλέον οπαδών της έκανε το 9 στους 9 αγώνες για το Πρωτάθλημα τη; Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας. . Το τελικό αποτέλεσμα Ηρακλής Ξυλοκάστρου -  ΠΑΣ Κόρινθος 0-4 είναι ενδεικτικό της καθαρής νίκης, που πέτυχε η ιστορική ¨Μπάρτσα¨. Το Α΄  ημίχρονο οδηγήθηκε στη δύναμη και λόγω της συνεχόμενης βροχής οι ομάδες απειλούσαν μόνο από στατικές ενέργειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από τις ελάχιστες φάσεις ήταν όταν  οι φιλοξενούμενοι  απείλησαν  με ΒΑΖΕΧΑ και ΡΑΠΤΗ και όταν οι γηπεδούχοι κάτι πήγαν να καταφέρουν  με ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ και ΚΑΛΥΒΑ  Χωρίς τέρματα σφύριξε λήξη του Α΄ ημιχρόνου ο διαιτητής..

Στο Β΄ ημίχρονο ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο αποφασισμένος να πάρει τον αγώνα και δεν άργησε να καταφέρει  το στόχο του. Αφού μόλις στο 47΄ έχασε την πρώτη του ευκαιρία όταν σε φάουλ έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή και η εκτέλεσή του από τον Ράπτη βρήκε την συμβολή των δοκών. Στη συνέχεια στο 51’ σε μία σέντρα έντός περιοχής από τον Kαρβέλη, ο Ράπτης πάλι με κεφαλιά «κρέμασε» τόν τερματοφύλακα τών πρασίνων γράφοντας το 0-1, που είχε και συνέχεια.  Με τον ενθουσιασμό από το πάρτυ, που είχαν στήσει οι οπαδοί του ΠΑΣ Κόρινθος στην κερκίδα, ο ΒΑΖΕΧΑ έκανε το θαύμα του. Στο 63’ από σέντρα του δραστήριου Τσιφλίδη ό Ζήσης σούταρε από κοντά απέκρουσε ο Κουρούμαλης σωτήρια σε κόρνερ, που κτύπησε ο Ράπτης με τον Αρκάδιο Βαζέχα να πιάνει την κεφαλιά, αυτή να βρίσκει σε αμυντικό των γηπεδούχων και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κουρούμαλη, αφού η μπάλα άλλαξε πορεία και έγινε το 0-2!  Η υπεροχή των Κορινθίων ήταν εμφανής και στο  63’ έγινε το ίδιο σκηνικό σε κτύπημα κόρνερ του Ράπτη, νέα κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από τον Βαζέχα και  0-3. Το σκορ έκλεισε τρία λεπτά αργότερα όταν ό Ζήσης με σουτ από το ύψος της περιοχής των γηπεδούχων έκανε το τελικό 0-4.

Οι φιλότιμοι παίκτες του Ηρακλή προσπάθησαν ειδικά στο Α΄ κυρίως μέρος με σποραδικές αντεπιθέσεις να παραβιάσουν την άμυνα των Κορινθίων, αλλά στάθηκε αδύνατον να συμβεί αυτό .  Η ομάδα του Γιάννη Βασιλόπουλου, έχοντας γνώση της ανανεωμένης δυναμικότητας των  γηπεδούχων, πήγε στο Ξυλόκαστρο με αποφασιστικότητα να διεκδικήσει μία ακόμη νίκη. Και πέτυχε τον αντικειμενικό της στόχο.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο διαιτητής Καλαράς με τα σφυρίγματά του κατάφερε να προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων και των δύο ομάδων. Καλοί οι δύο Βοηθοί του: Κωνσταντόπουλος & Μπουρτζοβίτης Χωρίς νόημα η αποβολή του ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ με δεύτερη κίτρινη κάρτα  στο 0-4, ειδικά όταν ο διαιτητής είχε χαριστεί δυο φορές στον ΚΑΛΥΒΑ και ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗ . Για τα επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα « κακώς έγιναν». Με αφορμή την λαχειοφόρο εισήλθαν στο χώρο των αποδυτηρίων «αρκετοί», που δημιούργησαν ένταση

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κουρούμαλης, ‘Ηλ. Μαστρογιανόπουλος, Μανώλης, Κλουτσινιώτης, Κουλάκης, Αθανασούλης, Καφαντάρης, Καλύβας, Άράπι, Πιλιαφάς, Ντερβίσι. Έπαιξαν στήν επανάληψη οι Σιώζος, Ματθαιόπουλος,Παληός.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τερεκανίδης, Καρβέλης, Μούτσος, Διαμαντόπουλος, Σγουρός, Σιδέρης, Τσιφλίδης, Λαλάη, Ζήσης, Ράπτης, Βαζέχα. Έπαιξαν στήν έπανάληψη καί οί Σταύρου, Μπάρτζης, Χριστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια