Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» Φ.1781

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Ψάχνουν να βρουν αφορμή για επεισόδιο...

Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα, η ανθρωπότητα δεν είναι επιτρεπτό να παραμείνει αδιάφορη μπροστά στο διαφαινόμενο όλεθρο, ο οποίος είναι ενορχηστρωμένος, κατά πάσα πιθανότητα, από τους συνήθεις υπόπτους, δηλαδή τη Δύση και τα κοράκια του πολέμου. Με αφορμή τη θετική στάση της Τουρκίας με τη στήριξη των εγκληματικών δραστηριοτήτων των Ισλαμιστών του ISIS και του ακήρυκτου πολέμου της Τουρκίας του «Σουλτάνου» Ερντογάν, οι Κούρδοι υπήκοοι της χώρας αυτής βρίσκονται καθημερινά υπό διωγμό στα πρόθυρα γενοκτονίας… Ο καταλύτης των εξελίξεων είναι οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ – Τουρκίας ή Μπάιντεν και Ερντογάν, που υποδαυλίζονται από εξωτερικούς παράγοντες συμφερόντων εξουσίας και επιρροής. Μαθημένος ο Τούρκος Πρόεδρος με τις προηγούμενες Ηγεσίες της υπερδύναμης συνεχώς να παίρνει με τη άδειά της ή ακόμα και με την ενεργό σύμπραξη, όπως στο Κυπριακό ξένα εδάφη, δεν μπορεί να ανεχθεί τη δημιουργία Κουρδικού Κράτους χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Ατυχώς για την Ελλάδα, η μόνη πρόσφορη περίπτωση για να ικανοποιηθούν τα αρπακτικά σχέδια της Τουρκίας, είναι η χώρα μας. Μέρη της Πατρίδας μας εποφθαλμιά ο Ερντογάν και αφιονίζει την κοινή γνώμη των Τούρκων εναντίον της χώρας μας, που έχει ελευθερωθεί με αίμα και θυσίες..

Είναι πλέον γνωστό ακόμα και στους απλούς Έλληνες πολίτες πως όταν η Τουρκία του Ερντογάν βρίσκεται εσωτερικά στριμωγμένη, όπως συμβαίνει τώρα με τις σχέσεις και τα αντίποινα των ΗΠΑ στην Τουρκική Οικονομία, τότε εφαρμόζει την πάγια τακτική συσπείρωσης του Λαού της. Δεν λογαριάζει ο αδίστακτος ούτε την Ουκρανική κρίση. Κάνει εξαγωγή της κρίσης προς τα αιώνια θύματά της την Ελλάδα και την Κύπρο με τις πλάτες παλαιότερα της Ανθελληνικής Δύσης και σήμερα εκμεταλλεύεται την περίπτωση και απειλεί ότι θα αλλάξει στρατόπεδο Συμμαχίας, αν δεν τύχει θετικής αντιμετώπισης στα βρώμικα και αρπακτικά σχέδιά της. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ήδη υπό διαμόρφωση το σκηνικό έντασης, που επιχειρεί να στήσει η Άγκυρα στην Κύπρο με την κυπριακή ΑΟΖ και την Αμμόχωστο, την παντελή αναλήθεια ότι η Ελλάδα κατέχει 18 νησιά του Αιγαίου που ανήκουν στην Τουρκία. Οι Τούρκοι, αυτή τη φορά, βρίσκονται αντιμέτωποι με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, που έχει ίδια συμφέροντα να παραμείνουν τα πράγματα, όπως είναι...

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, όμως, όλα είναι ρευστά. Ίδωμεν… Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»





ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΕΒΡΟΣ:
Επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ΝΔ…

Διάβασα σε παλαιότερο άρθρο μας τα εξής «Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που προέρχονται από την Τουρκία αναφορικά με τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού Αφγανών και Πακιστανών (κυρίως), οι οποίοι συγκεντρώνονται γύρω από την Αδριανούπολη προκειμένου να περάσουν τον αφύλακτο Έβρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» η ελληνική Κυβέρνηση έχει προβεί σε διαβήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και την Τουρκία, για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα, γιατί διαπίστωσε χαλάρωση των μέτρων επιτήρησης των περασμάτων λαθρομεταναστών απ’ την απέναντι πλευρά του ποταμού Έβρου!

Η κυβέρνηση αρνούμενη πεισματικά να πάρει κανένα απολύτως μέτρο φύλαξης της ελληνικής πλευράς των συνόρων (τουλάχιστον στον Έβρο) αποδίδει την κατάσταση με την ορδές λαθραίων μεταναστών, οι οποίες περνούν τα σύνορα χωρίς κανένα πρόβλημα, στην έλλειψη μέτρων από την πλευρά της Τουρκίας. Την ίδια στιγμή δείχνει και είναι «ανήμπορη» ή δεν θέλει η Αριστερή Κυβέρνηση των εντολοδόχων να διαφυλάξει τα ελληνικά σύνορα, εφαρμόζοντας το σχέδιο της αποεθνοποίησης της Ελλάδας.

Αναφέρεται, επίσης, στο ότι τα χερσαία σύνορα του Έβρου από τότε που ανήλθε στην εξουσία το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν γίνει προνομιακό πεδίο δράσης των διακινητών λαθρομεταναστών. Κυκλώματα Βούλγαρων, Σκοπιανών, Αλβανών και άλλων εθνικοτήτων διακινητών, καταφέρνουν με διάφορους τρόπους να μεταφέρουν παράνομα τους εκατοντάδες που περνούν καθημερινά, προς το εσωτερικό της χώρας.

Χαρακτηριστική, επίσης, είναι η αναφορά πως στην Κυβέρνηση προκαλεί πρόσθετη ανησυχία η πληροφορία για τις 500.000 ασιάτες που μετακινήθηκαν από Ιράν-Ιράκ στην Τουρκία και κατευθύνονται προς την περιοχή της Αδριανούπολης, ώστε να περάσουν στον Έβρο, όπου η Κυβέρνηση ξήλωσε τον φράκτη της Νέας Δημοκρατίας, που είχε πετύχει το απόλυτο μηδέν εισροών λαθρομεταναστών. Το μεγάλο ερώτημα είναι πως όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μηδέ της Αξιωματικής εξαιρουμένης, αδιαφορούν ή εκφράζονται για το θεαθείναι αρνητικά στην εθελόδουλη ενέργεια εισροής χιλιάδων λαθρομεταναστών σε μηνιαία και καθημερινή βάση. Είδατε κάποια δυναμική αντίδραση; Ζήτησε κάποιο κόμμα να καταγγείλουμε τις συμφωνίες Μάαστριχτ ή Δουβλίνου;..» Και αναρωτιέμαι τι συνέβη και σήμερα νοιώθουμε πιο ασφαλείς από την εικόνα νοικοκυρέματος και ασφάλισης των περασμάτων λαθρομεταναστών στον Έβρο; Μήπως η Κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει πατριωτικά αντανακλαστικά;

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

«Αντισυνταγματική Εκτροπή» χωρίς τιμωρία ενόχων…


Έχουμε αναφέρει κατ΄επανάληψη ότι ο Γ. Παπανδρέου, με την υπογραφή του Μνημονίου, αφού παραπλάνησε τους μη ενήμερους βουλευτές που το ψήφισαν χωρίς να γνωρίζουν «περί του τι πρόκειται να συμβεί», οδήγησε τη χώρα στην αυτοκατάργησή της και παρέδωσε την Ανεξαρτησία της στα χέρια των «Αρπακτικών» της τρόϊκα. Όχι όμως και να φτάσουμε σε αυτό το κατάντημα της πολιτικής ανυποληψίας. Από την έναρξη εφαρμογής των επαχθών μέτρων έχει χυθεί πολύ μελάνι και έχει μαλλιάσει η γλώσσα των Οικονομολόγων και Συνταγματολόγων να διακηρύττουν ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή, γιατί παραβιάζεται το Ελληνικό Σύνταγμα. Κανείς μέχρι σήμερα δεν συγκινείται, δεν προσήχθη.

Ήλθαν στη συνέχεια οι δικαστές και κατήγγειλαν την τότε κυβέρνηση για «απροσχημάτιστη παραβίαση του Συντάγματος» και για «κατ’ επανάληψη συνταγματική εκτροπή», με αφορμή την καταβολή από την κυβέρνηση μόνο το 50% τώρα των αυξήσεων, των αναδρομικών και των φοροαπαλλαγών που οι ίδιοι οι δικαστές αποφάσισαν για τον εαυτό τους, καθώς και για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ πρόσφατα Κυβερνητικοί παράγοντες μιλάνε για αναδρομικά μετά το 2016. Και πάλι κανείς δεν ανησυχεί, για την απροσχημάτιστη Κυβερνητική διαχρονικά απάτη.

Ακόμα και αυτοί, που καταγγέλλουν τις πράξεις των εκάστοτε Κυβερνήσεων, έχοντας κατά νου πως το γενικότερο πολιτικό κλίμα ευνοεί το κόμμα τους, δεν αναφέρονται στο δίκαιο της Δικαιοσύνης και το πνεύμα των δικαστικών αποφάσεων. Κάνουν το κορόϊδο καιροφυλακτούντες. Το παράδοξο είναι πως οι στρατιές των φωνασκούντων στην Πλατεία Συντάγματος των Αθηνών για την ψήφιση του Μνημονίου έχουν βαρέσει και αυτοί αποχώρηση και σιωπητήριο, λές και πήραν το μάθημά τους. Αναρωτιούνται όμως από τη βολή τους μπροστά στο χαζοκούτι της τηλετύφλωσης, πως είναι δυνατόν, έπειτα από μια τέτοια σοβαρότατη καταγγελία των ίδιων των δικαστών για παραβίαση του Συντάγματος από την κυβέρνηση, να μην εξεγείρεται κανένας Έλληνας;

Πες πες, το χώνεψαν οι Έλληνες ότι μετά την απεμπόληση της Εθνικής μας Κυριαρχίας χάσαμε ακόμα και το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, χωρίς να πάνε οι υπεύθυνοι φυλακή; Τι συμβαίνει και δεν συγκινούνται οι κυβερνώντες πολιτικοί;

Μήπως έχει χάσει και η Δικαιοσύνη, το προπύργιο της Δημοκρατίας την πρωτοκαθεδρία της αμεροληψίας στα μάτια των πολιτών, όταν βλέπουν ότι το μνημόνιο, με το οποίο καταλυόταν η εθνική κυριαρχία, αλλά και τους εφαρμοστικούς νόμους και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που το υλοποιούν, οι ίδιοι οι δικαστές δεν το κήρυξαν αντισυνταγματικό; Ακόμη περιμένει ο «Κυρίαρχος Λαός»… Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»






ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ

Να σταματήσει η «Λιβανοποίηση της Ελλάδας»…


Πριν από κάποια χρόνια είχα διαβάσει ένα μανιφέστο του δικού μας «Επιτρόπου», Αρμόδιου τότε για τη Μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, που ανέφερε πως ανατρέπεται η ισχύουσα Μεταναστευτική Πολιτική της Ε.Ε., η οποία προβλέπει τη σταδιακή αναλογική κατανομή των Λαθρομεταναστών, που μας στέλνει η Τουρκία, στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε..

Θα πάρει τέλος, λοιπόν, η αποσυμφόρηση της «Αποθήκης Ψυχών» στην Ελλάδα, που μας φορτώνουν οι εχθροί μας. Και ενθυμούμαι, είχα συμπληρώσει: Το έχουμε δει το έργο και το έχουμε ψάξει, αλλά που να βάλεις μυαλό στα μίσθαρνα όργανα, που παριστάνουν τους φιλέσπλαχνους και φιλόξενους Έλληνες σε όλον αυτόν τον εσμό των Μουσουλμάνων; Ο αφοπλισμός και η αποστρατικοποίηση της Ελλάδος είναι το ζητούμενο και γίνεται συστηματικά με μεθοδεύσεις χρόνων από τους ολετήρες του Ελληνικού Κράτους. Ενώ αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη ορισμένων σοβαρών εθνικών προβλημάτων, είτε δεν λαμβάνουμε καμιά απόφαση αποτροπής του, είτε λαμβάνουμε σταδιακά αναποτελεσματικά μέτρα, που στερούν από την πατρίδα μας σημεία υποστήριξης σε περίπτωση πολεμικής κρίσης.

Είναι γνωστές οι λεγόμενες, κατ επίφαση Παραλείψεις, που υποτίθεται ότι έγιναν από αμέλεια, που δημιούργησαν όμως δυσμενή εθνικά τετελεσμένα και παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας, χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό, μπροστά στα μάτια ενός αποχαυνωμένου Λαού, που τον έχουν εξουδετερώσει τα δουλικά ΜΜΕ. Έτσι είχαμε αποφάσεις και μέτρα που λαμβάνονταν με τρομερή αναίδεια προς τους κανόνες στρατηγικής και στρατιωτικής ασφάλειας. Εάν δε κάποια στιγμή εύρισκες υπευθύνους για να τους ζητήσεις ευθύνες , συσκοτίσουν ή συγκάλυπταν το θέμα, όπως συνέβη με τα Ίμια και το Σινούκ στο Άγιον Όρος.

Επί 25 χρόνια το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και o «τυχαίος» εποικισμός της Ελλάδος από μουσουλμανικούς πληθυσμούς ήταν γνωστό και δεν παίρναμε κανένα σοβαρό μέτρο αποτροπής μέχρι που ανέλαβε πάλι τα ηνία της χώρας η Ν.Δ.. Τουναντίον τους καλωσορίζαμε, τους ποτίζαμε, τους ταϊζαμε, τους αμείβαμε μηνιαία και ανεχόμαστε εν γνώσει μας για τον αντεθνικό τους ρόλο τις ΜΚΟ, τους δίναμε Ελληνική ιθαγένεια, αν και έχουμε πρόβλημα δημογραφικό και τ΄ ακούγαμε κι από πάνω! Κάποιοι επιδιώκουν να τους δώσουμε και δικαίωμα ψήφου χωρίς καν να έχουν ενσωματωθεί στοιχειωδώς με την Ελληνική νοοτροπία και πολιτισμό. Χωρίς να έχουν αποκτήσει Ελληνική εθνική συνείδηση, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα.

Οι μηδενιστές δέλυσαν τις πολεμικές βιομηχανίες και είναι ευτύχημα, που κάτι πάει ν΄αλλάξει… Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια