Header Ads

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : Τρέμουν και τη σκιά τους οι Συριζαίοι βουλευτές


Τρέμουν και τη σκιά τους οι Συριζαίοι βουλευτές και πολιτικοί Κυβερνώντες, ένοχοι για την απεμπόληση προαιώνιας ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς στους Σλάβους, που δεν έχουν ουδεμία σχέση με αυτήν. Επί των ημερών της πρώτης φορά Αριστερής Κυβέρνησης η ΕΛ.ΑΣ. τείνει να προσεταιριστεί τον όρο « Πραιτοριανών Δυνάμεων» του Τσίπρα. ΄Εκαναν προληπτικές προσαγωγές Ελλήνων πατριωτών στα Γιαννιτσά για να μην προπηλακιστούν ο γυρολόγος πολιτικός Μπάρμπα Φώτης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τζάκρη και Σηφάκης. Όπως αναφέρει το Mcnews.gr,
« Σε προληπτικές προσαγωγές 16 ατόμων προχώρησε την Κυριακή η αστυνομία στα Γιαννιτσά προκειμένου να μην εκφράσουν την αντίθετη άποψή τους με τις κυβερνητικές πολιτικές, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη, που θα έδιναν το παρών σε εκδήλωση για τη μνήμη της Ουρανίας Νιζαμίδου.
Όπως κατήγγειλαν οι πολίτες που προσήχθησαν τους προσήγαγαν άνδρες με πολιτικά και στη συνέχεια τους είχαν κλεισμένους και υπό αστυνομική επιτήρηση για περισσότερους από 2,5 ώρες στο ΑΤ Γιαννιτσών. Σε μήνυση που υπέβαλαν στη συνέχεια για την παράνομη κράτησή τους αναφέρουν ότι «με την άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους, εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία δεν θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί, που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν».
Η αστυνομία φρόντισε, παράλληλα, να κλείσει τμήματα δρόμων προκειμένου να μην υπάρξουν διαμαρτυρίες κατά του κ. Κουβέλη και των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Το κείμενο της μήνυσης που υπέβαλαν οι 11 από τους 16 προσαχθέντες επιδόθηκε Ενώπιον του κ Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γιαννιτσών (δια του κ. Διοικητή του ΑΤ Γιαννιτσών), ως Μηνυτήρια Αναφορά Κατά παντός αρμοδίου υπευθύνου.
Και αναρωτιέται ο κάθε Έλληνας Πατριώτης. Θα ανεχτούμε για πολύ αυτή την ανελευθερία και δημοκρατία της αυθαιρεσίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια