Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Συνελήφθη άμεσα ένα άτομο για απόπειρα ληστείας στην Κορινθία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑ­ΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Τρίπολη, 13 Απριλίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνελήφθη άμεσα, στις 12.4.2019 το α­πόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από α­στυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 38χρονος ημεδαπός, για από­πειρα ληστείας, σε βάρος δύο (2) ανήλι­κων ημεδαπών. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστα­τωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λου­τρακίου, προέκυψε ότι ο 38χρονος, χθες (12.4.2019) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, προσέγγισε δύο (2) ανήλικες η­μεδαπές και με την απειλή σωματικής βί­ας αποπειράθηκε να αφαιρέσει από αυτές χρήματα και κινητό τηλέφωνο, χωρίς ω­στόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντι­ληπτός και τράπηκε σε φυγή. 
Μετά από άμεση αστυνομική κινητο­ποίηση, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από α­στυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου και συνελήφθη. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ει­σαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 
Η αστυνομική έρευνα και το προανα­κριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυ­νομικό Τμήμα Λουτρακίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του, σε διάπραξη πα­ρόμοιων αδικημάτων.



ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οδηγούσε μεθυσμένος, είχε και ναρκωτικές ουσίες!

“Συνελήφθη, το Σάββατο το μεσημέρι, στο 112 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Πατρών από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 32χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μι­κροποσότητα κάνναβης, ενώ όπως προέ­κυψε οδηγούσε το όχημα του υπό την ε­πήρεια αλκοόλ. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρω­στίνης”, αναφέρεται από την αστυνομία.



ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθη με λαθραία τσιγάρα…

korinthian news

“Συνελήφθη, το Σάββατο το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθί­ας, 47χρονος, γιατί κατείχε -30- πακέτα λαθραίων τσιγάρων και -4- τυποποιημέ­νες συσκευασίες λαθραίου καπνού, οι ο­ποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον κατασχέ­θηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρημα­τικό ποσό των -161,50- ευρώ, ως προερ­χόμενο από την τέλεση αξιόποινων πρά­ξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Α­σφαλείας Κορίνθου”, αναφέρεται από την αστυνομία.



ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συνελήφθη με χασίς…

“Συνελήφθη, την Πέμπτη το απόγευ­μα, στο 106ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνι­κής Οδού Αθηνών- Πατρών από αστυνομι­κούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητο­δρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 25χρονος, για­τί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -4,26- γραμμαρίων και τρίφτη κάν­ναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανά­κριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σι­κυωνίων”, αναφέρεται από την αστυνομία.



ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τρόμος το απόγευμα για δύο ΑΝΗΛΙΚΕΣ! -Τις πλησίασε…

«Συνελήφθη άμεσα, την Παρασκευή το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομι­κούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρα­κίου, 38χρονος, για απόπειρα ληστείας, σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστα­τωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λου­τρακίου, προέκυψε ότι ο 38χρονος, την Παρασκευή το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, προσέγγισε δύο ανήλικες και με την απειλή σωματικής βίας αποπειρά­θηκε να αφαιρέσει από αυτές χρήματα και κινητό τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να τα κα­ταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός και τρά­πηκε σε φυγή.
Μετά από άμεση αστυνομική κινητο­ποίηση, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από α­στυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ει­σαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανα­κριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυ­νομικό Τμήμα Λουτρακίου, ενώ ερευνά­ται η τυχόν συμμετοχή του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων», αναφέρεται από την αστυνομία.



“Χτύπησε” σε σπίτι στο Λέχαιο -Ο δράστης για ακόμα μία φορά είναι…

“Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομι­κή έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέ­λου- Βόχας, μία περίπτωση κλοπής σε οι­κία, που είχε γίνει την 4.12.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων. Για την υ­πόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή», αναφέρεται από την αστυνομία
ΣΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr πρόκειται για κλοπή που είχε γίνει σε σπίτι στην περιοχή του Α. Γερασίμου στο Λέχαιο. Ο δράστης …και αυτή τη φορά είναι αθίγγανος!

Κ.Ν



ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθη στα Εξαμίλια με ηρωίνη

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια του δήμου Κορινθί­ων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρό­ληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 42χρονος, γιατί κατεί­χε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατα­σχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Κ.Ν



ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: 18χρονος αθίγγανος μπήκε σε σπίτια στο Καμάρι και τη Συκιά, αλλά…τον βρήκαν οι αστυνομικοί του Ξυλοκάστρου

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr 18χρονος αθίγγα­νος μπήκε σε σπίτια στο Καμάρι και τη Συ­κιά… αλλά τον βρήκαν λίγους μήνες αργό­τερα οι αστυνομικοί του Ξυλοκάστρου!
Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρε­ται: «Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνο­μική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, δύο περιπτώ­σεις κλοπών σε οικίες, που είχαν γίνει την 6.4.2018 και την 12.9.2018, σε τοπικές κοι­νότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρω­στίνης Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος ενός 18χρονου για κλοπή».



ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθη 40χρονος γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης

“Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθί­ας, 40χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανά­κριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κο­ρίνθου”, αναφέρεται από την αστυνομία.



ΚΙΑΤΟ: ΑΝΗΛΙΚΟΣ προσπάθησε να κλέψει όχημα το 2016 και τον βρήκαν τώρα

«Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμή­μα Σικυωνίων, μία περίπτωση απόπει­ρας κλοπής οχήματος, που είχε γίνει 24/25.10.2016, στο Κιάτο. Για την υπόθε­ση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βά­ρος ενός ανήλικου, για απόπειρα κλοπής», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυ­νομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια