Header Ads

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ φ.1700



  ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK  


Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε 20 φωτογραφίες και ένα βίντεο στην τοποθεσία Άγιοι Ισίδωροι

Θερινή πνευματική σύναξη του Κοσμόπολις, στο πνευματικό μας κέντρο, στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού




Kυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Coach


Σήμερα Κυριακή,, 21 Ιουνίου 2020, το πρωί, μέλη και φίλοι της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, συναντηθήκαμε στη θερινή πνευματική σύναξη του Κοσμόπολις , στο πνευματικό μας κέντρο, στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού. Παρακολουθήσαμε τη μυσταγωγική Θεία Λειτουργία, μαζί με εκατοντάδες πιστούς από όλη την Ελλάδα, αναζητώντας τα σημεία της Οδού ανάκαμψής μας στις αγκάλες του Πατρός και τα ζήσαμε... γιατί μόνον ο Ζητών Ευρήσεται!!! 

Τα ζήσαμε καθώς η υπαίθρια Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, η βαθιά κατάνυξη του πατρός Δημητρίου, γονατισμένου επί ώρα με τον π. Δημήτριο , μπροστά στην Αγία Τράπεζα, η γλυκύτητα των ιεροψαλτών, η ευγένεια των αδελφών κι η δυνατή προσευχή τόσων πιστών , μας συγκίνησε βαθιά, απάλυνε την κούραση της πολύωρης μυσταγωγίας και μας δώρισε στο τέλος τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος, με ένα μυστικό μήνυμα προς όλους, που εκμυστηρεύθηκε ο π. Δημήτριος μετά τη Θεία Κοινωνία ! 



Ένα μικρό αλογάκι της Παναγίτσας την ώρα της ολοκλήρωσης της Θείας Μετάληψης, μπήκε στο Άγιο Ποτήριο και κάθισε στο κέντρο του στη Μερίδα του Χριστού! Ο νοερός διάλογος του π. Δημητρίου μαζί του, που μοιράστηκε με όλους μας υπήρξε συγκλονιστικός. Αν είσαι εκ Θεού καλώς ήρθες, αν όχι φύγε... Αλλά πώς θα μπορούσες να μην είσαι εκ Θεού επιλέγοντας αυτό το σημείο να αναπαυθείς... Αφού είσαι εκ Θεού βγες από το ποτήριο και έλα επάνω μου... Το αλογάκι βγήκε και ανέβηκε στο χέρι του π. Δημητρίου και έμεινε για πολύ ώρα, ικανή να το τραβήξουμε και με την κάμερα... Μέχρι που ανέβηκε και παρέμεινε ως ευλογία, πολύ ώρα, στο αυτί του πατρός, ως ένα ακόμη σημείο του Θείου Έρωτος προς όλα τα πλάσματά του ! Με τέτοιο Θείο τρόπο σήμανε η ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου των διαδικτυακών μας συναντήσεων, του Κύκλου Νευροδικτύωσης του Ελληνισμού, που ξεκινήσαμε την περίοδο του κατ’ οίκον περιορισμού λόγω κοροναϊού. Ακολούθως συζητήσαμε δίπλα από τον Άγιο Γεώργιο στην κορυφή του ιερού μας λόφου του φωτός, ως ομάδα, τα όσα πολύ ιδιαίτερα μας συμβαίνουν την περίοδο αυτή και πώς καλείται να τα διαχειρίζεται κάθε πνευματικός άνθρωπος! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή, την αγάπη και τις δωρεές, που λαμβάνετε και δεν κρατάτε, αλλά τις διαχέετε στην κοινωνία, γενόμενοι το έμπρακτο μήνυμα της Οργανικότητας, του υπαρκτού Οργανισμού, που όλοι μας συναποτελούμε εντός της Θείας Προνοίας, που μας συνέχει!!! 
Συνεχίστε το καλό Έργο! 


Κυριάκος Κόκκινος 20 Ιουνίου στις 5:18 μ.μ. 
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο δεν έχει ξανασυμβεί ... Ένας αναμφισβήτητα επικίνδυνος ιός, άγνωστο από που ερχόμενος , αποτέλεσμα φυσικής μετάλλαξης, τεχνητός, με πρόθεση ή από λάθος εξαπολυθείς, κλείνει τους πάντες στα καβούκια τους, καταστρέφει την αιμοδότηση των κοινωνιών και χειραγωγεί τους πάντες. Δεν γίνεται αυτό από μόνο του, αλλά κατευθύνεται από απάνθρωπες ελίτ, που ανά τακτά επαναλαμβανόμενα διαστήματα αρμέγουν την ανθρώπινη αγελάδα... αποταμιεύσεις, ταμεία, χρηματιστήρια, συντάξεις, τραπεζικές οικονομίες, επενδύσεις ακινήτων... όλα κλέπτονται αργά, άγρια, αδυσώπητα από τις ελίτ.... 
Κι ένα ολόκληρο υποστηρικτικό τους σύστημα ενεργοποιείται για να συσκοτίσει την αλήθεια. Γι’ αυτό ακούσατε μόνον τα τρομακτικά κι απελπιστικά νέα του θανατηφόρου ιού, αλλά δεν ακούσατε τίποτα που να μπορεί να καταστήσει την ανθρωπότητα ισχυρότερη στην αντιμετώπιση του κινδύνου. Τίποτα για το πώς να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας, με φυσικό και φθηνό τρόπο, τίποτα για την αξία της συναισθηματικής αρμονίας και τη δύναμη της πνευματικότητας... Κάποιοι κερδοσκοπούν ασυστόλως όταν οι άνθρωποι υποκύπτουν, απομονώνονται και σιωπούν. Ας αποκαλύψουμε την πραγματικότητα, ας ορθώσουμε ανάστημα κι ας αλληλοστηριχτούμε... 
Ο πόλεμος μαίνεται και κανείς δεν θα μείνει ανέγγιχτος! 
Προετοιμαστείτε! 

Κυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια