Header Ads

Καταγγελίες - Προτάσεις /Φ.1805

  

ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Κύριοι της εφημερίδας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, είμαι σε θέση να συγχαρώ την εφημερίδα σας γιατί, τουλάχιστον στα Δημοτικά νέα των Δήμων είστε μέσα σε όλα, άσχετα με την κομματική ιδιότητα του κάθε Δημάρχου. Ειδικά για τον Δήμο Κορινθίων μερικές φορές παρουσιάζετε τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, ως μοναδικό στο είδος του, ενώ κάποιοι άλλοι της μειοψηφίας δεν βλέπω να λένε ούτε μία κουβέντα για το άριστο έργο που προσφέρει στον τόπο του. Ο Δήμαρχος από όπου κι αν εργάσθηκε άφησε ανεξίτηλο το πέρασμά του. Εργάζεται για το καλό του Δήμου μας και έχουμε να δούμε πολλά μελλοντικά επιτεύγματα. Οι Κορίνθιοι που τον ψήφισαν τέτοιους υπηρέτες θέλουν.

ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Διάβασα κάπου ότι εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον Δήμο Σικυωνίων ένα σωρό δαπάνες για την εκτέλεση διαφόρων έργων και αναρωτιέμαι. Είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος ξεκίνησε από κομματικός του ΠΑΣΟΚ και φυσικά δεν έχει αλλάξει ιδεολογικό χώρο. Είναι επίσης γνωστό πως τα βουλευτικά αποτελέσματα φέρνουν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα στον εν λόγω Δήμο.

Ασφαλώς είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος είναι καλοβολεμένος με το να αποσπά κάθε τετραετία επί είκοσι και πλέον χρόνια τόσο τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ.. Αναρωτιέμαι …,λοιπόν, όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ήταν τόσο γαλαντόμο στους Δημάρχους της κεντροδεξιάς παράταξης;

ΒΕΛΟΥ- ΒΟΧΑΣ: Κύριοι, είμαι Κορίνθιος, κάτοικος Αθηνών, αλλά διαθέτω το πατρικό μου σπίτι στην Βόχα και έρχομαι τακτικά στη αγαπημένη μας Κορινθία. Επανέρχομαι σε ένα γνωστό μας θέμα.

Ενώ έρχομαι γεμάτος ενθουσιασμό και χαρά γιατί θα βρεθώ στα πατρικά και νεανικά μου στέκια επιστρέφω γεμάτος προβληματισμό και μεγάλο σκεπτικισμό από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω.

Όσο βρίσκομαι έξω στην Παραλία Βραχατίου απολαμβάνω και του πουλιού το γάλα στις κάθε είδους επιχειρήσεις. Όταν όμως επιστρέφω στο σπίτι, το πρώτο και μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη πόσιμου νερού. Ακόμη να λυθεί το πρόβλημα;

ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Αρχή Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει υψηλού περιεχομένου Πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις κατά τη θερινή περίοδο των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου. Ανακοινώνει δε τη σειρά των εκδηλώσεων σε πρόγραμμα που κοινοποιεί ευρέως στο κοινό. Παρά την κορωνοπανδημία και φέτος διοργάνωσε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητικά γεγονότα, που απόλαυσαν δημότες και επισκέπτες. Η Δημοτική Αρχή με μπροστάρη τη Λουτρόπολη δεν μας αφήνει χωρίς προγράμματα αυτού του είδους. Ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης και οι συνεργάτες του είναι παρόντες!..

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κύριοι, διάβασα σε προηγούμενο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κάποιες δημοσιεύσεις που αφορούσαν τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο και είδα πως τον προτρέπετε στο να αφήσει το δικό του έργο στον Δήμο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας γιατί πρόκειται για εξαίρετο συμπολίτη μας, αγαπητό και είναι ανάγκη να μην έχει άδοξο τέλος μετά την προφανή επαναληπτική θητεία του. Η περιοχή μας μέχρι σήμερα είχε άξιους Δημάρχους με πρώτο και καλύτερο τον αναμορφωτή Δ. Σκούρα, που άλλαξε ριζικά το όμορφο Ξυλόκαστρο. Ας ακούει και τους άλλους όσο έχει χρόνο μπροστά του… 

ΝΕΜΕΑΣ: Πάει και αυτή η χρονιά. Πολλά λόγια έχουμε ακούσει εμείς οι Νεμεάτες από στόμα Νομαρχών και Περιφερειαρχών, αλλά δεν βλέπουμε αποτέλεσμα. Ακούμε για διευθετήσεις και αναπλάσεις του Επαρχιακού οδικού δικτύου, αλλά δεν βλέπουμε να διευθετείται το θέμα της οδού Αρχαία Νεμέα – Χαλκί – Σουληνάρι – Βοχαϊκό – Βραχάτι, που θα μας έδινε ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση στον Κορινθιακό και στις Εθνικές οδούς Κορίνθου – Πατρών. Οι τελευταίες ανακοινώσεις της Αυτοδιοίκησης κάτι αναφέρουν, αλλά αν δεν δούμε συνεργεία ανάπλασης στην περιοχή δύσκολο να πιστέψουμε στην έναρξη, πόσο μάλλον και στην ολοκλήρωσή τους. Δεν απομένει παρά να περιμένουμε το πότε.

Ίδωμεν…




Δεν υπάρχουν σχόλια