Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – 19η αγωνιστική / ΑΣ Κόρινθος 06 – ΑΣ Σαρωνικός : 5 – 0


Τα γκολ πέτυχαν οι Μυργιώτης (2), Τζανέτος (2) και Καμπιώτης (1)
Μια συνηθισμένη αγωνιστική αποδεί­χθηκε το Σάββατο ο 19ος αγώνας για το Πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κο­ρινθίας μεταξύ Α.Σ.Κόρινθος 06 και Α.Σ. Σαρωνικού Γαλατακίου. Ο αγώνας, που ή­ταν να γίνει στο ΔΑ Κορίνθου έγινε στο γήπεδο Λεχαίου, λόγω εργασιών στο Στάδιο της έδρας. Το αποτέλεσμα ήταν μία από τα ίδια με σκορ ΑΣ Κόρινθος 06 – ΑΣ Σαρωνικός 5-0 
Και από μόνο του το καθαρό σκορ δί­νει την εικόνα των δύο ομάδων και τη δι­εξαγωγή, που αποτέλεσε την επιβεβαίω­ση της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας για την εν λόγω κατηγορία και τις ομάδες που την απαρτίζουν. Χωρίς πολλές κου­βέντες ο Πρωταθλητής έχει ήδη βγει στο ξέφωτο, αφού μέχρι στιγμής ξεκίνησε με μείον 2 βαθμούς το φετινό Πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι αήττητη και βαθμολογικά βρίσκεται μπροστά με διαφορά 6 βαθ­μούς από τον δεύτερο ΠΑΟ Λουτράκι. 
Η εξέλιξη με λίγα λόγια του αγώνα του Λεχαίου ήταν ανισοβαρής, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας παικτών και αποτελεσματικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Από τα πρώτα λεπτά του αγώ­να ο Α.Σ. Κόρινθος 06 πήρε την υπεροχή και κατοχή της μπάλας παίζοντας στο μι­σό του γηπέδου. Οι τύποις φιλοξενούμε­νοι έπαθαν ασφυξία από τη συνεχή πίεση των Κορινθίων για σκοράρισμα. Αρκεί να σημειωθεί ότι μόνο στο πρώτο εικοσάλε­πτο του αγώνα είχαμε διαφορά στα κόρ­νερ 6-0 υπέρ της ομάδας του Πέρρα, ε­νώ ο Σαρωνικός έκανε την πρώτη επίθε­ση προς τα αντίπαλα καρέ χωρίς αποτέ­λεσμα μόλις στο 13 λεπτό. 
Παίζοντας με άνεση το γνωστό τους παιχνίδι οι Κορίνθιοι με ομαδικές ενέργει­ες πέτυχαν 5 γκολ με τελικούς εκτελε­στές τους Μυργιώτη (2), Τζανέτο (2) και Καμπιώτη (1) με μία επίθεση που ζούσε στον δικό της κόσμο, μία άμυνα που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της και έναν τερ­ματοφύλακα, που κρύωνε από αδράνεια, αλλά όταν σε μερικές φάσεις χρειάστηκε έδειξε πως είναι ο κέρβερος των δικτύ­ων του ΑΣ Κόρινθος 0-6. Τα γκολ πέτυ­χαν οι παίκτες του νικητή στο 40΄, 60΄, 74΄ , 85΄και 88΄. Θα αποτελούσε πολυτέλεια να πούμε ότι ο γηπεδούχος άξιζε της νί­κης και το τρίποντο. Η κατά τα άλλα συ­μπαθής ομάδα του Σαρωνικού έδειξε με­γάλη βελτίωση έναντι του πρώτου γύ­ρου, αλλά βρέθηκε στην ξέφρενη πορεί­α του αντιπάλου, που δεν παίζεται με τί­ποτα. 

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης , ο Προπονητής Τάσος Πέρρας με τους παί­κτες και τους συνεργάτες του μπορούν να είναι υπερήφανοι για την ομάδα και το έργο που επιτελούν: 

Ο Διαιτητής Κωνσταντόπουλος και οι βοηθοί του Κωνσταντής και Μπάρτζης χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πολύ καλοί. 

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ : (Τάσος Πέρρας) Σκούρ­της, Οικονόμου, Στασινόπουλος, Τριμπό­νιας, Μαγγίνας, Φίλης, Χατζησοφρωνίου, Κάπλατζης, Μυργιώτης, Τζανέτος, Κα­μπιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια