Header Ads

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει σύνορα ;


Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει σύνορα «Την ώρα που το πολιτικό αδελφάκι του ΣΥΡΙΖΑ, οι Podemos, καταποντίστηκαν, εκείνος πανηγυρίζει για τη νίκη του… ισπανικού ΠΑΣΟΚ», αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη. Δηλαδή για πολιτικό τυχοδιωκτισμό κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη στάση του στις ισπανικές εκλογές. «Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει σύνορα», τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας..
«Την ώρα που το πολιτικό αδελφάκι του ΣΥΡΙΖΑ, οι Podemos, καταποντίστηκαν στις ισπανικές εκλογές, εκείνος πανηγυρίζει για τη νίκη του… ισπανικού ΠΑΣΟΚ και την άνοδο της ισπανικής ακροδεξιάς», πρόσθεσε η κ. Ζαχαράκη για να καταλήξει: «Μέχρι να αποφασίσει ο κ. Τσίπρας ποίον ακριβώς στηρίζει στην Ευρώπη, του θυμίζουμε ότι στις 26 Μαΐου θα κριθεί από τους Έλληνες, οι οποίοι εδώ και 4,5 χρόνια πληρώνουν τα ψέματα και την παταγώδη αποτυχία του».
Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει χάσει από την αξιοπιστία του εξ αιτίας των προεκλογικών υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν, το φ0ροκυνηγητό και την εξόντωση της μεσαίας τάξης πολιτών, το δημοψηφίσματος που τον μαύρισε και αυτός «έγραψε» κανονικά την καταδίκη των Μνημονίων και έκανε το ΌΧΙ σε ΝΑΙ μεταλλάσσοντας τον ίδιο του τον χαρακτήρα από αντιμνημονιακό σε πλήρη υποταγή στην Τρόϊκα και τις εντολές της Γερμανίας, Είναι τόσο πολλές οι περιπτώσεις, που έπαψαν να τον αναδεικνύουν, ως τον καλύτερο πρωθυπουργό. Εδώ όμως οφείλουμε να πούμε ότι ο Αλ. Τσίπρας ή όπως αλλιώς λέγεται, χαίρει μεγάλης εκτίμησης από όλους τους αχυράνθρωπους και μη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και Σια. Τα συγχαρητήρια που δέχεται από όλο τον εσμό των αξιωματούχων του Συστήματος, θυμίζουν το γνωστό « Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες…»
Είναι Καυτά τα ερωτήματα, που πλανώνται μεταξύ των Ελλήνων πολιτών. Αυτός ο πολιτικός είναι αριβίστας και τηρεί κατάγράμμα τις εντολές που έχει ποδοπατώντας κάθε έννοια θρησκείας, ως άθεος με την προσπάθεια υποβιβασμού στην υποδοχή του Αγίου Φωτός της Ανάστασης και εθνικής συνείδησης με τη Συμφωνία των Πρεσπών Μέχρι πού θα το πάει; Δεν αρκεί το κακό που έχει κάνει μέχρι σήμερα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια