Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1704

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ


Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ ΑΕ κο Αντώνη Μπέζα πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, αναφορικά με την αξιοποίηση του Ξενία Καστανιάς. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Σούκουλη «Πρόκειται για ένα πολύτιμο περουσιακό στοιχείο του τουριστικού μας Κεφαλαίου που παραμένει αναξιοποίητο επι μακρόν. Ήρθε η ώρα να το αναδείξουμε ως ένα σημαντικό πόλο τουριστικής ανάπτυξης για την πανέμορφη περιοχή της Στυμφαλίας. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο καθυστερήσεων για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας στην Κορινθία μας. Κινούμαστε δυναμικά και θα τα καταφέρουμε.» Ο κος Μπέζας απ’ την άλλη δήλωσε πως θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την τεχνική και νομική ωρίμανση του συγκεκριμένου ακινήτου, ώστε τους επόμενους μήνες να προκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός.





ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ


Συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μηχαηλίδου πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, με συμμετοχή του Προέδρου του Σωματείου Γονέων Παιδιών με Αυτισμό & Asperger κου Βαγγέλη Καραντζά. Στο επίκεντρο της συνάντησης τους βρέθηκε η δημιουργία νέων δομών κοινωνικής πολιτικής και φροντίδας ιδιαίτερα για τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού. Η Υφυπουργός κα Δόμνα Μιχαηλίδου με ιδιαίτερη ευαισθησία και αποτελεσματικότητα έχει ήδη προχωρήσει έμπρακτα προς αυτή την κατεύθυνση.





ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ


Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κο Γιώργο Γεωργαντά πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη . Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκε η λειτουργία των ΕΛΤΑ στην περιοχή της Κορινθίας, καθώς και η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή τόσο για τους πολίτες όσο και για τις επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια