Header Ads

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΝΕΜΕΑΣ φ.1729

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΝΕΜΕΑΣ

  


Ο Τέλης Καλλής [επ. πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας] εκφράζει την ανησυχία των πολιτών της Νεμέας για την επικείμενη υποβάθμιση του Ταχυδρομείου Νεμέας, βάση του σχεδίου εξυγίανσης των ΕΛΤΑ που αφορά όλη την χώρα και προβλέπει εθελούσια έξοδο 2000 υπαλλήλων όπως και μείωση μισθών.

Η Νεμέα τα τελευταία 10 χρόνια υποβαθμίζεται σταθερά από την κεντρική πολιτική σκηνή σε επίπεδο Υπηρεσιών. Η πόλη απώλεσε ήδη την Εφορία, το ΙΚΑ, την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, ΤΟ Υποθηκοφυλακείο, ενώ δίνει μάχη επιβίωσης το Αστυνομικό τμήμα, και το Κέντρο Υγείας Νεμέας, που λειτουργούν στην κυριολεξία με βάση το φιλότιμο των υπαλλήλων που τα απαρτίζουν.

Η οικονομική δεκαετής κρίση μαζί με την υποβάθμιση των Υπηρεσιών, έχει μετατρέψει την άλλοτε παντοδύναμη πόλη σε φάντασμα του εαυτού της, κι αυτό βαρύνει το Αθηνοκεντρικό κράτος που αποφασίζει για την περιφέρεια χωρίς την περιφέρεια παρά τις ‘όποιες <<ελπιδοφόρες>> εξαγγελίες. Οι Αναστασία Βλάχου, Γεώργιος Χαλκιάς, Γιώργος Παπανικολάου, Γιάννης Καπουράλος και Παναγιώτης Γαστουνιώτης είναι οι εδώ και χρόνια στυλοβάτες του Ταχυδρομείου Νεμέας και αποτελούν για όλους εμάς ένα σημείο αναφοράς για την λειτουργία, την ανάπτυξη και την προοπτική του Δήμου. Ο αγώνας τους θα είναι και δικός μας. <<ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΕΜΕΑΣ>>. Η Νεμέα εκτός από ένδοξο παρελθόν θα πρέπει να ‘εχει και ελπιδοφόρο μέλλον, γαυτό ο αγώνας συνεχίζεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια