Header Ads

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φ.1780

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – THE GREEK FINE FOOD EXHIBITION
  

Η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή έλαβε χώρα από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ!

Έπειτα από δύο χρόνια αποχής η βραβευμένη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ επέστρεψε σε νέο εκθεσιακό, το MEC Παιανίας, και ο απολογισμός της έκθεσης έκλεισε με θετικό πρόσημο σε ό,τι αφορά την ανταπόκριση του κόσμου.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της Έκθεσης, παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σ. Κεδίκογλου, ο Βουλευτής Γ. Παπάς, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανός και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης.

Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition 2022 συμμετείχαν 270 εταιρείες και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή, καθώς και την εμπορία τροφίμων και ποτών, ενώ σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν χιλιάδες επαγγελματίες της εστίασης, του χονδρικού εμπορίου, αλλά και φίλοι της γαστρονομίας.

Στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” με συντονιστή τον chef Κώστα Μπουγιούρη, πραγματοποιήθηκαν 10 γαστρονομικά δρώμενα από τις περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Ηπείρου και Στερεάς Ελλάδας (ήταν και η τιμώμενη περιφέρεια) που πρόσφεραν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition απονεμήθηκαν τα βραβεία ποιότητας και γεύσης AFFA 2022 στα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε.

Η επανεκκίνηση των εκθέσεων είναι γεγονός και η ανάγκη για συνεργασίες και ενημέρωση γύρω από τις γαστρονομικές εξελίξεις και τα νέα προϊόντα επιτακτική. Γι’ αυτό οι διοργανώτρια εταιρία ανανεώνει από τώρα το ραντεβού σε ένα χρόνο στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ The Greek Fine Food Exhibition 2023, στο MEC Παιανίας.

Με τη σφραγίδα της RM International Τη διοργάνωση της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition αναλαμβάνει η RM International. Με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 – The Greek Fine Food Exhibition 
18-20 Φεβρουαρίου 2022 
Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας 
www.expotrof.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια