Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1697

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ο «Κορίνθιος»

Σύσταση Πολιτοφυλακής «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»...

Η Διεθνής Κατάσταση, η οποία υπάρχει σήμερα ανά την Υφήλιο με τα γεγονότα, που έχουν δημιουργηθεί στην Ουκρανία, στη Συρία, στη Λιβύη, στις ΗΠΑ, στο Παρίσι, στην Αγία Πετρούπολη, στην Αφρική και σε άλλες μεγάλες πόλεις ανά την Υφήλιο, επιβάλλουν περίσκεψη από μέρους της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και της Ελληνικής Κυβέρνησης. Η απόσχιση ενός μέρους της Επικράτειας με ένα δημοψήφισμα, που αμφισβητείται μονόπλευρα από ενόχους της ίδιας Διεθνούς παράβασης, δεν είναι μία απλή υπόθεση. Συνέβη στην Ουκρανία και σε άλλες περιπτώσεις, όπως στη Γεωργία, στη Σερβία με το Κόσσοβο, σήμερα στη Συρία και την Κύπρο με την Τουρκία κατοχική δύναμη, επίσης προετοιμάζεται σήμερα το έδαφος για περαιτέρω αποσχίσεις εδαφών από χώρες της Νότιας Βαλκανικής και σε άλλες περιοχές του Πλανήτη. Τείνει να γίνει της μόδας, σαν να μη συμβαίνει τίποτα το σοβαρό. Εφαρμόζεται η αρχή του «Διαίρει και βασίλευε». 

Η Ακεραιότητα των Κρατών, τα Κυριαρχικά Δικαιώματα των Εθνών, αλλά και οι Κατακτήσεις των Λαών της Γης, ποδοπατούνται βάναυσα από ολιγαρχίες και Συνωμοτικές δραστηριότητες των παικτών στην Παγκόσμια Σκακιέρα. Οι παραπάνω κρατικοί φορείς, που μνημονεύσαμε, έχουν την ευθύνη να μελετούν τις πληροφορίες και τις δραστηριότητες άλλων χωρών, που έχουν εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα. 

Με την Οικονομική κρίση, την Ύφεση γενικά με την λεγόμενη «Πανδημία», που έχουν πλήξει την Ελλάδα, εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι, γιατί ανοίγει η όρεξη των γειτόνων μας, που πεισματικά δεν αποποιούνται των επεκτατικών βλέψεων κατά της χώρας μας. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια την ανάγκη πολύπλευρης προετοιμασίας απόκρουσης οποιουδήποτε τυχόν επιβουλέα για παν ενδεχόμενο. Δυστυχώς, το Επαχθές Μνημόνιο και άλλες σκοπιμότητες, με τη σύμπραξη ατυχώς Ελληνικών Κυβερνήσεων, έχουν αποδυναμώσει το έμψυχο και το άψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Ευτυχώς, όμως, όπως γνωρίζουμε το υψηλό ηθικό και η μαχητική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας διατηρούνται σε ικανοποιητικό επίπεδο αποτροπής. 

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε να απασχολήσει σοβαρότερα και υπεύθυνα τις αρμόδιες Ηγεσίες της χώρας η ενεργοποίηση του Σχεδίου της Παλλαϊκής Άμυνας, που φαίνεται να έχει ελαφρώς παραμεληθεί. Μετά τη διάλυση των ΤΕΑ, το λιγότερο που θα έπρεπε να έχει συσταθεί σε όλη τη χώρα και όχι μόνο στα σύνορά μας, είναι η λεγόμενη Πολιτοφυλακή ή Εθνοφρουρά από τον καιρό της Ειρήνης, κατά το πρότυπο άλλων χωρών, όπως στις ΗΠΑ και αλλαχού. Με το θέμα αυτό έχουμε κατ΄ επανάληψη ασχοληθεί και το πράττουμε ευχαρίστως, λόγω ειδικών συνθηκών, ακόμη μία φορά. Όταν έχουμε ολομέτωπες διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών, από μουσουλμανικές χώρες, όταν έχουμε διάσπαρτους ανά την Ελλάδα χώρους κράτησης με ετοιμοπόλεμους λαθρομετανάστες, που λογοδοτούν υπογείως με την Τουρκία, το θέμα αυτό θα έπρεπε να είχε απασχολήσει τους αρμοδίους «ΧΘΕΣ» και να το υλοποιήσουν. 

«Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια