Header Ads

ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ φ.1706

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

του Αντγου (εα)  
Νικόλαου Ταμουρίδη*


Στις 24 Ιουλίου 2020 το πολιτικό κατεστημένο της χώρας με τους θλιβερούς εκπροσώπους του «γιόρτασε» τα 46 χρόνια από την πτώση της δικτατορίας και την επαναφορά της «δημοκρατίας» στη χώρα μας.

Τι, άραγε, γιόρτασαν; Τη «δημοκρατία», την οποία αλλεπάλληλα βίασαν και δολοφόνησαν με τις πολιτικές τους, ή τη χρεοκοπία της; Μήπως, αντί για εορτασμός της επαναφοράς, έχει μετατραπεί σε εορτασμό της χρεοκοπίας της δημοκρατίας;

Η λεγόμενη Μεταπολίτευση ουσιαστικά κλείνει τον κύκλο της παραδίδοντας μια Ελλάδα χρεοκοπημένη οικονομικά, πνευματικά, ηθικά, κοινωνικά και εθνικά. Με περιορισμένη εθνική κυριαρχία, με έναν απίστευτο ισλαμικό εποικισμό, με ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, με το μέγα ζήτημα της προδοσίας της Μακεδονίας και τη χώρα έτοιμη να παραδώσει εθνικά δίκαια στην Τουρκία με την πίεση των κατ΄ όνομα συμμάχων μας.

Τι έκαναν, λοιπόν, οι πολιτικές δυνάμεις τις τελευταίες δεκαετίες και έχουν το απύθμενο θράσος να γιορτάζουν τη δημοκρατία; Δόμησαν ένα άθλιο μεταπολιτευτικό σύστημα ασύστολης κομμοτικοκρατίας, διαπλοκής εγχώριων και ξένων παραγόντων, διαφθοράς, κατάπτωσης και ηθικής παρακμής, διάλυσης των θεσμών και πλήρους ατιμωρησίας, με ευθύνες τόσο της εκτελεστικής όσο και της δικαστικής εξουσίας Οδήγησαν σε χρεοκοπία τη χώρα και κατάντησαν την πατρίδα μας ζητιάνα. Κουρέλιασαν την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Κομματικοποίησαν τα πάντα, διέλυσαν την Παιδεία και έκαναν τα πανεπιστήμια κομματικά γραφεία. Διαχειρίστηκαν σκανδαλωδώς αλλεπάλληλους ελλειμματικούς. Προϋπολογισμούς και σκόρπισαν τα οικονομικά πακέτα της ΕΕ Οδήγησαν σε χρεοκοπία τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούς κολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τους μεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζες.

Έφτασαν την ανεργία στο 50% και έδιωξαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Απέτυχαν να υποστηρίξουν τα εθνικά μας θέματα. Πρόδωσαν τν Μακεδονία, εγκατέλειψαν την Κύπρο και τη Βόρειο Ήπειρο, είναι έτοιμοι να παραδώσουν εθνική επικράτεια στο Αιγαίο. Κατέστρεψαν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, διέλυσαν την Υγεία και την Κοινωνική Πρόνοια. Ξεφτίλισαν τους θεσμούς και το Σύνταγμα, διέλυσαν τη Δικαιοσύνη, υποβάθμισαν τον Στρατό, τα Σώματα Ασφαλείας και την Εκκλησία. Άφησαν ανοικτά τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα από παράνομους μετανάστες. Έφτασαν τη χώρα στο σημείο οι πολίτες να μην ξέρουν πώς να προστατέψουν τον εαυτό τους κα την περιουσία τους.

Ψήφισαν ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό τους. Κα έπειτα από όλα αυτά έχουν το θράσος να γιορτάζουν! Η δημοκρατία λοιπόν χρεοκόπησε! Δεν είναι πλέον βιώσιμη. Χρειάζεται μια «συγκλονιστική» αλλαγή!

Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα μεταπολίτευση, που θα Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα μεταπολίτευση, που θα εδράζεται στην τιμωρία όλων εκείνων που μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία και στην ολική επανεκκίνησή της με τη δημιουργία μιας νέας πολιτεία;, καθώς και μιας ελληνικής κυβέρνησης με νέο πολιτικό δυναμικό, που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για να δούμε ξανά την πατρίδα μας όπως της αξίζει. Η Ελλάδα μπορεί! Οι Έλληνες ενωμένα μπορούν! Καμία συνθήκη υποτέλειας και κανένας οικονομικός εκβιασμός δεν συγκρίνονται με τη θέληση κα την πνευματική υπεροχή των αποφασισμένων Ελλήνων πολιτών!

*Ο κ. Νίκος Ταμουρίδης είναι Αντ/γος ε.α. – Επίτιμος Α΄Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια