Header Ads

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ: ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.. Φ1752

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Περί εμβολιασμού και κοστολόγησης θανάτου νέων 18 έως 25 ετών

  

Του Παναγιώτη Καπνιστή*


Για τους υποταγμένους και πειθαρχημένους Έλληνες, στην παγκόσμια διακυβέρνηση βλέπουν ότι δεν προχωράει το σχέδιο περί καθολικού εμβολιασμού των Ελλήνων.

Η τυφλή πειθαρχία, που περίμεναν να δουν από τους Έλληνες, στους παλαβούς και φασιστικούς νόμους, έπεσε στο κενό, οι ιθύνοντες στρουθοκαμηλίζουν.

Μας έλεγαν τα κανάλια αρχές Μαΐου, πως έχουν εμβολιασθεί (4) εκατομμύρια Έλληνες, τέλος Μαΐου (5) εκατομμύρια Έλληνες‧ στα μέσα Μαΐου, κυβερνητική εφημερίδα έγραψε πως από τα επίσημα στοιχεία το σύνολο των εμβολιασθέντων ήταν 2 εκατομμύρια.

Και ο ΕΟΦ, που είναι υπέρμαχος των εμβολίων, για να δικαιολογήσει τους θανάτους που έχουν προκληθεί από τα εμβόλια, στις 26 Μαΐου είπε ότι 5 επιβεβαιωμένα περιστατικά θρομβώσεων (Τ.Τ.S) εντοπίστηκαν σε σύνολο 905.915 εμβολιασθέντων και με τη 2η δόση.

Άλλοι ειδικοί ιατροί ομιλούν για την υποχρεωτική μάσκα, ότι υπάρχει αλλαγή σύστασης αέρα που αναπνέουμε και ότι το διοξείδιο του άνθρακα μειώνει το οξυγόνο και δεν τροφοδοτείται ο εγκέφαλος επαρκώς.

Ο κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος μας λέγει ότι μπορούν να μετατρέψουν (μέσω εμβολίων) γενετικά τα παιδιά και να τα στειρώσουν, για το κοινό καλό: ελέγχεις το μυαλό στο πρόβατο, ελέγχεις όλη την αγέλη και οι κατασκευαστές εμβολίων να κερδίζουν δισεκατομμύρια.

Στα νέα από Γαλλία, ο Fourtillan απεκάλυψε και έκανε μήνυση στο κράτος που λέγεται Γαλλία, και προσπαθούν να του καθυστερήσουν την εκδίκαση, διότι απεκάλυψε ότι το εμβόλιο της Astra Zeneca είναι του 2015, του Ιδρύματος «ΠΑΣΤΕΡ», τότε έφτιαξαν και το τεστ (PCR!). Ο ιός έχει μέσα 157 είδη DNA, 4 Μa αλληλουχίες του HIV και DNA ελονοσίας‧ την πατέντα την έχει το «ΠΑΣΤΕΡ». Μέσα στα εμβόλια έχουν βάλει αυτόν τον ιό. Όλα τα εμβόλια είναι 160 και τα 160 παίρνουν άδεια από το «ΠΑΣΤΕΡ» για να παραχθούν.

Όλα έχουν τον ίδιο ιό και νανοτεχνολογία (Bill Gates). Τα εμβόλια είναι 2 είδη, mRNA και DNA. Το Astra Zeneca, Sputnik και Johnson είναι DNA. Το Pfizer και Moderna είναι mRNA και τα 2 είδη λένε ότι προξενούν σοβαρές βλάβες στον οργανισμό και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό μέσα σε 5-15 χρόνια.

Ο Fourtillan που απεκάλυψε το σχέδιο με τον ιό και τα εμβόλια, κατηγορεί πρώτο τον Μακρόν.

Οι πλέον του 50% Γάλλοι που έχουν μάθει, πιέζουν να γίνει η δίκη για τα εμβόλια που είναι θανατηφόρα.

Ο Μακρόν, λένε, σχεδόν κρύβεται, και η Agnès Buzyn έχει φύγει από τη Γαλλία.

Ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης Ο εμβολιασμένος ρωτά: Κάνοντας το εμβόλιο, σταματώ τη μετάδοση του ιού; Απάντηση: Όχι. Το εμβόλιο δεν σταματά τη μετάδοση.

Ερώτηση: Πόσο διαρκεί αυτό το εμβόλιο;

Απάντηση: Κανένας δεν ξέρει. Όλα τα εμβόλια που αφορούν κορονοϊό είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο.

Ερώτηση: Μπορούν οι εμβολιασμένοι παππούδες να αγκαλιάσουν ξανά τα παιδιά, τα εγγόνια, τους συγγενείς;

Απάντηση: Όχι.

Ερώτηση: Ωραία! Εάν πάθω κάτι από τον εμβολιασμό ή έχω μια σοβαρή παρενέργεια ή ακόμη επέλθει θάνατος από το εμβόλιο, θα φέρει ευθύνη και θα αποζημιωθεί η οικογένειά μου από την κατασκευάστρια εταιρεία ή την κυβέρνηση;

Απάντηση: Κατηγορηματικά όχι. Οι κυβερνήσεις και η κατασκευάστρια εταιρεία «ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ» για τα πειραματικά εμβόλια.

«Εάν κάνεις το εμβόλιο και το μετανιώσεις μετά, δεν μπορείς να το ξεκάνεις.

Ενώ αυτό ίσως μπορεί να ξεκάνει εσένα».

Από μια συνέντευξη με τον Αρχισυντάκτη του «New American Magazine» Alex Newman. Ο παγκοσμίου φήμης μικροβιολόγος Dr Sucharit-Bhakdi αποκαλύπτει ότι η υστερία του Covid βασίζεται σε ψέματα και ότι τα εμβόλια «covid» θα προκαλέσουν παγκόσμια καταστροφή και αποδεκατισμό του ανθρώπινου πληθυσμού και εξηγεί πόσο άχρηστο είναι το τεστ PCR, πάνω στο οποίο στηρίχθηκε όλο το δολοφονικό οικοδόμημα της ψευτοπανδημίας και ότι οι γιατροί έχουν ξεχάσει την ιατρική και τον όρκο του Ιπποκράτη και το κυριότερο θα προσπαθήσεις πολύ να πεθάνεις από Covid19.

Όσο λιγότερα γνωρίζει η «αγέλη» τόσο πιο πιθανό είναι να παρατάσσονται και να εμβολιάζονται για να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα εμβολίου κατά της ανθρωπότητας.

Ο κροτώδης αυταρχισμός, δεσποτισμός της Κυβέρνησης, ο εγκλεισμός κατ’ οίκον (λοκ-ντάουν), μάσκες, απαγόρευση κυκλοφορίας, αντιβαίνουν στις αρχές της Δημοκρατίας, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου και του σεβασμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατοχυρωμένων δια του Συντάγματος, που κατισχύουν και υπερτερούν οιασδήποτε υπουργικής απόφασης.

Ο εξαναγκασμός του εγκλεισμού πέραν των 55 ημερών, δημιουργεί το σύνδρομο της φυλακής, γι’ αυτό οι φαρμακοποιοί αναφέρουν ότι αυξήθηκαν κατά 800% τα ψυχοφάρμακα για τον Έλληνα, που πήγαινε με την παρέα του στο καφενείο, στην ταβέρνα, με το κρασάκι γινόταν πρωθυπουργός της χώρας, έλυνε όλα τα προβλήματα, πήγαινε στο γήπεδο, φώναζε και υπήρχε εκτόνωση.

Τώρα η σπορά φόβου και τρομοκράτησης μέσω των ΜΜΕ τον αποξένωσε, τον έριξε στην κατηγορία της φοβισμένης αγέλης, πως τάχα μόνη λύτρωση είναι το εμβόλιο.

Καμία αντίθετη φωνή δεν επετράπη και δεν επιτρέπεται να βγει στην TV και όλοι οι θάνατοι από διάφορες ασθένειες, γρίπη, καρδιά, εγκεφαλικά, καρκίνος, χολή κ.λπ. ασθένειες, όλες ανεξαιρέτως εμπίπτουν στην κατηγορία Covid 19, με σφραγισμένα φέρετρα και να πληρώνει το κράτος συγγενείς για τα έξοδα κηδείας, αν δεχθούν να συγκατανεύσουν ότι ο/η εκλιπών/ούσα έφυγε από Covid 19, με απαγόρευση να ανοιχθούν τα φέρετρα, ώστε μια επιδημία να χαρακτηρισθεί «Πανδημία» και η ανάλγητη επιτροπή εισηγήσεως των μέτρων, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να μη φέρει καμία ευθύνη (να έχει εκ των προτέρων απαλλαγεί) και υπάρχουν ερωτήματα: για τους αλλοδαπούς, που στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον στα τζαμιά των σπιτιών και στα διαμερίσματα που κοιμούνται στρωματσάδα 15-20 άτομα.

Εκεί τους παρακάμπτει ο ιός; Δεν ακούσαμε τίποτα ούτε για θανάτους ούτε για ασθένειες. Φαίνεται πως προτιμάει μόνον τους Έλληνες.

Και όταν τα ελληνικά μαγαζιά όλης της Ελλάδος ήταν κλειστά, πλην των Σούπερ Μάρκετ, τα δικά τους μαγαζιά ουδέποτε έκλεισαν και καθημερινά, χωρίς μάσκες, συνωστίζονταν και μέσα και έξω. Αυτοεμβολιάζονται; Ακούσαμε κάποιο σχόλιο στα ΜΜΕ για αλλοδαπούς; Όλα τα εξοντωτικά μέτρα ήταν μόνον για τους Έλληνες.

Άλλο ερώτημα: Γιατί δεν ομιλούν για θεραπεία; η ιβερμεκτίνη, η βιταμίνη D, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος (Zinc) και τα ενισχυτικά του ανοσοποιητικού συστήματος για κρυολογήματα κάνουν κάτι;

Προσεβλήθησαν από τον ιό ο Πρόεδρος Τραμπ, ο δικός μας Αρχιεπίσκοπος και με τη θεραπεία σε 3 ημέρες είχαν γίνει καλά. Μήπως δεν θέλουν να θεραπεύεται ο κόσμος, αλλά να ταλαιπωρείται μέσω εμβολίων, τεστ κ.λπ., διότι τα ποσοστά κέρδους δισεκατομμυρίων από τα εμβόλια δημιουργεί όλο και μεγαλύτερες τσέπες των παγκοσμιοποιητών;

Στον κώδικα της Νυρεμβέργης αναφέρεται: τα πειράματα για το εμβόλιο να διεξάγονται έτσι, ώστε να αποφεύγεται κάθε περιττή σωματική και ψυχική οδύνη και τραυματισμός, και εάν τούτο συμβαίνει να σταματούν άμεσα.

Από την έναρξη των πειραμάτων έχουν αναφερθεί στο σύστημα αναφοράς του CDC στο VAERS περισσότεροι από 4.000 θάνατοι και 50.000 τραυματισμοί από τον εμβολιασμό στην Αμερική. Στην Ε.Ε. έχουν αναφερθεί περισσότεροι από 7.000 θανάτους και 365.000 τραυματισμοί, από εμβολιασμό. Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση αυτού του κώδικα.

Και τώρα, ο Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει συναίσθηση γι’ αυτό που κάνει;

Καλεί τη νεολαία από 18 έως 25 ετών να εμβολιασθεί, δίνοντάς της δώρο προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ, για συναυλίες, θέατρα κ.λπ., προσφέροντάς τα σαν καθρεφτάκια στους κατοικούντες στον Αμαζόνιο του Ελλαδιστάν.

Τόσο αξιολογείται η ζωή του νέου σε τυχόν εμπλοκή του, στις παρενέργειες ή και σ’ αυτόν ακόμη το θάνατο, βάσει των επιστημονικών δεδομένων που προαναφέραμε;

Ερώτημα: Από πού ευρέθησαν αυτά τα χρήματα; Είναι στον προϋπολογισμό; Είναι αυτά που κόπηκαν από συντάξεις για τα μπάνια (που δεν κάνουν πλέον οι ηλικιωμένοι);

Ύποπτο: Γιατί δίνονται για τον εμβολιασμό και ειδικά στους νέους που υπάρχει κίνδυνος στείρωσης;

Δεν αρκούν οι 800.000 νέοι επιστήμονες που έφυγαν από την Ελλάδα και σπούδασαν με χρήματα του Ελληνικού λαού και τώρα τους νέμονται δωρεάν χώρες του εξωτερικού; Δεν υπάρχει ήδη υπογεννητικότητα με κίνδυνο ολοκληρωτικής ισλαμοποίησης της Ελλάδας;

Ερώτημα: Γιατί δεν δίνονται στα φτωχοποιημένα νοικοκυριά, που τους κόβουν το ρεύμα για 150 ευρώ, και δη στην Κορινθία που κατοικώ, από ανάλγητες εισπρακτικές εταιρείες δικηγόρων; Χωρίς ρεύμα δεν λειτουργεί το ψυγείο, χωρίς ένα ποτήρι κρύο νερό, να χαλάει η φέτα, η ζέστη αφόρητη και δεν μιλάμε για Air Contision αλλά για έναν απλό ανεμιστήρα. Πού είναι τα χρήματα να αγοράσουν κεριά για τη νύχτα να μην χτυπήσουν αν επισκεφθούν W.C.; Όσο για φαγητό, ας είναι καλά τα γεύματα της Εκκλησίας, της Μητροπόλεως, του Δήμου. Αυτά τα χρήματα είναι από μυστικά κονδύλια; Είναι χορηγίες του Μίστερ Σόρος Θα θέλαμε μια εξήγηση. Μήπως λήγουν τα εμβόλια και βιάζεστε;

*Ο κ. Παναγ. Καπνιστής είναι Λογοτέχνης-Συγγραφέας, από το Λουτράκι


Δεν υπάρχουν σχόλια