Header Ads

Δημήτρης Πιέτρης : Γιατί με την ΝΔ στις ευρωεκλογές ;


Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα γραφτεί η πρώτη σελίδα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Το μήνυμα που θα σταλεί είναι, ως εδώ με την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε τον τόπο τα τελευταία χρόνια.
Μας δίνεται λοιπόν η δυνατότητα, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια, να εκφραστούμε και να μιλήσουμε για το πως θα ξαναφτιάξουμε την Πατρίδα μας.
Η νέα Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι μπορεί να πάει πραγματικά την Ελλάδα μπροστά. Μπορεί να ξαναχτίσει μια Πατρίδα υπερήφανη, αξιοπρεπή και ενωμένη.
Η ψήφος στις ευρωεκλογές στην μεγάλη κεντροδεξιά Παράταξη, ενισχύει την εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή οικονομία και κοινωνία.
Περισσότερες και καλύτερες δουλειές, λιγότερους και δίκαιους φόρους για όλους, μεγαλύτερο εισόδημα, περισσότερες ευκαιρίες στους νέους ώστε να μπορούν να κάνουν πράξη τα δικά τους οράματα.
Η Νέα Δημοκρατία με την ομπρέλα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος έχει το σχέδιο, τη δυνατότητα, το όραμα και τη γνώση, να προσελκύσει επενδύσεις, να διαχειριστεί με σοβαρότητα τα εθνικά θέματα, να επαναφέρει το επίπεδο ασφάλειας και να δημιουργήσει τις συνθήκες επιστροφής των ατόμων που έχουν εγκαταλείψει την χώρα μας.
Στις 26 Μαΐου θα ψηφίσουμε ουσιαστική πολιτική αλλαγή και μια νέα διαφορετική τεχνοκρατική διοίκηση του κράτους μακριά από τις πρακτικές υπερπλεονασμάτων, πλασματικής ανάπτυξης μέσω επιδομάτων, απατηλών υποσχέσεων και προεκλογικών δώρων;
Με το χέρι στην καρδιά, δεν συμφωνείς και εσύ πως πλέον αξίζουμε καλύτερα;

*του Δημήτρη Πιέτρη

Ιδιοκτήτη Εταιρίας Ασφαλίσεων Πιέτρης & Συνεργάτες
Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια