Header Ads

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄κατηγ. ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ο. Ισθμιακός – Α.Σ. Κόρινθος 06 0 – 7

Μεγάλη υπεροχή και κατοχή

Α.Ο. Ισθμιακός – Α.Σ. Κόρινθος 06  0 – 7

Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Κόρινθος 06 με θύμα αυτή τη φορά τον αξιόμαχο Ισθμιακό, ο οποίος βρέθηκε όμως απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Ο γηπεδούχος, στο γήπεδο «Γιάννης Στέφας», έχασε με το εντυπωσιακό σκορ  7-0. Το ματς δεν αντέχει κριτικής, αφού οι νικητές ήταν μακράν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα. Τι να σχολιάσουμε, ποίον να κατακρίνουμε, αφού μόλις στο 14’ το σκορ διαμορφώθηκε σε  3-0 υπέρ της ομάδας του Σταύρου Μπινιάρη με τα γκολ του Σάντα  (1’), του Αράπογλου  (5’) και Λύγκου  (14’ ). Δεν έμειναν εκεί όμως οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 37’ ο  Μίμης Χρυσαφίδης με πέναλτι έγραψε το 4-0. Με αυτό το αποτέλεσμα πήγαν οι παίκτες στα Αποδυτήρια.

Κατά τη διάρκεια του Β΄ ημιχρόνου, η γενική όψη του αγώνα δεν διέφερε και πολύ από αυτήν του πρώτου. Την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας την είχαν οι Κορίνθιοι, που έπαιζαν το συνηθισμένο μοτίβο επιδεξιότητας, δυναμισμού, περίτεχνων συνδυασμών, ομαδικότητας και αποτελεσματικότητας. Ήταν  καταιγιστική η ομάδα  Κόρινθος 06 και στο υπόλοιπο του χρόνου. Πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Αράπογλου πάλι, (61’), Χουσελά  (80’) και Τζανέτο ( 89’ ) . Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα για τους νικητές και  ...ηχηρό μήνυμα σε όσους κάνουν σκέψη  ...
αμφισβήτησης ότι είναι εύκολος αντίπαλος. Τα δίνουν όλα για όλα και θυμίζουν το γνωστό,,, «¨ Ένας για όλους και όλοι για τον ένα ¨.

Έτσι πάει το Σάββατο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου με ανεβασμένη ψυχολογία και περιμένει τον συγκάτοικό της στην κορυφή της βαθμολογίας, την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος να αγωνιστεί, ως ίσος προς ίσον.  Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο, δηλαδή 9 στις 9 αγωνιστικές. Το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου θα αποτελέσει μία ενδιαφέρουσα ένδειξη, χωρίς όμως αυτό να αποτελέσει και πρόκριμα για το ποία εκ των δύο ομάδων θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας της περιόδου 2017 -2018, που έχει μάκρος ακόμη. « Προηγείται βέβαια την Τετάρτη ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Κόρινθος 06 – ΠΑΣ Λουτράκι, που η τελευταία αγωνίζεται στον 6ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής με ιδιαίτερες αξιώσεις. Θα αναδειχθεί  άραγε ο αγώνας σε τοπικό ντέρμπι για τη φάση των 16 ομάδων της ΕΠΣ Κορινθίας;
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χωρίς προβλήματα. Σημειώνουμε επίσης ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από τον επανακάμψαντα διαιτητή του αγώνα Παντελή Χονδρόπουλο, που τήρησε την απόφαση της ΕΠΣΚ  (βοηθοί Τάγκαλης -Τσολάκης ), στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας, που έπληξε την Δυτική Αττική.

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Ντουντούμης, Cjini, Παντουβάκης, Δανομάρας, Αγγελίδης  (49’ λτ Πέρρας), Ρουσλάν  (88 ‘ Στρατίκης Φ. ), Μούτσος, Κλέβιστ  (72’ Κούτρας ), Οικονόμου, Παπαηλιού, Στρατίκης Γ.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ.2006: Κεμαλάϊ, Γκουριώτης  (63’ Χουσελάς ), Φίλης  (46’ Δημητριάδης ), Μαγγίνας, Μαυρέλης, Αράπογλου  (63’ Τριμπόνιας ), Σάντα, Χατζησοφρωνϊου, (66’ Βάσσος), Χρυσαφίδης, Λύγκος, Τζανέτος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια