Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ φ. 1669


Ξεκίνησε μπάρμπεκιου 
των «Ενωμένων Μακεδόνων» στα Διαβατά
Πάρτι υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής



      Ξεκίνησαν πριν από λίγο το «μπάρμπεκιου πάρτι - διαμαρτυρία κατά των λαθρομεταναστών» που διοργανώνουν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη
Ήδη τα πρώτα σουβλάκια έχουν μπει στα κάρβουνα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.
     Στο κάλεσμα τους οι Ενωμένοι Μακεδόνες αναφέρουν: «Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης.
     Με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ! Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κοντά στο χοτ σποτ! Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες. Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τΙς ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας!
     Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται! Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης...απαντάμε με ... άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση! Γιατί στην τελική...
η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»
Πηγή: 5ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Πολεμικό μανιφέστο από την Άγκυρα: 

«Εχθροί μας Ελλάδα-Ισραήλ-Αίγυπτος» – 

«Θα πάρουμε στρατιωτικά μέτρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο»


9 Νοεμβρίου 2019,
Με αφορμή την επικείμενη τουρκική αεροναυτική σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο, κατά την οποία θα δοκιμαστούν όλα τα πιθανά σενάρια σε επιχειρήσεις που αφορούν περιβάλλον με πολλαπλές απειλές, Τούρκος συνταγματάρχης ε.α. ο οποίος είναι σύμβουλος στον τουρκικό ΥΠΑΜ,  μας «απειλεί» με την δύναμη που θα επιδείξει η Τουρκία στην περιοχή, ώστε να επιβάλλει τις προκλητικές αξιώσεις της επί της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ  σε όλες τις χώρες της περιοχής (Αίγυπτο-Ισραήλ -Ελλάδα-Κύπρος).
Για τον σκοπό της άσκησης το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας, φέρεται ότι  θα κινητοποιήσει (άλλα λένε οι Τούρκοι και άλλα κάνουν πάντα), περίπου  32 πολεμικά πλοία. Ο τουρκικός στρατός θα συμμετάσχει με επιθετικά και μεταγωγικά ελικόπτερα ενώ η πολεμική αεροπορία με μαχητικά F-16 και F-4, ιπτάμενα ραντάρ, μεταγωγικά αεροσκάφη. Για αυτό το “θέατρο σκιών” που ετοιμάζει η Άγκυρα, μετά την λήξη της ελληνο-αιγυπτιακής άσκησης «Μέδουσα -2019»,  Τούρκος  συνταγματάρχης ε.α, Alp Kırıkkanat, σύμβουλος άμυνας και ασφάλειας, ανέφερε επιδεικτικά ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά «μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση». “Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτή η άσκηση θα μας επιτρέψει να καταδείξουμε την δυναμική στάση μας έναντι των χωρών, τις οποίες ανταγωνίζομαστε στο πλαίσιο των ενεργειακών πολιτικών σε διεθνές επίπεδο», τόνισε ο σύμβουλος του τουρκικού ΥΠΑΜ. Ο κ. Kirikkanat ανέφερε τη σημασία της Ιταλίας και της  Ιορδανίας ως παρατηρητές  στην άσκηση.
«Και οι δύο χώρες είναι μέλη του Φόρουμ Φυσικού Αερίου της Ανατολικής Μεσογείου, στο οποίο Αίγυπτος,  Ελλάδα, και Ισραήλ ενώνονται εναντίον μας. Τώρα, δύο μέλη του φόρουμ, θα αποστείλουν παρατηρητές για να παρακολουθήσουν την τουρκική ναυτική άσκηση. Τα άλλα 3 μέλη του φόρουμ υλοποίησαν την άσκηση “Μέδουσα-2019” στα ανοικτά των ακτών της Κρήτης, ενώ ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη συμμετέχουν σε ισραηλινή αεροπορική άσκηση. Η Τουρκία με αυτήν την άσκηση  θα δείξει ποιος ουσιαστικά  κάνει κουμάντο στην Ανατολική Μεσόγειο », κατέληξε ο ίδιος.
Πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνα προκλητική στάση, που αφορά όμως το σύνολο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στην Α.Μεσόγειο και το Αιγαίο ειδικά  τα τελευταία χρόνια, η οποία είναι σαφώς “μάντης κακών” στην περιοχή μας το επόμενο διάστημα.
Ο Τούρκος απόστρατος αξιωματικός και νυν σύμβουλος του ΥΠΑΜ, επικαλείται έναν άξονα χωρών,  που συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα, την Αίγυπτο και το Ισραήλ, οι οποίες αποτελούν τον κύριο  “εχθρό” του τουρκικού κράτους και των σχεδίων του, δημιουργώντας μια κατάσταση η οποία υποδεικνύει πολλά και διαφορετικά για τους φόβους που υπάρχουν στην τουρκική πλευρά.  Η αλήθεια είναι ξεκάθαρα από στρατιωτικής άποψης, ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να τα βάλουν μες τρεις χώρες ταυτόχρονα, διότι πολύ απλά θα πάθουν ότι έπαθαν στους βαλκανικούς πολέμους το 1912-1 και αυτό τους “πονάει” ακόμα πιο πολύ.
Την συμμαχία λόγω κοινών συμφερόντων,  Ελλάδος, Κύπρου, Αιγύπτου και Ισραήλ , δεν μπορεί ο “Τούρκος” να την σπάσει,  διότι τον εμποδίζουν τα επεκτατικά σχέδια του στην Ανατολική Μεσόγειο και για αυτό, είτε θα επιδιώξει να υλοποιήσει μια δικής του έμπνευσης “συμμαχία”,  με χώρες όπως η Λιβύη και η Παλαιστίνη,  θέλοντας να δώσει μια νομιμότητα στα σχέδια του, είτε θα ενεργήσει μεμονωμένα.
Πηγή: 5ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

«Κατσίφα ζεις!» 
από μαθητές σε παρέλαση στην Κατερίνη - 
Τους κατέκρινε ο γνωστός αριστερός Ν.Φίλης


Εκτός από τις γελοιότητες στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει και η νεολαία που αναγνωρίζει και τιμάει τους Έλληνες πατριώτες. Τη στιγμή που στη Νέα Φιλαδέλφεια προσέβαλαν τη μνήμη των πεσόντων του έπους του 1940, στην Κατερίνη σείστηκε η γη με τις φωνές των μαθητών που τίμησαν το σύγχρονο εθνομάρτυρα που έπεσε από αλβανικά πυρά στη Βόρειο Ήπειρο, Κωνσταντίνο Κατσίφα. Στο συγκλονιστικό βίντεο, ακούγονται τα ελληνόπουλα να φωνάζουν «Κατσίφα ζεις» και να συγκινούν το πανελλήνιο με την ελληνική ψυχή τους και την περηφάνεια με την οποία τίμησαν την εθνική μας εορτή.
Μπορεί οι 10 «μαθήτριες» που υποβάθμισαν την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου υπό τη στήριξη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν τραβήξει τα βλέμματα της επικαιρότητας, ωστόσο οι μαθητές της Κατερίνης μα θυμίζουν πως ο πατριωτισμός και ο σεβασμός στην ιστορία αυτού του τόπου υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει.
Πάντως τα συνθήματα των μαθητών δεν ξέφυγαν από το «ραντάρ» του Ν.Φίλη ο οποίος τα κατέκρινε: «Όπως επίσης δεν ακούω κανένα σχόλιο για το ότι μαθητές παρέλασαν με στολές του Ολυμπιακού σε δήμο του Πειραιά. Ή ότι παρέλασαν νέα παιδιά σε πόλη της Μακεδονίας, φωνάζοντας «Κατσίφα ζεις εσύ μας οδηγείς. Υπάρχει θέμα με την παρέλαση».  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!  Μάλλον η αναγνώριση ενός δολοφονημένου Έλληνα παραείναι βαριά για την ελληνική αριστερά η οποία αναγνωρίζει μόνο προσωπικότητες τύπου Ζακ Κωστόπουλου.

Σκόπια: Δεν επανατοποθέτησαν στα αγάλματα Μ.Αλέξανδρου & Φίλιππου

τις πινακίδες που δηλώνουν πως είναι Έλληνες





Δεν έχουν επανατοποθετηθεί οι πινακίδες, που ξηλώθηκαν από Σκοπιανούς εθνικιστές, στα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου Β΄ στο κέντρο των Σκοπίων, όπως προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό βέβαια σημαίνει πως η συγκεκριμένη Συμφωνία μπορεί να καταγγελθεί από την ελληνική πλευρά. Πέρασαν δύο μήνες...

«Τον Αύγουστο, οι διευκρινιστικές πινακίδες που ανέφεραν ότι τα αγάλματα ανήκουν στον ελληνικό πολιτισμό και παράδοση, σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τοποθετήθηκαν σε τρία αγάλματα του λεγόμενου ‘Σχεδίου Σκόπια 2014’» τονίζεται σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού tv21.tv. Οι πινακίδες τοποθετήθηκαν «Στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στου Φιλίππου Β΄ και στο άγαλμα της Ολυμπιάδας. Την επόμενη ημέρα της τοποθέτησής τους, αποκολλήθηκαν από πολίτες. Το μόνο που έμεινε ήταν αυτό της Ολυμπιάδας», προστίθεται στο ρεπορτάζ, αναφέρει ο echedoros.
Από τότε έχουν περάσει δύο μήνες, αλλά ο δήμος των Σκοπίων, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για αυτές, δεν τις έχει ακόμη τοποθετήσει, σύμφωνα με το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο. Υποσχέθηκαν, αλλά… «Η επιγραφή που τοποθετήθηκε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έλεγε ότι ανήκει στην αρχαία ελληνική ιστορία και πολιτισμό, ξηλώθηκε από πολίτες που διαφώνησαν. Οι δημοτικές αρχές δεν την έχουν ακόμη αποκαταστήσει», λέει η Αλμεντίνα Ισμαίλι, δημοσιογράφος του TV21.
Σύμφωνα με την ίδια, ο δήμος υποσχέθηκε ότι θα τις τοποθετήσει εκ νέου, αλλά δεν διευκρίνισε πότε.

Γ.Γ Σωματείου Σύρων Ελλάδος 

από το μπάρμπεκιου των Μακεδόνων:

«Εδώ είναι Ελλάδα, όχι χαλιφάτο του ISIS»


Πηγή:  el.gr Νοέμβριος 10, 2019
Μήπως θα τον πουν και αυτόν φασίστα οι αριστεροί;

Άσχημα νέα για τον κάθε υποκριτή ανθρωπιστή. Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Σύρων Ελλάδος, κ. Ανουάρ Μπακρί βρέθηκε σήμερα το πρωί στο…«ακροδεξιό και σαδιστικό» μπάρμπεκιου που οργάνωσαν οι Ενωμένοι Μακεδόνες και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Έκανε πολύ στοχευμένες δηλώσεις, οι οποίες μεταξύ των άλλων απευθύνονταν σε εκείνους από το πολιτικό σκηνικό, που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως σαδιστές τους Έλληνες πατριώτες που αντιδρούν στην εισβολή που γίνεται στη χώρα μας.
Ο κ.Ανουάρ ήταν λιτός και περιεκτικός σε όσα είπε. Ξεκίνησε λέγοντας πως ευχαριστεί τον ελληνικό λαό, που τους φιλοξενεί και κάλεσε πρόσφυγες και μετανάστες να σέβονται την Ελλάδα και τα έθιμά της. Όπως είπε στη συνέχεια, «εδώ δεν είναι Ισλαμικό Κράτος». «Δεν είναι το χαλιφάτο του ISIS», τόνισε. «Όποιος θέλει πίνει τη μπύρα του και όποιος θέλει δεν την πίνει. Όποιος θέλει τρώει χοιρινό και όποιος θέλει δεν τρώει. Όποια θέλει να βάλει μαντίλα, συμπατριώτισσα μου, τη βάζει, όποια δεν θέλει δεν την βάζει και τελειώνει η ιστορία», είπε προκαλώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
«Πρέπει να τελειώνουμε με τον μεσαίωνα», συνέχισε. «Εδώ γίνεται μεγάλη μπίζνα», τόνισε. Παίζονται δισεκατομμύρια με αυτούς τους γκάνγκστερ, που είναι οι ΜΚΟ. Με την δήθεν ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ που εμείς οι Σύριοι την ονομάζουμε «ύπατη αρμαστεία του ΟΗΕ», μιλάμε για πολύ χρήμα, για κλέψιμο, για απάτες», ανέφερε.  Δεν άφησε όμως στο απυρόβλητο, ούτε την υπηρεσία ασύλου την οποία αποκάλεσε «σατανική», αφού όπως είπε δεν τηρεί τα ντοκουμέντα στους πρόσφυγες.
Η σύντομη αυτή παρέμβαση του Γ.Γ σωματείου Σύρων Ελλάδος, είναι διδακτική για όλους μας. Μας δείχνει πως είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες που σέβονται και εκτιμούν τη χώρα που τους φιλοξενεί. Εκτός και αν οι αριστεροί τον αποκαλέσουν και αυτόν «φασίστα» και «ακροδεξιό», τίποτα δεν αποκλείουμε!!!

Μεταναστευτικό: Η αποστομωτική απάντηση του Αλεξανδρή, σε όσους 

τον αποκάλεσαν ρατσιστή...



·            Νοέμβριος 10, 2019

Ο εκ Κιατου παλαίμαχος επιθετικός, Αλέξης Αλεξανδρής αναδημοσίευσε το Σάββατο κείμενο, το οποίο καταδικάζει τις παράνομες ενέργειες των παράνομων μεταναστών.  Η απάντηση που έδωσε ο Αλεξανδρής, σε αυτούς που τον αποκάλεσαν ρατσιστή, επειδή πόσταρε το κείμενο, είναι πραγματικά αποστομωτική: Επειδή δεν έχω σάιτ ούτε πληρώνομαι και από κανένα για να του κάνω χατίρια, θα σας πω κάτι χωρίς να σας κουράσω… 

Όσον αφορά το ποστ που με τόσο ζήλο κ υποκρισία αναλύσατε θα σας διευκρινίσω ότι δεν είναι δικό μου, όπως θα δείτε στο τέλος του., δλδ δεν το έγραψα εγώ. Απ’ όλο το κείμενο σαφώς κ δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι, για τα υπόλοιπα όμως όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών κ αξιών της πατρίδας μου κ της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο… Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό είναι δικαίωμα του….

Η ανησυχία μου δεν είναι για τους μετανάστες, αλλά για αυτούς που εισβάλουν στην χώρα μου τόσο εύκολα με εγκληματικές τάσεις που ουδείς γνωρίζει από πού προέρχονται κ Όχι για τους πρόσφυγες πολέμου.. Για μια ακόμη φορά διαπιστώνω την υποκρισία κ τον φαρισαϊσμό που έχει καταβάλει την χώρα μου απ’ τους ίδιους τους Έλληνες που όπως πάντα στην ιστορία μας σαν λαός την έφερε στην σημερινή κατάντια.. 
Ουδείς μπορεί να φιμώσει τα πιστεύω μου, τις αξίες κ τις σκέψεις μου όπως κ κανενός συνανθρώπου μου. Εύχομαι σε λίγα χρόνια να μην συμφωνείτε με τα λεγόμενα μου γιατί αν συμφωνήσετε τότε θα έχει χαθεί η πατρίδα.. Στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες λοιπόν κ Όχι σ’ αυτούς που αναζητούν στην χώρα μου μια ευκαιρία ζωής… Ελπίζω στα όσα κακά έρθουν να δείξετε τον ίδιο ζήλο προβολής όπως κάνατε σήμερα…
Καληνύχτα Ελλάδα θα μείνουμε μουγγοί από εδώ κ πέρα σε ότι στραβό βλέπουμε.
Υ.Γ.1 Μην μπερδεύετε τα λόγια μου με τον αθλητισμό!
Υ.Γ.2 Και ξέρω ότι δε θα δημοσιευθεί, γιατί ο καθένας επιλέγει να πλασάρει αυτό που τον συμφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια