Header Ads

«Η μελέτη που προάγει τα ελληνικά γράμματα» Φ.1780

«Η μελέτη που προάγει τα ελληνικά γράμματα»
  


Επιστολή του Κώστα Τζαναβάρα


H ως άνω φράση ήταν ο χαρακτηρισμός που έδωσε η κ. Αντιγόνη Βογιατζή-Ζακούρα, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας, για το δοκίμιο του υπογράφοντος με τίτλο “Νέος Ομηρισμός ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”.

Ήδη, δημοσίως στο Facebook, την ευχαρίστησα από καρδιάς, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη να την δικαιώσω.

Πρόκειται για την παρουσίαση σειράς 10 άρθρων στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. Έχω απλώς προσθέσει ένα σύντομο Πρόλογο, ενώ στο τέλος υπάρχει επίλογος με τίτλο “ΑΝΑΠΛΑΙΣΙΩΣΗ”.

Το δοκίμιο μπορεί να αναζητηθεί στο διαδίκτυο [220210.Νέος Ομηρισμός.ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.pdf], για ελεύθερη ανάγνωση, εκτύπωση και κοινοποίηση. Υπάρχει στη σελίδα του Σ.Φ.Κ. στο Facebook, στους λογαριασμούς του υπογράφοντος στο academia.edu και το scribd.com, αλλά και στην ομάδα “ΟΔΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ” -πάλι στο Facebook.

Δίνοντας πιά τη σκυτάλη σε όσες και όσους συμμερίζονται την ιδέα του Νέου Ομηρισμού, δεν έχω παρά να κάνω μία προσπάθεια να ευχαριστήσω τον αγαπητό φίλο και ομοτράπεζο Βαγγέλη Κόκκινο και την οικογένειά του, για τη δημοσίευση και προβολή της ανατρεπτικής αρθρογραφίας μου, σε καιρούς δύσκολους για αλλαγές μάλιστα. Και το μόνο που έχω να πω, είναι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φανώ μέχρι τέλους αντάξιος της εμπιστοσύνη; και της αγάπης τους.

Διμηνιό 15 Φεβρουαρίου 2022 
Κώστας Τζαναβάρας 
σύμβουλος μηχανικός - συγγραφέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια