Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ φ.1751


Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
(Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...)
  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τρίπολη, 3 Ιουλίου 2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν -97,5- γραμμάρια ηρωίνης Συνελήφθησαν, την 2.7.2021 το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 42,43,44 και 52 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στις 2.7.2021 το πρωί , ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου κατέλαβαν τους 43χρονο και 52χρονο να προμηθεύουν με ποσότητα ηρωίνης του άλλους.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία των ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -8- ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -97,5- γραμμαρίων και -1- ζυγαριά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.



Βόχα 

Πήγε για μπάνιο στο Βραχάτι με το δίκυκλο, του το έκλεψαν και το βρήκε στη Νεμέα 

korinthosnews | 04-07-2021 Κάτοικος Βραχατίου πήγε την Πέμπτη το απόγευμα για μπάνιο στην παραλία Βραχατίου με το δίκυκλό του. Κατά της 9 το βράδυ που πήγε να το πάρει διαπίστωσε ότι αυτό είχε κάνει φτερά .

Αμέσως επικοινώνησε με το Λ.Τ. Κιάτου για να δηλώσει την απώλεια και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση. Μετά από λίγη ώρα ενημερώθηκε από φίλο του ότι το δίκυκλό του βρισκόταν στην Νεμέα. Άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του δίκυκλου και των δραστών σε συνεργασία μεταξύ του Λ.Τ. Κιάτου του Α.Τ. Νεμέας και της ΟΠΚΕ Κορινθίας.

Μέσα σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε το δίκυκλο και συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου οι 2 αλλοδαποί δράστες 37 & 32 ετών κάτοικοι Στιμάγκας.


Συνελήφθη 26χρονος με χασίς στο Βραχάτι 

1 day ago korinthosTV Συνελήφθη, χθες (30.6.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.


Έκλεψε ρούχα από κατάστημα στην Κόρινθο 

korinthosTV Συνελήφθη, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.

ΑΣ.) Κορινθίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα αλλοδαπού, είδος ένδυσης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


Κόρινθος: Συνελήφθη 50χρονος γιατί κατείχε μαχαίρι 
korinthosTV Συνελήφθη, 3.7.2021, το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -1- μαχαίρι, τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας -10- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.


Σοβαρό ατύχημα στο κέντρο της Κορίνθου – Από θαύμα δεν υπήρξε θύμα 

21 hours ago korinthosTV Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Κορίνθου, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτύπησε στο πίσω μέρος άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που έκανε σβούρες, καταλήγοντας στη νησίδα του δρόμου επί της Εθνικής Αντιστάσεως. Επιπλέον, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού την οποία και ξήλωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη οδηγός τον χτύπησε στο πίσω μέρος το ΙΧ αυτοκίνητο και κατέληξε εκεί.

Ως εκ θαύματος, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ δεν κινδύνευσε η ζωή πεζών. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό από το τμήμα τροχαίας Κορίνθου, όπου και διενεργείται έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια