Header Ads

«ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ» ΤΟΥ Αλέξη ΚΟΥΓΙΑ Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ! /Φ.1801

  

Αξίζουν συγχαρητήρια οι πρωτεργάτες της ενέργειας που είδαν την ώρα «Κ», όταν ο μεγαλοδικηγόρος και Αθλητικός παράγων της χώρας απελευθερώθηκε από την ομάδα της Λάρισας και έκαναν την κίνησή τους. Ο Αλέξης Κούγιας και τα μάτια μας! Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ξανάρχεται στο Αθλητικό προσκήνιο!..

Αυτό δεν επιζητούσαμε;


Εποχή Αλέξη Κούγια για την ιστορική ομάδα της πόλης, αφού ο έγκριτος ποινικολόγος έκανε πράξη τα όσα δήλωσε σε τοπικό κανάλι, ότι αυτός και ομάδα επιχειρηματιών του Νομού και της πόλης θα ανaλάμβανε τις τύχες και τη συνέχεια της Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Βασιλόπουλος έχει δώσει τα χέρια με τους νέους ιδιοκτήτες δηλαδή τον Αλέξη Κούγια και τους επιχειρηματίες Γεώργιο Πιέτρη και Γεώργιο Οικονόμου.

Έτσι στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ομάδας την περασμένη Πέμπτη (14/07/22), επικυρώθηκε η συμφωνία. Εκεί παρουσιάστηκε ο κ. Κούγιας με τους συνεργάτες του και ενημέρωσε τους φιλάθλους για το πλάνο της ομάδας με στόχο την άνοδο στη Super League.

«Βασικός στόχος μας είναι να γίνει η ομάδα οικογένεια και αυτό θα χρειαστεί χρόνο «τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλ. Κούγιας και πρόσθεσε «Δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα έρθουν οι επιτυχίες, όμως αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι όλοι αυτοί που αναλαμβάνουμε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, στόχο έχουμε η ομάδα του ΠΑΣ η Κόρινθος να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. « Πριν από τον κ. Κούγια ο επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης πήρε τον λόγο και παρουσίασε τον γνωστό δικηγόρο, ως την καλύτερη μεταγραφή της Κορίνθου. Λεπτομέρειες της μεταβίβασης της ομάδας δεν αναφέρθηκαν, ενώ παράλληλα οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Οικονόμου και Τ. Γκιολής δεσμεύτηκαν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα βοηθήσουν αυτό το εγχείρημα..

Επισημαίνουμε ότι ελάχιστοι φίλαθλοι της ομάδας και όχι μόνο , δέχτηκε με επιφύλαξη το εγχείρημα αυτό αφού και η παρουσία του στο Επιμελητήριο ήταν ελάχιστη. Ίσως έπαιξε ρόλο στις φήμες που λένε ότι ο κ. Κουγιας αγοράζει τον ιστορικό Πανιώνιο και η πανδημία του κορωνοϊού. Ε και μ΄αυτό τι; Και ο Όμιλος Βαρδινογιάννη είχε τον ΠΑΟ με τις δύο ομάδες να είναι συγκοινωνούντα δοχεία Αθλητικής συνεργασίας. Εδώ χωρίς φόβο, αλλά με βεβαιότητα και πάθος θα πούμε πως πραγματικά η επάνοδος του μεγάλου ποδοσφαιρικού παράγοντα στα πάτρια αθλητικά εδάφη μόνο χαρά θα φέρει στην ανώνυμη και επώνυμη πλειοψηφία των φιλάθλων της Κορινθίας.

Η πρώτη ομάδα του Νομού μας, αρχής γενομένης από το 1958 με τον Παγκορινθιακό που είχε προέλθει από τη συγχώνευση των ομάδων Αχιλλέα Κορίνθου και Ολυμπιακού Τσακωνίκων της πόλεως, που μετονομάστηκε ΠΑΣ Κόρινθος με τη συγχώνευση και του Άρη του Συνοικισμού Κορίνθου, σέρνει μαζί της μία λαμπρή ποδοσφαιρική ιστορία. Έπαιξε στα πρωταθλήματα της Β΄και Α΄΄ κατηγορίας Ελλάδας με τη σημαντική παρουσία και συνδρομή της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ του Ομίλου Βαρδινογιάννη, αφήνοντας ισχυρά δείγματα Αθλητικού ιδεώδους και αγάπης των φιλάθλων με μηδαμηνές εξαιρέσεις που όμως με τις πράξεις τους αμαύρωσαν το ποδοσφαιρικό μέλλον μας επί δεκαετίες.

Σήμερα με την κίνηση του Αλέξη Κούγια και των συνεργατών του γίνεται προσπάθεια Ανάστασης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Οι οιωνοί είναι καλοί και καλούν τους αγνούς φιλάθλους του Νομού μας σε συσπείρωση και επικρότηση στους πρωτεργάτες του εγχειρήματος. Αξίζουν συγχαρητήρια οι πρωτεργάτες της ενέργειας που είδαν την ώρα «Κ», όταν ο μεγαλοδικηγόρος και Αθλητικός παράγων της χώρας απελευθερώθηκε από την νομάδα της Λάρισας και έκαναν την κίνησή τους. Ο Αλέξης Κούγιας και τα μάτια μας! Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ξανάρχεται στο Αθλητικό προσκήνιο!.. Αυτό δεν επιζητούσαμε;

Για τη Φωνή της Κορινθίας 
Βαγγέλης Δ. Κόκκινος


Δεν υπάρχουν σχόλια