Header Ads

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ φ.1687

Επίσκεψη συνεργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Αναστασίου Γκιολή στη Διεύθυνση ΕΛ.ΑΣ. Κορινθίας


Κόρινθος 21-03-2020: Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου το κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορίνθου και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαράλαμπο Τετράδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας Χρήστο Βλαχοπάνο. Ύστερα από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας και παρέμβαση του Αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας Γιάννη Τσιμπρή το αίτημα έγινε άμεσα δεκτό και πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση του κτηρίου της Δ.Α. Κορινθίας καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Βέλου – Βόχας και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. 

Επίσης τα αστυνομικά τμήματα των Σικυωνίων, Νεμέας και Λουτρακίου έχουν προβεί επίσης σε απολύμανση αυτοβούλως από τους εκάστοτε Δήμους. Ο κ. Γκιολής ευχαρίστησε τέλος από τη μεριά του την Ελληνική Αστυνομία του νομού Κορινθίας, τονίζοντας για άλλη μία φορά, πόσο σημαντική είναι η συμβολή τους μπροστά στις τόσο άγνωστες για όλους μας και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε πλέον καθημερινά. 

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη



Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821


“Η πίστη, η ενότητα και η αλληλεγγύη των Ελλήνων ήταν η σπίθα του κοινού αγώνα το 1821 για να ξεφύγουμε από τα δεσμά του Τουρκικού ζυγού. Σήμερα καλούμαστε με την ίδια ενότητα και αλληλεγγύη να ξεπεράσουμε έναν αόρατο εχθρό και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτός ο εορτασμός είναι συνδεδεμένος με τα ιδανικά του αγώνα, της ελευθερίας και της επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους και για ακόμα μια φορά θα αποδείξουμε ότι θα είμαστε νικητές σε αυτή την πανδημία, υπό τη σκεπή της Υπεραγίας Θεοτόκου, της οποίας τον Ευαγγελισμό εορτάζουμε επίσης σήμερα. 

Μπορεί σήμερα να είναι μια μέρα χωρίς της καθιερωμένες μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις. Είναι όμως μια μέρα που το ιατρικό, νοσοκομειακό, παρά-νοσοκομειακό, αστυνομικό, υγειονομικό και στρατιωτικό προσωπικό της χώρας παρελαύνει μπροστά μας, όλες αυτές τις μέρες θυσίας για την εμπόδιση της εξάπλωσης του ιού και την ακέραιη φύλαξη των συνόρων μας. Αυτή η μέρα είναι δίκη τους και όλων των Ελλήνων! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω το Έθνος!”

Δεν υπάρχουν σχόλια