Header Ads

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...


Κρίσιμη η κατάσταση στον Εβρο:
Μπλόκα αλλοδαπών στα ορεινά περάσματα και ξυλοδαρμός πολίτη στο Δέρειο


Έβρος  11/09/2019
    Χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εγκαταστάθηκαν και κατέλαβαν τα ορεινά περάσματα.Ανεξέλεγκτες καταστάσεις πυροδοτούν στον Εβρο δεκάδες αλλοδαποί καθώς έστησαν μπλόκο στο δρόμο από το Μικρό προς το Μεγάλο Δέρειο, σταμάτησαν κάτοικο που έτυχε να περνάει από την περιοχή και τον ξυλοκόπησαν.-
    Πιο αναλυτικά, σε μπλόκο αλλοδαπών έτυχε να πέσει με το αυτοκίνητο του δάσκαλος μουσουλμανικού σχολείου που κινούνταν από το Μικρό προς το Μεγάλο Δέρειο. Οι δεκάδες λαθρομετανάστες τον σταμάτησαν και προσπαθώντας να τον κλέψουν τον ξυλοκόπησαν. Να σημειώσουμε εδώ ότι συμπτωματικά οι δυνάμεις του ελληνικού Στρατού για να προωθηθούν πρέπει να περάσουν από το συγκεκριμένο ορεινό δρομολόγιο Σάπες-Μέγα Δέρειο-Ορεστιάδα για να φτάσουν κάποτε (αν φτάσουν ποτέ…) στην πρώτη γραμμή και να περάσουν μέσα από αυτές τις μειονοτικές μουσουλμανικές ή «προσφυγικές» μάζες. Ο δάσκαλος με δυσκολία κατάφερε να τους ξεφύγει, να αναπτύξει ταχύτητα και να γλιτώσει.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό που έχει αναστατώσει τους κατοίκους των δύο χωριών αλλά επίσης του Σιδηρώ και της Ρούσσας, συνέβη χθες, όταν ομάδα λαθρομεταναστών που είναι γνωστό ότι έχουν κατακλύσει την συγκεκριμένη περιοχή των χωριών του ορεινού όγκου Σουφλίου, αντίκρισαν τον δάσκαλο να κινείται με το αυτοκίνητο του.  Κατάφεραν να το σταματήσουν και επειδή αυτός αντιστάθηκε όταν πήγαν να τον βγάλουν έξω και να τον κλέψουν, τον χτύπησαν έντονα. Αυτός με πολύ μεγάλη προσπάθεια τους ξέφυγε και αφού ειδοποίησε την αστυνομία, πήγε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες. “Μάζεψε” εκατοντάδες λαθρομετανάστες η αστυνομία στην περιοχή
    Επειδή όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο σχολείο ενός από τα συγκεκριμένα μουσουλμανικά χωριά όπου διδάσκει και ετοίμαζε την σημερινή πρώτη ημέρα των μαθητών, ενημέρωσε τους ντόπιους, οι οποίοι είναι έντονα αναστατωμένοι, αφού και στην περιοχή τους δεκάδες ή εκατοντάδες λαθρομετανάστες περνούν από εκεί με κατεύθυνση το εσωτερικό της χώρας.
    Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα έγινε επιχείρηση από τις αστυνομικές δυνάμεις και συνέλαβαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που αφού πέρασαν τον ποταμό Έβρο, ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδρομές, μέσω Βρυσικών Διδυμοτείχου και Μαυροκκλησίου Σουφλίου ή και Παλιουρίου, Μεταξάδων Διδυμοτείχου, παίρνουν τον δρόμο που είναι κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, για να βγαίνουν στις Σάπες και να φτάνουν στην Κομοτηνή.
Οπως έχει ήδη σημειώσει το pronews.gr, κρίσιμη είναι η κατάσταση στο νομό Εβρου από τις μαζικές εισόδους αλλοδαπών παράνομων μεταναστών, μουσουλμάνων στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι οποίοι πλέον έχουν εγκατασταθεί στα ορεινά του νομού στο μέσον της απόστασης του ορεινού επαρχιακού δρόμου Σάπες-Διδυμότειχο ή Ορεστιάδα και μάλιστα στην περιοχή όπου στενεύει η ελληνική επικράτεια (μόλις 20 χλμ. πλάτος, από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα).
    Εκεί υπάρχει ένας αριθμός χωριών που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μειονοτικούς: Το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη. Ολόκληρα «χωριά» μέχρι και 500 ατόμων, έχουν εμφανιστεί από το «πουθενά» βασικά από την περιοχή ανάμεσα σε Σουφλί και Λάβαρα και όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων, οι περισσότεροι λεηλατούν και κλέβουν τους ντόπιους, ενώ η κατάσταση σε ότι αφορά την ασφάλεια των ντόπιων είναι απλά τραγική. Κλέβουν ζώα από τα μαντριά της περιοχής, τα σφαγιάζουν και τα μαγειρεύουν, ρημάζουν τους κήπους και τα μποστάνια των χωρικών και κλέβουν οτιδήποτε υπάρχει σε αγροικίες ή στις περιφέρειες των χωριών.
    Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπια μειονοτικά στοιχεία τα οποία τους «καθοδηγούν» και τους κατευθύνουν στο «έργο» τους αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Πλέον ο μουσουλμανικός πληθυσμός έχει διπλασιαστεί και φτάνει τις 10.000 άτομα! Υπάρχει απόλυτη ανάγκη να ενεργοποιηθεί ο στρατός τώρα, χθες, πριν εγκαταστήσουν προγεφυρώματα και αρχίσει ο μηχανισμός της ΜΙΤ και Σόρος να εξοπλίζει τα στίφη των λαθρομεταναστών. Τότε ήλθε η ώρα της Αποσταθεροποίησης της χώρας και θα φουντώσουν οι φωλιές των ισλαμιστών σε κάθε «Φιλόξενη Κόρινθο» απ΄’ακρου εις άκρον της Ελλάδας…
Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια