Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ...


Η ανθρωπότητα βιώνει¨Εσχατολογικές Ημέρες¨;



Διαβασμένοι και ενημερωμένοι πολίτες, όλο και περισσότερο παρακολουθούν τα γεγονότα, που συμβαίνουν στην Υφήλιο και αναρωτιόνται, αν πράγματι ζούμε σε περίοδο εσχατολογικών ημερών, όπως περιγράφεται στην «Αποκάλυψη του Ιωάννου».  Προσπαθούν να συσχετίσουν τα φαινόμενα με τις συγκλονιστικές προφητείες για τις τελευταίες ημέρες της γης και όπως είναι φυσικό δεν είναι εύκολη η απάντηση.  Παρ΄ όλα αυτά οι ενδείξεις όλων αυτών που συμβαίνουν ταιριάζουν με τα αναφερόμενα στην Αποκάλυψη του Ιωάννου της Αγίας Γραφής.
Πολλοί συσχετίζουν ένα προς ένα γεγονός δίδοντας σάρκα και οστά στις Επτά Πληγές της Προφητείας. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν είναι βέβαιες 100% οι απαντήσεις που δίδονται. Ας δούμε όμως, προς επίγνωση ποιες είναι οι Επτά Πληγές και πού αναφέρονται:
Η πρώτη πληγή, είναι μία «Κακοήθης πληγή», που θα πλήξη την ανθρωπότητα και θα πεθάνουν εκατομμύρια ανθρώπων. Αποδίδεται στο AIDS. Πρόκειται πραγματικά περί αυτού;
Η δεύτερη πληγή, είναι η « Μόλυνση του νερού», κυρίως της θάλασσας και των ποταμών, που από τη μόλυνση της Ραδιενέργειας της Φουκοσίμα, των Βιομηχανικών και άλλων αποβλήτων, οδηγούν τη θαλάσσια ζωή στο θάνατο.
Η Τρίτη πληγή, είναι η «Όξινη βροχή», η τοξική μόλυνση και η ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού», οδηγούν το θάνατο από έλλειψη πόσιμου νερού. Συμβαίνει σιγά αλλά σταθερά αυξανόμενη.
Η τέταρτη πληγή, είναι η «Υπερθέρμανση του Πλανήτη» με αποδέκτη την τρύπα του όζοντος που μεγαλώνει και οι υπεριώδεις ακτίνες κάνουν θραύση στον καρκίνο και τον καταρράκτη των ματιών.
Η Πέμπτη πληγή, καθώς επίσης η έκτη και η εβδόμη είναι το «Πνευματικό σκοτάδι», που απλώνεται στο ανθρώπινο γένος, που χειραγωγείται από τα ΜΜΕ και τα όργανα του Αντίχριστου.
Ο προβληματισμός, αν πρόκειται οι ενδείξεις να αποτελούν και γεγονός, είναι μεγάλος και θα πρέπει να απασχολεί την ανθρωπότητα, η οποία οδηγείται με τον κατήφορο, που έχει πάρει στην Αποστασία και στην οργή του Θεού…      

Οι Ζωόφιλοι και τα Αδέσποτα σκυλιά…



Στις προδιαγραφές των ενδιαφερόντων της εφημερίδας μας δεν είμαστε κατά της ζωοφιλίας, φορέων και ατόμων, που αγαπούν τα ζώα και τα πλάσματα που δημιούργησε η Θεία χάρις και η Θεία δύναμη στην αρμονία της Οικολογικής Φύσης. Οπωσδήποτε όμως είμαστε κατά της οποιασδήποτε υπερβολής, η οποία βλέπει τα σχετικά θέματα με κοντόφθαλμη όραση και προοπτική. Το θέμα αυτό το επιλέξαμε με αφορμή μία σχετική δημοσίευση που κάναμε πρόσφατα και αφορούσε γενικά τη νομολογία για τα αδέσποτα ζώα και την απαράδεκτη κατάσταση, που επικρατεί κυρίως τη χειμερινή περίοδο του χειμώνα στο Δήμο Βέλου – Βόχας, στο Βραχάτι.
Εκτός από αυτή την περίπτωση, η σκέψη μας συνειρμικά έφερε στο νου μας το σκυλολόϊ των αδέσποτων, που ζουν και κινούνται στην πόλη της Κορίνθου και σε άλλες πόλεις του Νομού μας και της Επικράτειας. Η Κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν πάει άλλο, γιατί εκτός από το αντιαισθητικό θέαμα να βλέπεις σε κάθε βήμα σου στην Κεντρική Πλατεία Π. Τσαλδάρη στην πόλη της Κορίνθου ή πέριξ των κεντρικών δρόμων, πέντε έξι καλοθρεμμένα σκυλιά, πάντα να εγκυμονεί ο κίνδυνος απρόβλεπτης επίθεσης τούτων κατά των περιπατητών.
Βεβαίως υπάρχουν οι ζωόφιλοι, οι οποίοι με τις ανακοινώσεις τους καταφέρονται εναντίον των τοπικών αρχών, όταν προσπαθούν να τα περιορίσουν ή να τα εκδιώξουν από την περιοχή, ζητώντας λελογισμένη μεταχείριση. Προφανώς δεν έχουν άδικο. Από την άλλη όμως πλευρά αποτελεί παράδοξο γιατί οι ζωόφιλοι δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον στους εκατοντάδες πεινασμένους συνανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν να φάνε ένα πιάτο φαγητό, την ώρα που αυτοί καλοταϊζουν τα σκυλιά και τις γάτες τους.
Είναι κοινό το αίτημα από ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας να απομακρυνθούν τα αδέσποτα σκυλιά από τις πόλεις και τα χωριά της Κορινθίας, λαμβάνοντας μέτρα για την περαιτέρω ανάλογη αντιμετώπισή τους…


Δεν υπάρχουν σχόλια