Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ φ1750

Χρίστος Δήμας 
Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Εύσημα Μητσοτάκη στον Χρίστο Δήμα
  


Τα εύσημα του, απένειμε για ακόμα μία φορά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Κορίνθιο Υφυπουργό Χρίστο Δήμα, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στα Ιωάννινα, για το έργο που επιτελεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πιο συγκεκριμένα Μητσοτάκης και Δήμας επισκέφθηκαν το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της διεθνούς τεχνολογικής εταιρείας TeamViewer. Η περιοχή γύρω από τα Ιωάννινα φιλοξενεί πολλές τεχνολογικές εταιρείες και αποφοίτους Πανεπιστημίων στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών και της ανάπτυξης λογισμικού. Το κέντρο της TeamViewer, το οποίο λειτουργεί από τις αρχές του 2020, απασχολεί αυτή τη στιγμή 50 μηχανικούς τεχνολογίας λογισμικού, αριθμός που προβλέπεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια σε 200 ενώ στην περιοχή, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καρχιμάκη, αναμένεται να ιδρυθεί ένα τεχνολογικό πάρκο.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «…Ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Δήμας, ο οποίος είναι εδώ μαζί μας, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέσω του Υπουργείου του, ενθαρρύνοντας ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα που προσανατολίζεται στην τεχνολογία και ήδη ανθεί στην Ελλάδα…».

Η επαινετική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Χρίστο Δήμα έχει ιδιαίτερη σημασία αφού είναι γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός δεν συνηθίζει να επαινεί δημόσια τα μέλη της Κυβέρνησης του. Απεναντίας είναι ιδιαίτερα φειδωλός στα λόγια του. Ο Χρίστος Δήμας όμως , κατά κοινή ομολογία, είναι από τα πιο αποδοτικά μέλη της κυβέρνησης κάτι που αναγνωρίζεται ακόμα και από στελέχη άλλων κομμάτων πέραν της Νέας Δημοκρατίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια