Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ φ. 1667


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ  φ.  1667




Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα στον Επ. Αλμυρή – Κατακάλι

Στις 24.10.2019 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, Δ.Χ. λεωφορείο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 50χρονου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
O 50χρονος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο στον Επαρχιακό δρόμο Αλμυρή – Κατακάλι Κορινθίας.
O 50χρονος ήταν εν ενεργεία πιλότος Πολιτικής Αεροπορίας.

 «Ντου» αστυνομικών σε καταυλισμό Ρομά στο Κιάτο
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται εδώ και λίγα λεπτά σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Τουρκογέφυρα, στο Βασιλικό Κορινθίας.

Οργανωμένη και Στοχευμένη Αστυνομική Επιχείρηση ευρείας κλίμακας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον καταυλισμό Ρομά στο Κιάτο από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικών συμπεριφορών καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.
‘Εχουν προηγηθεί εξονυχιστικοί έλεγχοι σε καταυλισμούς Αθίγγανων στα Εξαμίλια και Ζευγολατιό.
Οι αστυνομικοί όλων των βαθμίδων, θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους πολίτες, σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού μας, δημιουργώντας έντονα το αίσθημα της ασφάλειας.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τους τελευταίους δύο μήνες γίνονται σχεδόν καθημερινά έλεγχοι σε περιοχές γκέτο όπως τα Εξαμίλια. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα πλαίσια του ελέγχου έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες συλλήψεις. Στόχος τους, μεταξύ άλλων, είναι να εξαλειφθεί το φαινόμενο της παραβατικότητας και η μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών.
Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων!

Συνελήφθη 61χρονος στο Λουτράκι με ποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, στις 23.10.2019 το μεσημέρι, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 61χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων

Συλλήψεις σε Βραχάτι και Εξαμίλια για καταδικαστικό έγγραφο και κατοχή ηρωίνης.



Συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες σε Βραχάτι και Εξαμίλια. Αναλυτικά:
Συνελήφθη στις 22.10.2019 το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 44χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.
Συνελήφθη, στις 22.10.2019 το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Νέα έφοδος της Αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια.

Νέα έφοδος της Αστυνομίας αυτή την ώρα σε καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια.
Οργανωμένη και Στοχευμένη Αστυνομική Επιχείρηση ευρείας κλίμακας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικών συμπεριφορών καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.
Οι αστυνομικοί όλων των βαθμίδων, θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους πολίτες, σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού μας, δημιουργώντας έντονα το αίσθημα της ασφάλειας.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τους τελευταίους δύο μήνες γίνονται σχεδόν καθημερινά έλεγχοι σε περιοχές γκέτο όπως τα Εξαμίλια. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα πλαίσια του ελέγχου έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες συλλήψεις. Στόχος τους, μεταξύ άλλων, είναι να εξαλειφθεί το φαινόμενο της παραβατικότητας και η μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών.
 korinthosTV

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τα «έτσουξαν» οι οδηγοί και ξεχώρισαν πανελλαδικά! -Πόσες παραβάσεις σημειώθηκαν…

«Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.
Την προηγούμενη βδομάδα (από 14 έως 20 Οκτωβρίου) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα” στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Στο πλαίσιο αυτό, από 1.172 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη την χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 34.173 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.418  παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και 924 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος .
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (1.013), της Θεσσαλονίκης (540), του Κιλκίς (373), της Κορινθίας (298), της Πιερίας (285), της Μαγνησίας (224) και της Χαλκιδικής (223)…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία
Από kornews

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αλλοδαποί από την Συρία και το Ιράκ κυκλοφορούσαν κλεμμένο όχημα με πλαστές πινακίδες…

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν, τη Δεύτερα το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς Ο.Π.Κ.Ε, τρεις  αλλοδαποί, με καταγωγή από τη Συρία και το Ιράκ, ηλικίας 20, 25 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί οδηγούσαν όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ αυτό όπως προέκυψε είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής. Επιπλέον σε έρευνα που έγινε σε αυτό το όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Κ.Ν
ΚΙΑΤΟ: Η ΟΠΚΕ συνέλαβε 42χρονο στην Τραγάνα…
Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες στην Τραγάνα, από αστυνομικούς Ο.Π.Κ.Ε, 42χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα χασίς…
Κ.Ν

·         Ξυλόκαστρο

Συνελήφθη στην Δυτική Κορινθίας 39χρονος γιατί εκκρεμούσαν αποφάσεις για πλαστογραφία & απάτη.


Συνελήφθη, στις 25.10.2019 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, για πλαστογραφία και απάτη.
korinthosnews  

Δύο ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην Κόρινθο – Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθησαν, στις 28.10.2019 το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 41χρονος ημεδαπός και 33χρονη αλλοδαπή, γιατί οι ανήλικοι γιοί τους, λίγο νωρίτερα, προκάλεσαν φθορές με φωτιά σε κάδους απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου με μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης.

Συνελήφθησαν, στις 25.10.2019 το απόγευμα, στην Κόρινθο, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου, δύο αλλοδαποί, 27 και 23 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου


Δεν υπάρχουν σχόλια