Header Ads

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΡΟΣ της Συμμαχίας Πολιτών έχει πειστικές θέσεις και Αυτοδιοικητικές γνώσεις


Κυρ, 3 Φεβρουαρίου: Όπως πληροφορήθηκα από φίλους της εφημερίδας, την προηγούμενη Παρασκευή 01/02/2019, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχία Πολιτών με επικεφαλής τον Βασίλη Νανόπουλο, Γιώργος Πούρος παρεχώρησε κοινή συνέντευξη στο τοπικό ραδιόφωνο της Κορίνθου SUPER FΜ και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο. Ερωτώμενος ο κ. Πούρος αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, που απασχολούν το δήμο Κορινθίων και τους δημότες.
Χαρακτηριστικές και πειστικές ήταν οι απαντήσεις στα θέματα που αφορούσαν συγκεκριμένα πάγια προβλήματα και αιτήματα όπως η ύδρευση της δημοτικής ενότητας Άσσου-Λεχαίου και οι παλινωδίες της σημερινής δημοτικής αρχής, η διαχείριση των απορριμμάτων με τα προβλήματα της δικαστικής επιβολής διακοπής των εργασιών πριν από 15 ημέρες περίπου, η άρδευση των καλλιεργειών μέσω του αγωγού του ΑΟΣΑΚ που επί πολλά χρόνια ο εν λόγω αγωγός μεταφοράς νερού είναι προβληματικός στην χρησιμότητά του λόγω μη έγκαιρου και σωστού καθαρισμού του κ.α.
Οι απαντήσεις που έδινε ο Γιώργος στον δημοσιογράφο, απέδειξαν όχι μόνο ότι γνωρίζει άριστα τα προβλήματα του δήμου Κορινθίων, αλλά έχει και πειστικές απαντήσεις.
Ήταν βέβαιο, ότι ο Γιώργος Πούρος θα «κέρδιζε» τους ακροατές του ραδιοφώνου, αλλά και επίσης ότι είναι πολύ δυνατό χαρτί για το Βασίλη Νανόπουλο, όχι μόνο προεκλογικά αλλά κυρίως μετεκλογικά στην διοίκηση του δήμου Κορινθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια