Header Ads

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛ Φ.1757

Εθνικός διχασμός για την Αμάλ: Αριστεροί στρώνουν χαλί για «όργια» την Πέμπτη στην Αθήνα
  

Newsroom 
Καλούν σε Θησείο και Τεχνόπολη και κατηγορούν όσους αντιδρούν για ‘’ρατσιστικές ισλαμοφοβικές αντιδράσεις των φασιστών που φοράνε το μανδύα των αγανακτισμένων επιτροπών κατοίκων’’ Το ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), ξέρασε νέο εμετό για όσους αντέδρασαν στην προφυγοπούλα-μαριονέτα και καλεί στο...υπέρτατο ραντεβού την Πέμπτη στην Αθήνα. Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αυτό το ευφυέστατο δρώμενο συνάντησε θερμή υποδοχή από τις περισσότερες πόλεις από όπου πέρασε όπως τη Χίο, τα Γιάννενα, τα Τρίκαλα. Ταυτόχρονα όμως έγινε η αφορμή για διάφορους ακροδεξιούς να χύσουν το δηλητήριο του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας. Πρώτος και καλύτερος ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων, μετά τις ευλογίες του Μητροπολίτη Σταγών, που δεν έδωσαν άδεια να περάσει από την πόλη του «μία μουσουλμάνα κούκλα», ενώ στη Λάρισα ακροδεξιοί πέταξαν πέτρες στον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να την υποδεχτεί.

Αυτές τις ρατσιστικές ισλαμοφοβικές αντιδράσεις των φασιστών που φοράνε το μανδύα των «αγανακτισμένων επιτροπών κατοίκων» τροφοδοτεί η πολιτική της κυβέρνησης που αρνείται άσυλο ακόμη και στους Αφγανούς πρόσφυγες μετά την ήττα των ΗΠΑ και την άνοδο των Ταλιμπάν, που υψώνει φράχτες και ανοίγει γιγαντιαία στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Το ταξίδι της «Αμάλ» συνεχίζεται. Την Πέμπτη 2/9 στις 7.30μμ θα βρίσκεται στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο και στη συνέχεια στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις 4 και στις 5/9 θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στην Ελλάδα με τελευταίο σταθμό τον Πειραιά» https://www.facebook.com/keerfapage/ Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας άρθρο, επεισοδιακή ήταν η υποδοχή της «Αμάλ» στη Λάρισα, καθώς ομάδα αγνώστων διαφωνούντων με την έλευση της κούκλας και την εκδήλωση, προπηλάκισαν τους συμμετέχοντες σε αυτήν, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Αστυνομίας.

Παράλληλα, όπως έχουμε ήδη αναφέρει και σε προηγούμενα μας άρθρα στο Πενταπόσταγμα, την παντιέρα της αντίστασης απέναντι στην έλευση της μουσουλμάνας προσφυγοπούλας Αμάλ, ανέμισαν πρώτα τα Άγια Μετέωρα!

Η Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων συνεπικουρούμενη και από τοπικούς φορείς όπως ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ», είπε ένα ηχηρότατο ΟΧΙ στα σχέδια όσων πλασάρουν τέτοιες φιέστες, την στιγμή μάλιστα που μόλις προ λίγων ημερών απαγορεύτηκαν οι λιτανείες με πρόσχημα τον κορονοϊό!

Σε αντίθεση με τα Μετέωρα, που έκλεισαν τις πόρτες τους στο καλλιτεχνικό δρώμενο, κάνοντας λόγο για «μουσουλμάνα κούκλα» και για «ισλαμικό ομοίωμα» που λειτουργεί ως «δόλωμα» των ΜΚΟ με σκοτεινά κίνητρα, στα Γιάννενα η υποδοχή ήταν θερμή και εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στην παραλίμνια περιοχή για την προϋπαντήσουν.

Το ταξίδι της «Αμάλ» στη χώρα μας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, κατόπιν σχετικής εισήγησης που εγκρίθηκε από την ιεραρχία του, όπως είχαμε επίσης ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας. Παρά τον τόσο ντόρο που έχει δημιουργηθεί, το υπουργείο μέχρι στιγμής παραμένει άφαντο. Το ζήτημα έλαβε και πολιτικές διαστάσεις, καθώς ενώ η κυβέρνηση ‘’σιώπησε’’, προκλητικός από την άλλη πλευρά εμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του.




Δεν υπάρχουν σχόλια