Header Ads

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ φ. 1658


Κόρινθος: Συνελήφθη 33χρονος με μικροποσότητα κάνναβης


Συνελήφθη, στις 4.8.2019 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου
Συνελήφθη 51χρονος στην Κόρινθο με χασίς
Συνελήφθη, στις 3.8.2019 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εντόπισαν κλεμμένα αυτοκίνητα στη Στέρνα Λουτρακίου
και στο Χαϊδάρι

IXE αυτοκίνητο

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που διενεργούνται από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου εντοπίστηκαν στις αρχές Ιουλίου 2019, στον περιβάλλοντα χώρο οικίας κατόπιν νομότυπης έρευνας, στην περιοχή της Κορίνθου δύο (02) κλεμμένα ΙΧ αυτοκίνητα καθώς και ένα (01) δίκυκλο όχημα.
Στη συνεχεία, κατόπιν αξιοποίησης και ανάλυσης ανευρεθέντων στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από 31/7/2019 έως και 01/8/2019, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε επιχείρηση «Εμπορίου Παλαιών Σιδήρων – Σκραπ» στην περιοχή Χαϊδαρίου Αττικής, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Κορίνθου σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.
Ελέγχθηκαν συνολικά ογδόντα (80) Ι.Χ., εκ των οποίων εντοπίστηκαν επτά (07) Ι.Χ. όπου αποτελούσαν προϊόντα κλοπής τα οποία και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου.
korinthosTV

 

Κόρινθος

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη δραστών

που με λοστούς λήστεψαν Βενζινάδικο

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε στις 5.8.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 99,8 χιλιόμετρο του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, όταν άγνωστοι δράστες με την απειλή λοστών ακινητοποίησαν δύο (2) υπαλλήλους πρατηρίου υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν χρήματα, καπνικά είδη και χρηματοκιβώτιο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

Λουτράκι

Ι.Χ. εκσφενδόνισε πεζό μέσα σε ρέμα στους Αγίους Θεοδώρους -

Ήταν λίγο πριν της 11 το πρωί στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών  - Κορίνθου, στους Αγίους Θεοδώρους, όταν Ι.Χ. με κατεύθυνση από Κόρινθο προς Αγίους Θεοδώρους, που οδηγούσε μια ηλικιωμένη οδηγός παρέσυρε άνδρα πεζό με αποτέλεσμα από την σύγκρουση ο άτυχος πεζός   να εκσφενδονιστεί και αν προσγειωθεί σε ρέμα που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 10 μέτρων.
Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα επιχείρησαν 3 Οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου με 6 άνδρες.
Τον Πεζό που ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του | αλλά βαριά τραυματισμένο τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κορίνθου
για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.  
korinthosnews  

Θρήνος στο Αγγελόκαστρο!
Ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε 
στις Κεχριές
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, στις 9,30 περίπου σήμερα το πρωί, από τη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών, 74χρονος από το Αγγελόκαστρο. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

·          

·         Κόρινθος

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στον Αιγιαλό από το Λιμεναρχείο - Άλλα 4 αυτόφωρα σε καταστηματάρχες


Σε έκτακτο έλεγχο που διενήργησε σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουλίου, μικτό κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Κορίνθου και της Κτηματικής Υπηρεσίας, για παραχώρηση χώρων στην Παραλία Κανταρέ Κορίνθου προς ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων κατελήφθησαν 4 ιδιοκτήτες καταστημάτων με υπέρβαση χώρο από αυτόν που τους είχε παραχωρηθεί με αποτέλεσμα να συλληφθούν με την διαδικασία του αυτοφώρου και να τους επιβληθούν διοικητικά μέτρα, δηλαδή τα ανάλογα πρόστιμα.   
Όπως μας είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες ο Λιμενάρχης Κορίνθου κ. Παναγιώτης Πολυζωίδης  οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν   για το παράνομο υπαίθριο εμπόριο και τις παραχωρήσεις χώρων στην παραλία.  
korinthosnews  


Δεν υπάρχουν σχόλια