Header Ads

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ φ.1786

    
Βαρυσήμαντη Συνέντευξη τύπου πρόκειται να παραχωρήσει σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. 

Όπως μας είπε σε ερώτησή μας, λίγο πριν την έκδοση του ανά χείρας φύλλου της «Φωνής της Κορινθίας», θα ανακοινώσει μια ακόμα χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Πρόκειται για την χρηματοδότηση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για την τοποθέτηση ψηφιακών υδρομέτρων, ενός έργου που θα επιτρέψει στο Δήμο και την ΔΕΥΑ Κορίνθου, η οποία ως αρμόδια υπηρεσία θα λάβει την χρηματοδότηση, να κάνει καλύτερη διαχείριση στο νερό ύδρευσης. Ασφαλώς για να περιορίσει τις διαρροές, που υπάρχουν σήμερα και αποτελούν σημαντικό πρόβλημα για τον Δήμο. Η χρηματοδότηση αυτή έρχεται σε συνέχεια άλλων χρηματοδοτήσεων, που ο Δήμος Κορινθίων έχει ήδη λάβει. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε την χρηματοδότηση των 11 εκατομμυρίων ευρώ για το Μουσικό Σχολείο, των 250 χιλιάδων ευρώ για το Ψηφιακό Μουσείο Επανάστασης, των 700 χιλιάδων ευρώ για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του δήμου. 

Ο Δήμος Κορινθίων έχει καταθέσει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 27 εκατομμυρίων ευρώ.!.. 

Η εφημερίδα μας θα δημοσιεύσει τις λεπτομέρειες της Συνέντευξης στο επόμενο φύλλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια