Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ φ. 1656


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 
ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ
Προετοιμάζεται η ομάδα να μπει στη μάχη
Της Μικρής Λίγκας από το Σεπτέμβριο 
με νέα Στρατηγική
ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΣΤΕΡ – ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ – ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Με το μήνυμα που δίνει ο φίλαθλος κόσμος του Νομού μας  για ένα come bak του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου, εργάζεται πυρετωδώς η διοίκηση του Α.Σ. Κόρινθος 2006, εν όψει των αγώνων της Μικρής Λίγκας – Γ΄ Εθνικής  Κατηγορίας. Με μπροστάρηδες τον Πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη και τον Τεχνικό Ηγέτη Πάνο Τζαναβάρα, η ομάδα εφαρμόζει με νέα Στρατηγική την Ανανέωση κυρίως με νέα παιδιά από την Κορινθία. Σε αυτή την αναγκαία  κίνηση δεν μπορούμε εμείς να μείνουμε αδιάφοροι γι αυτό κάνουμε το πάρα κάτω Αφιέρωμα στη Νεοφώτιστη και ζητάμε κάθε καλοπροαίρετο φίλαθλο να βάλλει κι αυτός ένα χεράκι. Να συμμετάσχει στην πορεία της ομάδας και στη μετεξέλιξή της σε μία Παγκορινθιακή ομάδα της Κορίνθου και της Κορινθίας, που τόσο μας έχει λείψει.

Με βάση και ραχοκοκαλιά τους παλαιούς παίκτες
Η διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει τους πιο κάτω παίκτες, που έγραψαν τη δική τους ιστορία τα τελευταία χρόνια, ενώ  έδωσε την ευκαιρία στους υπόλοιπους να συνεχίσουν ελεύθεροι σε άλλες ομάδες:
Σκούρτης Σταύρος
Φίλης Βασίλης
Τριμπόνιας Παναγιώτης
Μαγγίνας Δημήτριος
Γκουριώτης Δημήτριος
Χατζησοφρωνίου Γεώργιος
Κάπλατζης Άρης
Τσατσόπουλος
Τσάκα Αιμίλιος

Συμπληρώθηκαν στοχευμένα  κενά 
στο ρόστερ της  ομάδας




Με στοχευμένες θέσεις παικτών, που ήταν εισήγηση του Πάνου Τζαναβάρα προς το Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο αποκτήθηκαν με μεταγραφές  οι εξής:
 Του Πάρη Παλιάτσιου, 24χρονου σέντερ. Ο Νεοαποκτηθείς έχει ύψος 1,85 και στο περσινό πρωτάθλημα αγωνιζόταν με την Παλαιοχώρα Χανίων στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης έχει εμπειρία στο Πρωτάθλημα της Μικρής Λίγκας,  αφού έχει αγωνιστεί στην Χαλκίδα και στον Πιερικό, αλλά και στην Β΄ Εθνική με τον Πιερικό, τα Χανιά και τον Πανελευσινιακό. Επίσης σημειώνεται  ότι έχει αγωνιστεί και 3 φορές με τη Γαλανόλευκη  U19. Στην περσινή ποδοσφαιρική περίοδο πέτυχε επτά γκολ, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και επιδιώκει την βελτίωσή του σε όλα τα επίπεδα.
Του Αλέξανδρου Αθανασόπουλου, ο οποίος είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.  Στην περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 20 αγώνες με την ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ στην Γ΄ Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί στην ΄Ενωση Βοτανικού και Σούρμενων. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ20 Παναιτωλικού και έχει επίσης αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, ως 3ος τερματοφύλακας.
Του Καντηλιαράκη Παναγιώτη, 20χρονου Κορίνθιου Κεντρικού αμυντικού, που έχει παίξει στον ΑΟ Ζευγολατιού και ΠΑΟ Λουτράκι.
Του Θέρμου Χρήστου, 19χρονου αριστερού χαφ, που προέρχεται από την Α.Ε. Ηρακλείου Αθηνών.
Του Γκουριώτη Άγγελου, 18χρονου ακραίου επιθετικού, που αποκτήθηκε από τον Τενεάτη Αθικίων.
Του Κωστόπουλου Σπύρου, 19χρονου δεξί μπακ, που αποκτήθηκε από τον Παλληνιακό Αθηνών.
Του Παπανικολάου Παναγιώτη, 18χρονου Κορίνθιου επιθετικού χαφ, που έπαιζε στον Ηρακλή Λεχαίου.
Του Χουσελά Παναγιώτη, 23χρονου Κορίνθιου ακραίου επιθετικού, που έχει παίξει στον ΑΟ Ζευγολατιού και Άνω Μερά  Γ΄ Εθνικής.
Του Γεωργίου Γεώργιου, 20χχρονου Κορίνθιου επιθετικού που έχει παίξει στον Ιάλλυσο Ρόδου και Ισθμιακό.

Η πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα 
με τον Πάνο Τζαναβάρα

Τη Δευτέρα ο Τεχνικός Ηγέτης του Α.Σ. Κόρινθος 06 κήρυξε άτυπα την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας με τον υπάρχοντα αριθμό ποδοσφαιριστών στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου. Το τεστ γνωριμίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο προπονητή, συνεργατών και παικτών ήταν πολύ καλό και πέτυχε τον σκοπό του. Ο Προπονητής άρχισε να αξιολογεί τις ικανότητες, ο Γυμναστής προσπάθησε να δημιουργήσει την αγωνιστική φυσική κατάσταση των παικτών και οι παίκτες πήραν το πρώτο μάθημά τους, που ήταν η τυφλή εμπιστοσύνη στις οδηγίες του Προπονητή, που στόχο έχει να δημιουργήσει μία ομάδα αντάξια των προσδοκιών της Κορινθίας.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Πάνου Τζαναβάρα



    Ο Τεχνικός Ηγέτης του Α.Σ. Κόρινθος 06, Πάνος Τζαναβάρας, γνωστός Κορίνθιος βετεράνος των γηπέδων της Κορινθίας και όχι μόνο, μετά το πέρας της πρώτης προπόνησης δήλωσε τα εξής προς τοπικά ΜΜΕ:
«‘ Σήμερα πήραμε όλοι μία γεύση από την ομάδα που πρόκειται να αγωνισθεί στη Γ΄ Εθνική κατηγορία από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Σας διαβεβαιώνω ότι οι πρώτες εντυπώσεις δημιουργούν αισιόδοξη αίσθηση. Είδαμε όλοι μία νεανική ομάδα με παίκτες που διψούν να γίνουν ένα υπολογίσιμο σύνολο. Διαπίστωσα μεγάλη εκ μέρους τους όρεξη και ζήλο, πράγματα που θεωρώ σε πρώτη φάση βασικά με πρώτο επόμενο στόχο τη δημιουργία δεσμού μεταξύ των παικτών, ομαδικού πνεύματος, αγωνιστικού πάθους και αποτελεσματικότητας. Θέλουμε το δικό μας χρόνο για να προχωρήσουμε μπροστά.
    Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί και το ρόστερ της ομάδας όπως το έχουμε σχεδιάσει βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας όπως την έχουμε προγραμματίσει. Όπως κι εσείς έχετε διαπιστώσει στηρίζουμε τα νέα παιδιά κυρίως από την Κορινθία, γιατί αυτά αποτελούν το μέλλον και δίνουν το απαραίτητο βάθος χρόνου.
    Αν με ρωτήσετε ποίος είναι ο αντικειμενικός μας στόχος θα σας απαντήσω πρακτικά ότι η Γ΄ Εθνική κατηγορία έχει πολλές και αξιόλογες ποδοσφαιρικές ομάδες. Δεν υποτιμούμε τους αντιπάλους, απλά θα προετοιμαστούμε για να τις κοιτάξουμε στα μάτια χωρίς φόβο, αλλά με αγωνιστικό πάθος για παραμονή σε πρώτη φάση στη >Μικρή Λίγκα και χάραξη νέας στρατηγικής στην επόμενη φάση για κάτι πιο ουσιαστικό και … Παγκορινθιακό…» , κατέληξε ο κ. Τζανβάρας

Το πρόγραμμα προετοιμασίαςφιλικών αγώνων ποδοσφαίρου




10 Αυγούστου   Κόρινθος ’06-Ιωνικός
14 Αυγούστου   Κόρινθος ’06-Ατρόμητος Χιλιομ.
18 Αυγούστου   Παναιγιάλειος-Κόρινθος ’06
25 Αυγούστου   Κόρινθος ’06-Παναργειακός
28 Αυγούστου   Ιωνικός-Κόρινθος ’06
1 Σεπτεμβρίου   Άγιος Ιερόθεος-Κόρινθος
4 Σεπτεμβρίου   Κόρινθος ΄06-Ασπρόπυργος
8 Σεπτεμβρίου   Κόρινθος ΄06-Κηφισιά
15 Σεπτεμβρίου Ναύπλιο 2017-Κόρινθος ΄06

Δεν υπάρχουν σχόλια