Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ φ. 1676







Τι σημάνουν οι Προετοιμασίες Πολέμου;



Αποτέλεσμα εικόνας για Τι σημάνουν οι Προετοιμασίες Πολέμου;


Η περιρρέουσα οικονομική κρίση, που μαστίζει την Ελλάδα, η εξαθλίωση ενός ολόκληρου Έθνους, που στη θεωρία είναι κυρίαρχο, αλλά στην πραγματικότητα χωρίς δικαίωμα εξουσίας της λειτουργίας του, έχει, ως πέπλο, απορροφήσει ολοκληρωτικά τη σκέψη και τις ενέργειες του Ελληνικού Λαού. Όλοι οι Έλληνες, γονατισμένοι από τα προσωπικά μας και Ελλαδικά προβλήματα δεν έχουμε το χρόνο και τη διάθεση να δούμε τι συμβαίνει στον περίγυρό μας. Στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, στον Εύξεινο Πόντο και στην Ουκρανία, στα Βαλκάνια και στα Ρωσικά σύνορα με πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και σήμερα μέλη του ΝΑΤΟ.


 Για ένα στρατιωτικό μάτι, το οποίο μπορεί να κάνει εκτίμηση Καταστάσεως, το όλο θέμα βρωμάει μπαρούτι. Οδηγεί κατ’ ευθείαν σε συμπέρασμα μεγάλης στρατιωτικής προετοιμασίας Πολέμου με απρόβλεπτα, αν όχι χειροπιαστά συμπεράσματα. Αυτή η τελευταία σκέψη τροφοδοτείται επιβεβαιωτικά μόνο και μόνο από τη διαπιστωμένη θέση υψηλόβαθμων νεοταξικών στελεχών, τα οποία μιλάνε για την ανάγκη δημιουργίας κλίματος κήρυξης ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο τον αποπληθυσμό της Γης και την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης 600 - 650 εκατομμυρίων ανθρώπων, που θα απομείνουν μετά τον Αρμαγεδώνα..


 Φυσικά αυτό θα συμβεί, αφού θα έχουν δολοφονηθεί στον Πόλεμο έξι δισεκατομμύρια από το σημερινό ανθρώπινο γένος. Αυτό τον αριθμό έχει προτείνει πρώην αξιωματούχος, γηραιός σήμερα, πρώην υπουργός των ΗΠΑ. Μα θα μου πείτε ποία είναι τα δείγματα και στοιχεία που σε κάνουν να κάνεις αυτές τις σκέψεις; “ Είναι αυτό, που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”.


 Όταν βλέπεις να θέλουν πόλεμο με κάθε τίμημα οι δήθεν φιλελεύθεροι Νατοϊκοί! Όταν αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι αποφάσεις, που αποτελούν τον πυρήνα του Σχεδίου Ετοιμότητας Δράσης, που είχαν ανακοινώσει αρχικώς οι ηγέτες των κρατών-μελών της συμμαχίας κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ουαλίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Επίσης όταν δίνεται το πράσινο φως για την εφαρμογή των νατοϊκών σχεδιασμών, που πάρθηκαν κατά τη Σύνοδο των υπουργών ΄Αμυνας της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, για εγκατάσταση ενός στρατηγείου και έξι κέντρων διοίκησης και ελέγχου του ΝΑΤΟ με ανάπτυξη δύναμης 30.000 σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα σε απόσταση αναπνοής από ρωσικά εδάφη, με παράλληλη ανάπτυξη αεροπορικών βάσεων και απόπλου πολεμικών σκαφών προς τις επίμαχες περιοχές. Όταν έχεις έναν ηγέτη κράτους που για να κρατήσει εσωτερική ισορροπία τα θέλει όλα δικά του παρά το διεθνές δίκαιο, Όταν αναβιώνεται το μέτωπο της Λιβύης, Όταν τα υποθαλάσσια ενεργητικά αποθέματα αναστατώνουν τη Μεσόγειο   Ε τότε, δεν μπορείς να μη λαμβάνεις υπόψη σου αυτά τα δεδομένα, αφού γίνονται και προετοιμασίες στην αντίθετη πλευρά της Ρωσίας και των Συμμάχων της… Εκτός, με κάθε επιφύλαξη, μας παίζεται κάποιο τρομοπαιχνίδι για να υποδεχθούμε μετά βαϊων και κλάδων τον «σωτήρα» της Παγκοσμιοποίησης.


Δεν δογματίζουμε, αλλά κάνουμε την ευχή να φυλάει τον Πλανήτη μας, ο Παντοδύναμος Θεός:..




Γάγγραινα το Τραπεζικό Σύστημα

και η μαύρη εργασία…


Αποτέλεσμα εικόνας για Τραπεζικό Σύστημα  και η μαύρη εργασία…


Η Ανεργία στην Ελλάδα δεν λέγει να πάρει την κατηφόρα, να μειωθεί σε επίπεδα υποφερτά. Έχει σταθεροποιηθεί εκεί πάνω  από το 20% και με τους νέους να έχουν πολύ υψηλότερο ποσοστό συμμετοχής. Ένας στους δύο νέους ξημεροβραδιάζει λύνοντας τα προβλήματα της ανθρωπότητας στις καφετέριες με τις ώρες.  Η φτώχεια από τα οικονομικά μέτρα και την υπέρμετρη φορολογία σε συνδυασμό με τη διόγκωση της Μαύρης Εργασίας έχουν κάνει την εργοδοσία να προτιμάει την πρόσληψη αλλοδαπών με χαμηλό μισθό και εξαντλητικό ωράριο εργασίας προκειμένου να τα βγάλει πέρα, αφού το χρήμα δεν κινείται στην αγορά. Δύσκολοι καιροί για όλους.

Έχουμε και άλλη φορά από τις στήλες της εφημερίδας μας επισημάνει την ανάγκη φοροελαφρύνσεων στο δημόσιο και κάτι πάει να γίνει, αλλά έρχονται οι πληρωμές στις διευκολύνσεις των Τραπεζικών συναλλαγών και ψαλιδίζουν τους λογαριασμούς για ψήλου πήδημα. Πού να αφήσουν να εισρεύσει χρήμα στις Επιχειρήσεις, που κυνηγάνε το ευρώ με τρύπια απόχη. Ενώ οι Τράπεζες κρατάνε χωρίς τόκο τα χρήματα Μισθωφών, Συνταξιούχων και Επιχειρήσεων, οι λογαριασμοί κάθε λίγο χρεώνονται για φύλακτρα, λες και τους επεβλήθη να εκμεταλλεύονται τα χρήματα των πάρα πάνω συναλλασσομένων, που τους υποχρέωσαν οι Κυβερνήσεις να διενεργούν όλες τις δοσοληψίες μισθοδοσίας και άλλες μέσω των Τραπεζών Το Κράτος έχει καταντήσει ο χειρότερος εχθρός της Ελληνικής Κοινωνίας. Εφαρμόζει εξοντωτικά μέσα, λες και το κάνει επί τούτου να δυσχεράνει τις μεγάλες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με όλα τα μέσα που σκαρφίζεται το Υπουργείο Οικονομικών.

Αλίμονο στον επιχειρηματία, που έχει οικονομική δοσοληψία λαβείν από το δημόσιο. Κόβει τιμολόγιο προς την υπόχρεη δημόσια Υπηρεσία, πληρώνει το ανάλογο ΦΠΑ, περιμένει να εξοφληθεί το τιμολόγιο και αντί τούτου, έρχεται αυθαίρετα η αρμόδια, επί Τρόϊκας στημένη Επιτροπή και κατακρατάει το δικαιούμενο ποσόν συμψηφίζοντάς το με τυχόν φορολογική οφειλή της Επιχείρησης, που μόλις χθες δηλώθηκε στην Εφορεία. Χρήμα δεν μπαίνει στο ταμείο και αυτό δυσχεραίνει τα πράγματα, αλλά και τον προγραμματισμό των φορολογουμένων να διαχειριστούν κατά το δοκούν την εξόφληση των γενικών υποχρεώσεών τους.

Παρά ταύτα οι Εργοδότες, καλό θα ήταν να καταβάλουν προσπάθεια πρόσληψης στην εργασία τους ελληνικού προσωπικού. Οι ξένοι κάνουν αιματηρές οικονομίες και στέλνουν τα χρήματα που απομένουν με Τραπεζικά εμβάσματα στις Οικογένειές τους εκτός Ελλάδας. Δημιουργούν κατ΄ αυτόν τον τρόπο ακόμη μία θυρίδα διαφυγής του χρήματος από την αγορά. ΄Εχουμε και άλλη φορά προτρέψει τους εργοδότες με τις παραπάνω επισημάνσεις και ας βελτιώσουν ό,τι μπορούν για το καλό όλων. Υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε γιατί δεν βρίσκουν μία εργασία εκεί που μας οδήγησε ο Ελληνοαμερικανός Τζέφρι – Γεώργιος Παπανδρέου και οι συν αυτώ. Με 9.1.20 

Δεν υπάρχουν σχόλια