Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Οι μισθοσυντήρητοι των Μυστικών Υπηρεσιών, των ΜΚΟ και της Αριστερής θολοκουλτούρας…




Υπάρχουν συμπολίτες μας, οι οποίοι δυσανασχετούν σε κάθε ανακοίνωση των Οργάνων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αναφέρεται σε επιχορήγηση μικρών χρηματικών ποσών σε Τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία Πολιτιστικής σκοπιμότητας. Δεν κρύβουμε ότι, μεταξύ αυτών είμαστε και εμείς πριν από μερικά χρόνια. Είχαμε την άποψη ότι ο κάθε Σύλλογος ή παρόμοιος φορέας είχε την Καταστατική υποχρέωση να λειτουργήσει και επιτελέσει το έργο του με δικά του έξοδα. Ήταν υποχρέωση των Διοικητικών Συμβουλίων να προγραμματίσουν και υλοποιήσουν τις οποιεσδήποτε δραστηριότητες με δικά τους χρήματα ή χορηγίες άλλων φορέων. Συνήθως τα Προεδρεία έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για να πετύχουν το σκοπό τους. Αυτά πιστεύαμε.
Εδώ και κάμποσα χρόνια όμως, διαπιστώθηκε ότι τα “Προσωπεία έπεσαν”. Αποκαλύφθηκε σε όλη του την έκταση η προσπάθεια κάποιων δυνάμεων να αποεθνοποιήσουν τα Έθνη – Κράτη, να κόψουν τη θερμή γέφυρα, που έδενε τους πολίτες με τις ρίζες τους, τα ήθη και τα έθιμα. Η επιθετικότητα των δυνάμεων αυτών έγινε πλέον πολύ φανερή. Καταδυναστεύει τους λαούς και το δεσμό, που έχουν με το παρελθόν και την πατρίδα τους. Τώρα δε τελευταία “η πρώτη φορά Αριστερά” γκρεμίζει τα πάντα συνθέμελα. Εφαρμόζει κατά γράμμα το σχέδιο Κίσινγκερ και βλάπτει κάθε τι το γνήσια Ελληνικό. Όποιος τολμήσει και μιλήσει για Πατρίδα, Θρησκεία, Ιστορική καταβολή, Ελληνική γλώσσα, αμέσως χλευάζεται από τους “ψευτοπροοδευτικούς”.
Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι τα Τοπικά Πολιτιστικά Σωματεία και Σύλλογοι με τις ποικίλες δραστηριότητές τους αντιμάχονται στην υποβάθμιση Αξιών, που έχουν τη δική τους σημασία. Χωρίς να έχουν θέσει αυτοσκοπό, άξιες, φιλότιμες και εθελοντικές διοικήσεις επιτελούν Ύψιστο Πατριωτικό έργο. Χωρίς τυμπανοκρουσίες αυτοπροβολής χαίρονται για αυτό που κάνουν, τη χαρά, τη γνώση και επίγνωση που δίνουν στους συμπολίτες τους και στη διατήρηση της Ελληνικής πραγματικότητας, της Εθνικής Μνήμης. Κατά τη γνώμη μας, είναι οι Σύγχρονοι Σπαρτιάτες, “που διαφυλάττουν Θερμοπύλες”, έστω κι αν αυτό που κάνουν θεωρείται φυσικό, αφού βγαίνει από μέσα τους. Είναι αξιέπαινοι αυτοί οι συμπολίτες μας, που συμμετέχουν σε Πολιτιστικά και άλλα Σωματεία, είτε στα Προεδρεία, είτε ως απλά μέλη.
Τέλος, για να γίνουμε περισσότερο σαφείς, θα επανέλθουμε στην αρχή του άρθρου μας για να επισημάνουμε, πλέον, ότι η κατάσταση άλλαξε. Οι Δημοτικές και άλλες Τοπικές Αυτοδιοικήσεις οφείλουν να είναι ενεργά κοντά στα Τοπικά Σωματεία και Πολιτιστικούς Συλλόγους. Να τα υποστηρίζουν και να επιχορηγούν τις Πολιτιστικές τους Εκδηλώσεις, όχι μόνο για το θέαμα ή το ακρόαμα, που προσφέρουν, αλλά και για τη βαθύτερη έννοια του έργου, που επιτελούν προς όφελος των συμπολιτών και της Πατρίδας τους!..Δεν μπορούν να έχουν χωρίς αντίλογο το λόγο οι μισθοσυντήρητοι των Μυστικών Υπηρεσιών, των ΜΚΟ και της Αριστερής θολοκουλτούρας…

 «Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια