Header Ads

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ : Η Πολιτική Προπαγάνδα και η χρονοβόρα Δικαιοσύνη…


Τα σύγχρονα μέσα και μέθοδοι προπαγάνδας, χειραγώγησης της κοινής γνώμης και αποπροσανατολισμού, έχουν εξελιχθεί σε απίθανα επιστημονικά ύψη τα τελευταία χρόνια. Ειδικά στην πολιτική προπαγάνδα, η Κοινωνική Πολιτική είναι σε θέση να ξεγελάσει και τον πιο δύσκολο ανθρώπινο χαρακτήρα. Οι Πολίτες έχουν βιώσει τις πιο απίθανες τακτικές πολιτικής ποδηγέτησης, οι οποίες στοχεύουν ανάλογα με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Αυτό το έχουν ζήσει στο πετσί τους οι Έλληνες, πολλές φορές χωρίς να το παίρνουν μυρωδιά ότι έχουν πέσει θύματα πολιτικής συνωμοσίας, μόνο και μόνο για να ξεφύγουν οι Κυβερνήσεις από δύσκολες καταστάσεις, όπως πχ η σημερινή περίπτωση, κατά την οποίαν με τα νέα Μνημόνια υποθηκεύθηκε η Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας για δεκάδες χρόνια στους τοκογλύφους δανειστές και μας πο παρουσιάζουν σαν έξοδο από την κρίση, ενώ διαπραγματεύονται συνέχιση των δεινών.
Αυτή την εβδομάδα είδε το φως της δημοσιότητας «Το σκάνδαλο NOVARTIS», όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσιογραφία, με τρανταχτά ονόματα! Το σχετικό “αποκαλυπτικό” ρεπορτάζ μας λέγει ότιέλεγε επί ημέρες ότι υπάρχουν δεκάδες ένοχοι που τα έπιασαν βάσει μαρτύρων με κουκούλες που έδωσαν καταθέσεις στη CIA της Αμερικής (βολικό), που δεν αναφέρονται ονοματεπώνυμα και ιδιότητες. Επί μήνες σύρεται η υπόθεση μέχρι που άρχισαν να μπαίνουν στο Αρχείο πολλά ονόματα, ενώ προσωρινά έχουν καταλήξει στο αίτημα της Δικαιοσύνης για άρσδη νοσηλίας του Ανδρέα Λοβέρδου.
Παράλληλα η Κυβέρνηση για να καλύψει τις δικές της πομπές διαρρέει τη φήμη ότι υπάρχουν και άλλοι υπό βάσιμες καταγγελίες (των κουκουλοφόρων και βάσιμες;). Πρόκειται, λένε, να βγουν σύντομα και άλλα τρανταχτά ονόματα στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μπροστά σε αυτή την καταιγία του διασυρμού περί δικαίων και αδίκων η υπόθεση μοιάζει με σχολική έκθεση, που θα έπρεπε να έχει εκδικαστεί προ πολλού και να τελειώνουμε με την απασχόληση της κοινής γνώμης, που έχει καταρρεύσει από τα δεινά των Μνημονίων, που έφυγαν, αλλά παραμένουν!..
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι διαρροές αναφέρουν ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους επί χρόνια ονόματα, που βρίσκονται υπό άϋλη κατηγορία δημοσιογραφική με την άδεια της Δικαιοσύνης, που κωλυσιεργεί αντί να τους προστατέψει μέχρι να αποφανθεί τελεσίδικα! Εδώ όμως γεννώνται διάφορα Καυτά Ερωτήματα. Οι Πολίτες έχουν απηυδήσει να αντιμετωπίζουν παρόμοιες “αποκαλύψεις”, οι οποίες στο τέλος θάβονται και αντιμετωπίζονται με πέπλο συσκότισης. Θα αποβεί και αυτή η περίπτωση μία από τα ίδια; Παραπλάνηση και απασχόληση της κοινής γνώμης, η οποία βλέπει το δένδρο και χάνει το δάσος; Και αυτό όταν η προπαγάνδα επιβάλλει το « πες πες το ψέμα και κάτι θα μείνει ;»

Δεν υπάρχουν σχόλια