Header Ads

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Τσιτσιπάς : Τρομερό… σερβίς κατά 

του bullying – Δείτε το μήνυμα


   Ο έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς έστειλε μήνυμα κατά του bullying και ζήτησε από τα παιδιά να παρέμβουν όταν βλέπουν συμπεριφορές εκφοβισμού
Πηγή:  in.gr  4 Σεπτεμβρίου 2019, 16:55
   Ένα όμορφο μήνυμα με αποδέκτες τα παιδιά ανάρτησε στα social media ο Στέφανος Τστισιπάς, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
   Ο Ελληνας τενίστας έστειλε μήνυμα κατά του bullying και ζήτησε από τα παιδιά να δείξουν καλοσύνη και να παρέμβουν όταν βλέπουν συμπεριφορές εκφοβισμού.
   Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μια θερμή παράκληση προς όλα τα παιδιά που θα επιστρέψουν στο σχολείο τις επόμενες μέρες. Αν βλέπετε κάποιον να δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή να δέχεται bullying επειδή είναι ντροπαλός ή όχι τόσο καλά ντυμένος, σας παρακαλώ να επέμβετε. Πείτε ένα γεια ή έστω χαμογελάστε τους.
   Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίζει το κάθε άτομο έξω από το σχολείο. Η καλοσύνη σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Να είστε το άτομο που φροντίζει τους άλλους. Οι απλές χειρονομίες όπως αυτή, πάντα εκτιμώνται στη ζωή».


Δεν υπάρχουν σχόλια