Header Ads

ΜΥΡΙΣΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ!.. ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 - ΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ : 3 - 1 / Τα γκολ οι Μυριώτης , Φίλης και Ξύδης


Άρωμα τίτλου είχε η νίκη του ΑΣ Κορίνθου 06 με τον Παννεμεατικό 3-1 στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού αύξησε την δια­φορά με τον δεύτερο ΑΟ Λουτράκι, πού έχασε 1-0 από τον Πέλοπα στο Κιάτο,στους εννέα βαθμούς. Το παιγνί­δι δεν άρχισε καλά για τους επίδοξους πρωταθλητές, α­φού μετά την κλασική χαμένη ευκαιρία του Μυργιώτη στο 4’, ένα λεπτό αργότερα ο Ξύδης ανατράπηκε από τον Γκουριώτη και ο διαιτητής Κακριδής έδειξε το σημεί­ο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο παθών και έγραψε μόλις στο 5’ το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. 
΄ Αμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, αλλά μό­νο με κλασικές ευκαιρίες που δεν είχαν τελικό αποτέλε­σμα και τις ωραίες αποκρούσεις του Κεμαλάϊ. Στο 25’ ό­μως ο Τζανέτος έδωσε μαγική ασίστ στον Μυργιώτη που διεκδίκησε στον αέρα την μπάλα και με καρφωτή κεφα­λιά ισοφάρισε σε 1-1. Από το λεπτό αυτό η μία ευκαιρί­α διαδέχονταν την άλλη με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Τριμπόνια στο 35’, που η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παννεμεατικού και απομακρύνθηκε από αμυντικό παίκτη.Το γκολ ήταν θέμα χρόνου να μπει για τους γηπεδούχους και στο 41’ ο κάπτεν της Κορίν­θου 06 Βασίλης Φίλης εκτέλεσε φάουλ και με αριστοτε­χνικη εκτέλεση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κεμαλάϊ, που ανήμπορος να αντιδράσει είδε την μπά­λα να περνάει σαν βολίδα και να αναπαύεται στα δίχτυα του για το 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 
Στο β’ ημίχρονο συνεχίστηκε η ίδια εικόνα για τους γηπεδούχους και παρ’ ότι έκαναν πάνω από 15 τελικές, φάσεις κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκει­ται ...), να πετύχουν μόνο ένα γκολ στο 57’ με τον Μά­κη Μυργιώτη που ανέβασε το σκορ στο 3-1, που ήταν και το τελικό. Σημειώνουμε ότι ευκαιρίες σαν αυτές του Καμπιωτη (3), Μυργιώτη (2 ) δύσκολα χάνονται. Έτσι η επίδοξη πρωταθλήτρια ομάδα της Κορίνθου 06 παί­ζοντας πολύ καλό ομαδικό και ποιοτικό καθαρό ποδό­σφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πήρε άλ­λη μία σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή πιστο­ποιώντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Παννεμεατικό ή­ταν αξιόμαχος αντίπαλος κατάφερε να προηγηθεί, αλλά όταν κουράστηκαν οι δύο ποιοτικοί και ταχύτατοι Ξύδης και Παπουτσής έπαψαν να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα. Ξεχώρισε και ο κήπερ Κεμαλάϊ, που έσωσε δύο σίγουρα γκολ. 
Και δύο λόγια για την διαιτησία του Παναγιώτη Κα­κριδή. Σωστά κατελόγισε το πέναλτι στο 4’ για τον Παν­νεμεατικό, αλλά σε τρεις περιπτώσεις μία σε βάρος των φιλοξενούμενων και μια σε βάρος των γηπεδούχων, θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα. Ειδικά η φάση του 60’ με το καθαρά απλωμένο χέρι του Τζα ήταν ο ο­ρισμός του πέναλτι. Καλοί στις υποδείξεις τους οι δύο βοηθοί Θεοδωρόπουλος και Ξενόπουλος. 

ΑΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : Σκούρτης, Γκουριώτης, Φίλης, Μαγ­γίνας, Τριμπόνιας (67’λτ Δημητριάδης ), Στασινόπου­λος, Τσατσόπουλος (57’ Καμπιώτης ), Κάπλατζης (85’ Μαυρέλης ), Τζανέτος, Μυργιώτης, Τσάκα (87’ Οικονό­μου ). 

ΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ : Κεμαλάϊ, Κρανιδιώτης, Τζας (61’ Αναγνωσταράς), Κάρο, Βλάσσης (46’ Σχοινοχωρί­της ), Κουτρούμπανος, Ξύδης, Θανόπουλος, Καλύβας, Παπουτσής, Τσιάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια