Header Ads

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΡΙΔΗ!...φ.1709

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΡΙΔΗ!...



Εξεφράσατε τις σκέψεις αλλά και την βούληση των ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά όχι των Ελλήνων. Δυστυχώς η ομάδα των «ελλήνων» είναι πολυπληθής. Απαρτίζεται από τους «αντικειμενικούς» της παράταξής σας, τους εθνομειοδότες της ροζ αριστεράς και τους εθνομηδενιστές της κομμουνιστικής αριστεράς, η οποία παραμένει, θρασύτατα, εις το ελληνικό κοινοβούλιο ενώ ο στόχος της είναι η δια της βιας ανατροπή του κοινοβουλετισμού. Αυτό το χρεώνονται οι νικητές του Συρματοπόλεμου.

Οι ομάδες αυτές απεργάζονται την αποδόμηση του έθνους. Από την άλλη πλευρά «πλαδαροί» πολιτικοί συνεχίζουν να διαχειρίζονται τις τύχες του έθνους. Αυτοί πιστεύουν ότι ο αποτελεσματικότερος τρόπος αντιμετώπισης του αρχηγού των Τούρκων υπανθρώπων είναι ο κατευναστικός λόγος, η κατάπτυστη υποχώρηση και η ικεσία προς τις ξένες δυνάμεις να αναλάβουν την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Όλοι αυτοί πρέπει να διαβάσουν τον εθνικό μας ποιητή : 

Με τα ρούχα αιματωμένα 
Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά 
Να γυρεύεις εις τα ξένα 
Άλλα χέρια δυνατά. 

Μοναχή το δρόμο επήρες 
Εξανάλθες μοναχή 
Δεν ειν΄ εύκολες οι θύρες 
Εάν η χρειά τες κουρταλεί 

Άλλος σου έκλαψε εις τα στήθια, 
Αλλ΄ανάσασιν καμμιά, 
άλλος σου έταξε βοήθεια 
και σε γέλασε φρικτά. 

Αυτά για τις αυταπάτες σε περίπτωση πολέμου. 

Συνεχίζει ο εθνικός μας ποιητής : 

Να αλλά τώρα αντιπαλεύει 
Κάθε τέκνο σου με ορμή, 
Που ακατάπαυστα γυρεύει 
Ή τη νίκη ή τη θανή. 

Αλλά ποια τέκνα σου Μητέρα πατρίς; Εκείνα τα οποία εγαλουχήθησαν από τον αλήστου μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου, τους Σημίτιδες ή εκείνα τα οποία υιοθέτησαν ως πρότυπα τα υποκείμενα του Τσίπρα;

Προσφάτως έγκριτος δημοσιογράφος σε άρθρο του ανέφερε ότι η οικία εις την οποίαν εγεννήθη ο αιμοσταγής σφαγεύς του γένους των Ελλήνων Μουσταφά – Κεμάλ, ο επονομαζόμενος Ατατούρκ, αποτελεί τμήμα της ιστορίας της Θεσσαλονίκης και η οποία παρέμβαση είναι Ανοησία !!

Τι λες ανόητε δημοσιογράφε; Είναι ως να λες ότι ο εβραϊκός λαός θα πρέπει να οργανώνει ετήσιο προσκύνημα στο σπίτι, όπου εγεννήθει ο Χίτλερ, στην Αυστρία.

Αγαπητέ κύριε Βορίδη, 

Εάν οι αντιδράσεις προήρχοντο μόνον από τα υποκείμενα της αριστεράς θα σας έλεγα ότι αποτελούν έπαινο και ότι ευρίσκεσθε εις την σωστήν οδόν. Φοβάμαι όμως τους «αντικειμενικούς» της παράταξής σας, οι οποίοι ως καρκινικά κύτταρα ενέχουν την ιδιότητα της μετάστασης.

Επιβάλλεται επειγόντως χειρουργική αφαίρεση των καρκινικών εστιών.

Δια τη υπογραφήν ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ - ΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια