Header Ads

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΑΕΙ φ.1734

Επιτέλους μπαίνει τάξη στο Άσυλο παραγωγής μολότωφ και εμπορίας ναρκωτικών στα ΑΕΙ
    

Αρχαίαι Σικυών τη 1η Μαρτίου 2021 

Κύριε Διευθυντά.

Η παρούσα κυβέρνησις, επιτέλους, απεφάσισε όπως δώση τέλος εις την απαράδεκτον κατάστασιν ήτις επικρατεί εις τους χώρους των Πανεπιστημίων. Μέχρι τούδε ο χώρος εκάστου Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ομοιάζει ¨άφραγο αμπέλι¨, όπως λέγη ο λαός, αφού δύναται οιοσδήποτε να εισέλθει εντός αυτού άνευ ελέγχου τινός. Οι εισερχόμενοι, ουδεμίαν σχέσιν έχοντες προς την Πανεπιστημιακήν Κοινότητα, είναι μικροπωληταί, διακινηταί ναρκωτικών και κυρίως αναρχικοί. Οι τελευταίοι έχουν μετατρέψει τους χώρους των Ιδρυμάτων, εις εργαστήρια κατασκευής βομβών Μολότωφ δια την αντιμετώπισιν των αστυνομικών οργάνων, κατά τας διαδηλώσεις και τας άλλας εκνόμους ενεργείας των, όπως καταστροφάς δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών , και ορμητήρια δια τας εις την πόλιν επιχειρήσεις των, αλλά και καταφύγια εκμεταλλευόμενοι το Πανεπιστημιακό άσυλον. Το Πανεπιστημιακόν άσυλον παραδόξως, απαγορεύει την είσοδον εις την Αστυνομίαν δια την σύλληψιν των παράνομων, επιτρέπει όμως την είσοδον εις τους εγκληματίας ίνα αποφύγωσι την σύλληψιν και δώσωσιν λόγον δια τα εγκλήματά των. Εκτός αυτών, εν συνεργασία και μετά φοιτητών δημιουργούν και εντός των Πανεπιστημίων απαράδεκτας καταστάσεις , όπως επιθέσεις κατά καθηγητών και καταστροφές γραφείων διαταράσσοντες ούτω την ομαλήν λειτουργία των.

Λόγω της επικρατούσης ασυδοσίας είς τους χώρους των Πανεπιστημίων η κυβέρνησις δια νόμου και δια τον έλεγχον των εισερχομένων αναθέτει τούτα εις την Πανεπιστημιακήν Αστυνομίαν, ήτις θέλει οργανωθή, υπαγομένη εις το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η απόφασις αυτή της κυβερνήσεως εύρεν αντίθετα τα κόμματα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως (ΣΥΡΙΖΑ) , του ΚΚΕ, του ΚΙΝΑΛ και ΜΕΡΑ25, τους αμέσως ενδιαφερομένους αναρχικούς μετά των συνεργατών μετ΄αυτών φοιτητών και δυστυχώς ενός αριθμού καθηγητών ισχυριζομένων ότι η Αστυνομία, ως υπαγωμένη εις το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καταργεί το αυτοδιοικητικό των Ιδρυμάτων αυτών.

Το αυτοδιοικητικόν όμως, δι΄ο κόπτονται τινές των καθηγητών, απέτυχε, αφού τα Πανεπιστήμιά μας κατάντησαν χώρος όπου επικρατεί αναρχία, ήτις, εκτός άλλων απαράδεκτων φαινομένων, παρεμποδίζει την απρόσκοπτον φοίτησιν των συνεπών , οίτινες είναι το πλείστον του όλου αριθμού των φοιτητών, προκαλεί και μεγάλας καταστροφάς εις τας εις τας εγκαταστάσεις των ιδρυμάτων, δια την αποκατάστασιν των οποίων το Κράτος, εν τελευταία δε αναλύσει πλήρώνει ο αγρίως φορολογούμενος Έλλην πολίτης . Ο νόμος περί Παιδείας αν και ήργησεν , επιτέλους εψηφίσθη, δεν απομένιε παρά η αυστηρά και άτεγκτη εφαρμογή του.

Καιρός είναι ακόμη όπως Κυβέρνησις και πολιτικάς κόσμος εγκρίνουν την ίδρυσιν Ιδιωτικών Πανεπιστημίων άτινα στερείται η Ελλάς, λάμπουσα δια της απουσίας της αυτή μόνη, εκ του συνόλου των Ευρωπαϊκών Κρατών.

Μετά τιμής 
Ανδρέας Ντάνος 
Αντισμήναρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια