Header Ads

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ


Παγκόσμια Βράβευση 
του Δημάρχου Άργους Μυκηνών 
Δημηρίου Καμπόσου


     Στις Κάννες θα μεταβεί ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος  στις  4 Οκτωβρίου 2019, όπου και θα παραλάβει το βραβείο ExcellenceinCityManagement (ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) και CityManageroftheYear (Manager της Χρονιάς) στην διοργάνωση του GlobalClubofLeadersμη κερδοσκοπικού οργανισμού  ο οποίος έχει άμεση συνεργασία με τον ΟΗΕ.
Όπως αναφέρεται και στην επιστολή την οποία έλαβε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος , το GlobalClubofLeaders (Παγκόσμιο κλαμπ Ηγετών) υποστηρίζει παγκοσμίως πόλεις και περιοχές πολλά υποσχόμενες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών επιλέχθηκε ως ένας από τους  υποψήφιους Δήμους  να βραβευθεί για την δυναμική του πρόοδο, την ανάπτυξη των επενδύσεων, την τουριστική προοπτική και την ελκυστική του εικόνα.
     Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί βίντεο 7 λεπτών όπου θα προβληθούν εικόνες από τις ομορφιές του Δήμου μας και την ιστορία του τόπου. Με τη συμμετοχή του ο Δήμος Άργους Μυκηνών , έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει  την Πιστοποίηση (Άδεια) να χρησιμοποιεί  το brand του βραβείου για δημόσιες σχέσεις και γενικά για marketing. Μπορεί να χρησιμοποιεί το logo και την εικόνα του βραβείου και γενικά να κάνει χρήση των διαπιστεύσεων, κάτι που θα ενισχύσει την εικόνα του σε υπάρχοντες και μελλοντικούς επενδυτές, παρέχοντάς τους επιπλέον εγγυήσεις για το κύρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια