Header Ads

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ 46ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Φ.1743

Ολυμπιακός: Η στιγμή της απονομής - Έτσι σήκωσε το 46ο πρωτάθλημα

.  


Με την ψυχή τους πανηγύρισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Super League. Οι «ερυθρόλευκοι», λίγο μετά τη νίκη τους 1-0 επί του ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μια και έλαβε χώρα η φιέστα.

Αυτή ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης των Ελλήνων. Χορευτικά σύνολα από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν το πρόγραμμά τους, ενώ οι μορφές του Αγώνα έκαναν ψηφιακά την εμφάνισή τους, με τον Γιώργο Καραϊσκάκη να παίρνει… θέση πάνω από το φαληρικό γήπεδο.

Στην συνέχεια ήταν η ώρα της διοίκησης της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα μέλη του τεχνικού τιμ με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές να κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάρουν τα μετάλλιά τους.

Άπαντες πέρασαν ανάμεσα από τον ειδικό… διάδρομο που είχε στηθεί με όλα τα τρόπαια πρωταθλήματος του Ολυμπιακού από την ίδρυση του συλλόγου. Την απονομή στους Πρωταθλητές έκανε η Κάτια Κοξένογλου, ως εκπρόσωπος της Super League, η οποία έδωσε την κούπα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και αυτός μαζί με τους ποδοσφαιριστές την σήκωσε στον… αέρα του πειραϊκού ουρανού.

Πάντως, ο άνθρωπος που ξεχώρισε από τη φιέστα ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος το χάρηκε με την ψυχή του, πήρε το μικρόφωνο από τον Χρήστο Φερεντίνο και ήταν αυτός που έκανε την παρουσίαση των συμπαικτών του, έχοντας μαζί του και μία σαμπάνια... πιστόλι.

Ακολούθησε ένας… καταιγισμός από χιλιάδες βεγγαλικά, τα οποία «έσκισαν» την ατμόσφαιρα και έκαναν την νύχτα… μέρα. Η λιτή γιορτή των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με ένα μικρό… πάρτι των ποδοσφαιριστών και με τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

ONSPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια