Header Ads

Ολυμπιακός: Μεγάλη μάχη με την Μπρέσια για το Champions League Φ.1778

Ολυμπιακός: Μεγάλη μάχη με την Μπρέσια για το Champions League
   

in.gr Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μπρέσια, για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει την Τρίτη (8/2) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μπρέσια, την οποία υποδέχονται στις 19:15 (ΕΡΤ 3) στο Παπαστράτειο, για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο κρίσιμο ματς του πρώτου ομίλου του θεσμού, ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, μετρώντας πέντε νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία, θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ώστε να πανηγυρίσει το τρίποντο και να πλησιάσει την ιταλική ομάδα (20 βαθμοί) στην κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο εύκολο έργο δεν έχουν κόντρα στην Μπρέσια, όμως είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να κατακτήσουν μία ακόμη νίκη, στο δρόμο για το Βελιγράδι και το Final8 του Champions League… Ο Θοδωρής Βλάχος μιλώντας για το παιχνίδι, ανέφερε: «Tο παιχνίδι με την Μπρέσια είναι κομβικό για την συνέχεια, στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final-8.

Η Μπρέσια είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα εντός και εκτός έδρας και αγωνίζεται πάντα για την νίκη. Η απόδοση μας, το πάθος για την νίκη, ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού, μπορούν να μας δώσουν την πολύτιμη νίκη για την συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Μάρκο Μπίγιατς, τόνισε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Την τελευταία φορά που παίξαμε στην Ιταλία με την Μπρέσια δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και ελπίζω, αύριο να παρουσιαστούμε καλύτεροι, ώστε να φτάσουμε στη νίκη.

Θέλουμε να μείνουμε κοντά στην Μπρέσια, να παλέψουμε για την πρώτη θέση στον όμιλο. Είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά ελπίζω να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πανηγυρίσουμε το θετικό αποτέλεσμα αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια