Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ φ.1704

Η Κόρινθος θα είναι η πρώτη πόλη στην Πελοπόννησο με φυσικό αέριο…


Μετά από ενέργειες του υφυπουργού Ανάπτυξης και βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα, σε συνεννόηση με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας Πελοπίδα Καλλίρη και τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, η Κόρινθος ενδεχομένως θα είναι η πρώτη πόλη της Πελοποννήσου στην οποία θα φτάσει το φυσικό αέριο. Για τον λόγο αυτό έγινε συνάντηση την προηγούμενη Πέμπτη το μεσημέρι στο γραφείο του Υφυπουργού Χρίστου Δήμα, όπου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας Πελοπίδας Καλλίρης και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος αλλά και ο Μιχάλης Λαμπρόπουλος CEO της EDIL, της εταιρείας που θα διανείμει το φυσικό αέριο στον Δήμο Κορινθίων. Στην συνάντηση αναλύθηκαν διεξοδικά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ξεκινήσουν εντός του 2021 εντατικά οι εργασίες για την έλευση του φυσικού αερίου στην Κόρινθο.

Ο Βουλευτής Κορινθίας και Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας σχολίασε μετά την συνάντηση:

«Σήμερα έχουμε καλά νέα για την Κορινθία!! Η Κόρινθος ενδεχομένως θα είναι η πρώτη πόλη της Πελοποννήσου στην οποία θα φτάσει το φυσικό αέριο και ελπίζουμε πως θα επεκταθεί σύντομα και πέραν της Κορίνθου. Συζητήσαμε διεξοδικά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να ξεκινήσουν εντατικά οι εργασίες εντός του 2021 για την έλευση του φυσικού αερίου.»





Επίσκεψη Δήμα στο Νοσοκομείο Κορίνθου



Θα επαναλειτουργήσει η παιδιατρική κλινική

Το Νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας. Συναντήθηκε με την διοίκηση του Νοσοκομείου, με ιατρούς και νοσηλευτές και συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Επίσης ο Χρίστος Δήμας είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει και από κοντά την διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την υπερπροσπάθεια που κάνουν.

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόρης Καρπούζης. Η είδηση αφορά την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου η οποία σύντομα θα επαναλειτουργήσει, μετά από πολύ καιρό. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο Κορίνθου έχει ενισχυθεί τους τελευταίους μήνες με περισσότερα από 60 άτομα νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό. Μάλιστα η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει ευχαριστήσει δημόσια τον Χρίστο Δήμα, τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη και βεβαίως την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την τόσο σημαντική ενίσχυση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια