Header Ads

Τα καλύτερα αεροπλάνα για τους καλύτερους Φ.1776

Τα καλύτερα αεροπλάνα για τους καλύτερους 
Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να τίθενται εκτός μικροκομματικής αντιπαράθεσης.
  


Από τον ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*


Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και όχι της ΟΑΚΚΕ υλοποίησε σε χρόνο dt την προμήθεια των Rafale και δικαιούται να το διαφημίζει, έστω και με υπερβολές. Θα μείνουν για πολύ καιρό σε υπηρεσία, όταν θα έχουν αλλάξει πολλές κυβερνήσεις. Όπλα με τρομερές δυνατότητες, τελευταίας τεχνολογίας, που αλλάζουν το παιχνίδι στην περιοχή μας. Οικαλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ, κατ’ εμέ και άλλους οι καλύτεροι στον κόσμο, οι Ελληνες, έχουν πλέον στα χέρια τους τα καλύτερα αεροπλάνα, με τεράστια ακτίνα δράσης και όπλα ακριβείας που μπορούν να μετατρέψουν στρατιωτικούς στόχους σε μεγάλο βάθος στην Τουρκία ή και στην Κύπρο σε οικόπεδα με μπάζα και παλιοσίδερα και να ταΐσουν τα ψάρια της Ελληνικής Λίμνης με τα κουφάρια όσων παραβιάζουν τα σύνορά μας.

Το εξοπλιστικό αυτό πρόγραμμα φυσικά και υλοποιείται με χρήμα του φορολογούμενου λαού. Ολα ο λαός τα πληρώνει, αλλά εν προκειμένω πιάνει τόπο. Δεν μου καίγεται καρφί αν οΚυριάκος ζωγραφίσει στη μια πλευρά της ατράκτου τον στραβοκάνη σαν τον Δομάζο Peanut και στην άλλη τον Δένδια, να αντανακλάται ο ήλιος στην καράφλα του και να στραβώνονται οι Τούρκοι πιλότοι. Εάν φέρει γρήγορα και σύστημα antidrone και το εγκαταστήσει από την ΕΛΔΥΚ , την Κρήτη και τα νησιά έως τον Εβρο και τα ελληνοαλβανικά σύνορα, ας το ονομάσει Mareva I.

Σημασία έχει ότι τα όπλα αυτά είναι στα χέρια των πιλότων μας και οι Μεμέτηδες έχουν τον φόβο τους. Σιγουρατζήδες, διαπρέπουν απέναντι σε γυναικόπαιδα, γενναίοι προς αιχμαλώτους δεμένους πισθάγκωνα, τώρα ξέρουν, αλλάζουν τα κόζα και σφίγγουν αυτά που πρέπει να σφίξουν, όταν ξέρουν πως οπουδήποτε και οποτεδήποτε μπορεί να πάθουν πάλι αυτό που έπαθαν στη στρατιωτική βάση τους στη Λιβύη, όταν ούτε κατάλαβαν από πού τους ήρθε, έγιναν παλιοσίδερα όπλα και εγκαταστάσεις και αρκετοί Τούρκοι στρατιωτικοί πήγαν για ατζέμ πιλάφ στον Ρεσούλη τους.

Ούτε τα είδαν ούτε τα άκουσαν τα Rafale.

Όποιος λέει πως με τόσα δισ. θα παίρναμε τόσες ΜΕΘ, τόσες σπανακοτυρόπιτες και τόσα πακοτίνια είναι απλά ανόητος, πουρκουάς, Απόστολος του Μαρασμού ή ύποπτος για άλλα πράγματα. Χρειαζόμαστε και ΜΕΘ και Rafale, και σχολεία και συστήματα antidrone, και φάρμακα και πολυβόλα. Δεν μπορεί να υπάρξουν παιδεία, υγεία, πολιτισμός, οικονομία χωρίς ασφάλεια και ελευθερία. Και αυτό, η Εθνική Αμυνα, είναι ακριβό σπορ, που δεν επιδέχεται συμψηφισμούς.

Δεν συνορεύουμε με το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ελβετία. Δίπλα μας είναι οι δάσκαλοι του Αδόλφου, αμετανόητοι Γενοκτόνοι, ένα κράτος-συμμορία, που το κατευθύνουν καθάρματα, κατέχει τη μισή Κύπρο, μας απειλεί καθημερινά με λόγια και πράξεις, έχει τα χέρια του βαμμένα με το αδικαίωτο αίμα αδελφών μας. Δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα από την ισχύ και τον φόβο.

Για πολλοστή φορά θα το πω: διχασμένοι, στα όρια του εμφυλίου πολέμου φτάσαμε έξω από την Αγκυρα, βλέπαμε τους μιναρέδες της από το Κέλε Γκρότο. Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε ενωμένοι. Σίγουρα να αποτρέψουμε και, αν χρειαστεί, να συντρίψουμε την απειλή.

Έπονται και άλλα Rafale και άλλα όπλα. Επεται να λύσουμε το πρόβλημα αντιμετώπισης των τουρκικών drones. έχοντας πάρει μαθήματα από όσα συνέβησαν στο Αρτσάχ και αλλού, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Με τον ίδιο ταχύ τρόπο να αποκτήσουμε την τεχνολογία, τα συστήματα που θα εξουδετερώσουν και αυτή την απειλή.

Έχουμε άλλα θέματα να διαφωνήσουμε, να κριτικάρουμε σκληρά και να αντιπροτείνουμε. Την ανομία της αριστεράς στα πανεπιστήμια, την αργόσυρτη και φοβική στάση της κυβέρνησης στο να προχωρήσει στην ψήφιση ενός ιδιώνυμου, όπου κάθε πράξη βίας και βανδαλισμού στα πανεπιστήμια να τιμωρείται με φυλάκιση χωρίς μετατροπή και αναστολή, με καταλογισμό της ζημίας και άμεση ισόβια διαγραφή από τη σχολή και αποκλεισμό από όλα τα πανεπιστήμια.

Και την επομένη δημοσίευσης του νόμου αυτού άμεση είσοδο και εγκατάσταση της Αστυνομίας σε όλα τα ΑΕΙ, με ελεγχόμενη είσοδο. Θα διαφωνήσουμε στην υποχώρηση προς ανύπαρκτα δικαιώματα, φαντασιώσεις του πολιτισμικού μαρξισμού και θα επιμείνουμε στην αλλαγή του Ποινικού Δικαίου, τα ισόβια και να θεσπίσουμε πολιτική μηδενικής ανοχής με κλιμάκωση ποινών για τους υπότροπους, που θα οδηγεί στην εξουδετέρωσή τους. Θα συγκρουστούμε για την ανάγκη επιβολής ενός ενιαίου οριζόντιου φόρου (flat tax) χωρίς κλίμακες, από όπου θα εκπίπτουν όλα τα έξοδα, που θα έβαζε την οικονομία στη μετάκαυση, απογειώνοντάς την.

Θα διαφωνήσουμε απαιτώντας να σπάσουμε τον μαγνήτη των παροχών δωρεάν σπιτιών και επιδομάτων προς παράνομους μετανάστες, απαιτώντας τη σύλληψη, τιμωρία, κράτηση σε απομονωμένα νησιά και απέλαση όλων που ξεγλιστρούν και μπαίνουν παράνομα. Όμως όταν έρχεται το ζήτημα της Αμυνας του Έθνους και των εξοπλισμών των Ενόπλων Δυνάμεων με την αιχμή της τεχνολογίας και τη σύναψη συμμαχιών, που αποτελούν πολλαπλασιαστές ισχύος, θα στηρίζουμε χωρίς μεμψιμοιρίες και γκρίνια.

Εμείς λοιπόν χαιρετίζουμε, στηρίζουμε ό,τι ενισχύει την αποτροπή, πάρτε κι άλλα Rafale, όσα πρέπει, για τους ικανότατους και γενναίους πιλότους μας, να γίνει η χώρα ισχυρή και επίφοβη, να τη σέβονται οι σύμμαχοι και να την τρέμουν οι εχθροί. Αίεν υψιπετείν!

* Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης Δικηγόρος, πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, www.neadexia.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια