Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ φ.1684


Τα λέγαμε αλλά δεν μας άκουγαν...


Έπεσε στην αντίληψή μας ένα άρθρο που είχε προβλέψει τα σημερινά δεδομένα, που ατυχώς επαληθεύονται μετά από τρία χρόνια και κανένας πολιτικός μας δεν έχει λογοδοτήσει ακόμη. Διαβάστε τι λέγαμε τότε: 

« Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας...

Την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Νιάρχου την παρακολούθησαν πολλές γυναίκες με ισλαμική μαντίλα, οι οποίες άκουσαν με προσοχή τον εκφραστή της παγκοσμιοποιητικής πολιτικής της πολυπολιτισμικότητας. Άραγε ποιο εκπροσωπούσαν οι γυναίκες αυτές στον χώρο; Οι εικόνες κάνουν φυσικά τον γύρο του κόσμου, δείχνοντας πως η Ελλάδα διαθέτει μια μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα, την οποία, παρεμπιπτόντως, διεκδικεί υπό την κηδεμονία της η Τουρκία. Δυστυχώς η χώρα χαμένη στις «προοδευτικές» κορώνες και την απουσία κεντρικού σχεδιασμού βυθίζεται όλο και περισσότερο στον βούρκο της παγκοσμιοποίησης. 

Ήρθε η ώρα η πολιτική των ανοικτών συνόρων να διαφημιστεί μέσω του Ομπάμα σε όλον τον κόσμο, καλώντας ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους να εποικίσουν την χώρα μας Είναι απορίας άξιον μέχρι πότε οι κρατούντες βουλευτές θα συμπεριφέρονται, ως 5η φάλαγγα έναντι της πατρίδας μας και του όρκου, τον οποίον έδωσαν, έστω και άθεοι μερικοί από αυτούς. Το κακό παράγινε, η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια και ποδοπατείται το Σύνταγμα, χωρίς να κάθονται οι ένοχοι στο σκαμνί ή αν αυτό συμβεί καμιά φορά αθωώνονται και δοξάζονται κι από πάνω. Πότε θα δούμε ξαστεριά; 

Φτάσαμε στο σημείο να λαμβάνονται συμφωνηθέντα οικονομικά μέτρα, που κάνουν δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων, να τηρούν οι Ελληνικές κυβερνήσεις τη συμφωνία και αφού νομοθετηθούν, επανέρχονται τα «τέρατα του Συστήματος» με υστερικές κραυγές και απαιτήσεις ζητώντας και άλλο αίμα από την Ελλάδα. Όλα αυτά χωρίς να διαφαίνεται φως και έξοδος από την κρίση, χωρίς κουβέντα για ελάφρυνση του χρέους. Όλο ευχολόγια και κούφιες κουβέντες για εύηκοα αυτιά. 

Και μέσα σε αυτή την μιζέρια και την εθνική ταπείνωση έχουν το απροσμέτρητο θράσος οι Κ. Σημίτης και Γ. Παπανδρέου, να θέλουν να φανούν, ως αθώες περιστερές. Κι αυτό, γιατί γνωρίζουν, πως έχουν πλάτες, που στηρίζουν τα εθνικά εγκλήματά τους. Την άκαιρη είσοδο στην ΟΝΕ και την απαράδεκτη αποδοχή του Μνημονίου παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας και εκποίησης της εθνικής περιουσίας με στόχο την καταστροφή της Ελλάδας. Έτσι θα τη βγάλουν οι ένοχοι; 



Ανδρέας Μητσόπουλος : Οι Λαθροεισβολείς δεν θα περάσουν


Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ «ΓΡΟΘΙΑ» Αναρτήθηκε στο facebook 23 ώρες • 

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 
Ανδρέας Μητσόπουλος 2 Μαρτίου στις 6:02 μ.μ. 

Οι Στρατιωτικές και Αστυνομικές Δυνάμεις της Πατρίδος μας στον Έβρο, δίνουν σκληρές και ηρωικές μάχες εδώ και δύο μερόνυχτα για να προστατεύσουν τα σύνορά μας από την λαθραία τουρκοκίνητη εισβολή χιλιάδων ασυνόδευτων «ανηλίκων», ηλικίας ως επί το πλείστον 20 έως 35 ετών. Δεν πρέπει να περάσουν με κανέναν τρόπο. Κι αν περάσουν, επιβάλλεται να σταλούν από εκεί που ήλθαν με οποιονδήποτε τρόπο. Ας καταλάβουν όλοι καλά, ότι πάνω από τον «ανθρωπισμό» που ορίζουν οι εθνομηδενιστές, τοποθετείται η προστασία της Πατρίδος και η διατήρηση της εδαφικής μας ακεραιότητας. 

Ας δείξουμε επιτέλους ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. 

Υ.Γ. Είναι Άξιοι θερμών συγχαρητηρίων οι Ελληναράδες Θρακιώτες κάτοικοι του Ηρωικού Έβρου και οι απανταχού Έλληνες και Ελληνίδες,που κατέφθασαν στην περιοχή και στηρίζουν με κάθε τρόπο τον Αγώνα του Στρατού και της Αστυνομίας. Των Φρουρών του Εθνους που κάποιοι άλλοι, ευρισκόμενοι εκτός τόπου και χρόνου τους αντιμάχονται και ζητάνε από την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη να αφήσει τις ορδές των απρόσκλητων λαθρομεταναστών να «περάσουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια