Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1709

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ


«Οι πυροσβέστες μας, οι εθελοντές μας και οι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν σκληρά και κατάφεραν να αποφευχθεί μια μεγαλύτερη καταστροφή για τον φυσικό μας πλούτο στην περιοχή της Σολυγείας . Τους ευχαριστούμε θερμά. Οι πυρκαγιές όμως που έπληξαν φέτος την Κορινθία άφησαν σοβαρές πληγές στο φυσικό περιβάλλον του Τόπου μας. Είναι ευθύνη μας να προχωρήσουμε στην άμεση αποκατάσταση των καμένων περιοχών και στην αποτελεσματικότερη προστασία των δασών μας».

Ενδιαφέρον για τα ΑΜΕΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησε η βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη στα νέα γραφεία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Κορινθίας. Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θα συνεχίσω να διεκδικώ την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνική και οικονομική ζωή του Τόπου μας με όρους ισότητας και αξιοπρέπειας, καθώς αποτελεί συνταγματικό τους δικαίωμα και θεσμική μας υποχρέωση».




Ευχαριστούν την Βουλευτή Ν.Δ. Μαριλένα Σουκουλή Βιλιάλη



Κυρία Βουλευτή Μαριλενα Σούκουλη Βιλιάλη,

αισθανόμαστε την ανάνκη να σας ευχαριστήσουμε, διότι η συμβολή σας ήταν καθοριστική στην έγκαιρη υλοποίηση του αιτήματος μας για τον εμπλουτισμό του Νηπιαγωγείου Κοκκωνίου με έπιπλα και εκπαιδευτικό υλικό που είχε ανάγκη η σχολική μας μονάδα. Η συνεργασία σας με τους υπευθύνους του σχολικού εξοπλισμού των κτηρίων οδήγησε στην άμεση εκπλήρωση του αιτήματος μας πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Έτσι η σχολική μας μονάδα είναι καθ’όλα έτοιμη να αντιμετωπίσει τις πρόσθετες χωροταξικές ανάγκες σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ στα πλαίσια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Πρόεδρος Συλλόγου 
Η Προϊσταμένη Γονέωνκαι Κηδεμόνων 
Νηπιαγωγός




Δεν υπάρχουν σχόλια