Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – Α΄κατηγορία – 15η αγωνιστική / ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ : 6-0 / Συνεχίζει το αήττητο σερί και στον Β΄ γύρο!


Καταιγιστική και σ’ αυτό το παι­γνιδι η πρωτοπόρος ομάδα του ΑΣ Κορινθος 06 συνέτριψε την ουρα­γό της βαθμολογίας ομάδα των Α­γίων Θεοδωρων με 6-0. Το να α­ναλύσουμε τον αγώνα αυτό δεν χρειάζεται, αφού οι γηπεδούχοι συνέχισαν αυτό που κάνουν α­πό την έναρξη του πρωταθλήμα­τος. Δηλαδή να παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, που συνδυάζεται με ποιοτικό παιχνίδι, ομαδικό πνεύ­μα, υπέροχους συνδυασμούς , χα­μηλή ανταλλαγή πάσας σε ξεμαρ­κάριστο παίχτη που παίρνει κατάλ­ληλη θέση υποδοχής της μπάλας και απόδοση με πολλά γκολ. Εί­ναι τυχεροί όσοι παρακολουθούν τους αγώνες αυτής της ομάδας, αφού βλέπουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο με περίτεχνους συν­δυασμούς και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δείχνουν σο­βαρότητα, όπως έδειξαν και στο παιγνίδι αυτό. 
Έξι γκολ, πολλές χαμένες ευ­καιρίες με αποκορύφωμα το χαμέ­νο πέναλτι του Κάπλατζη στο 44’ , που απέκρουσε ο νεαρός τερμα­τοφύλακας Μεταξάς και συνεχής κατοχή της μπάλας συνέθεσαν το παζλ του αγώνα. Εξαιρετικές ε­ντυπώσεις άφησε ο νεοαποκτη­θείς πορτογάλος επιθετικός Κάρ­λος Ντιαλόσο, ο οποίος ήταν πά­ντα μέσα στις φάσεις έδειξε στοι­χεία έλλειψης αγωνιστικών συμ­μετοχών, αλλά επίσης αγωνιστικό­τητα και ομαδικότητα, ενώ έκλει­σε και το σκορ του αγώνα στο 78’ διαμορφώνοντας το 6-0. 
Αναμένεται, αν δεν έχει ήδη κλείσει και η απόκτηση του νεα­ρού ακραίου αμυντικού Τσάκα από ομάδα της Σαντορίνης, ο οποίος α­γωνιζόταν στον Πανκαμαριακό, ε­νώ είχε και ένα σύντομο πέρα­σμα και από τον ΑΟ Λουτράκι. Ε­τσι πάνοπλη και χωρίς προβλήμα­τα ( πλην του τραυματία Δ.Μαυ­ρέλη ), θα πάει το προσεχές Σάβ­βατο στο μεγάλο ντέρμπι κορυ­φής της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α΄κατη­γορίας της ΕΠΣ Κορινθίας κόντρα στον ΑΟ Λουτράκι, που ακολουθεί τον πρωτοπόρο με 3 βαθμούς δια­φορά. Ο αγώνας θα γίνει εκτός έ­δρας για την ομάδα της Κορίνθου. 
Έξι διαφορετικοί παίκτες χρί­στηκαν σκόρερ στο παιγνίδι από­δειξη του πλουραλισμού και των δυνατοτήτων που έχουν οι παί­κτες του Τάσου Πέρρα. Στο 11’ ο Μαγγίνας έκανε το 1-0 ανοίγοντας τον χορό των τερμάτων για να α­κολουθήσουν στο 12’ ο Κάπλα­τζης το 2-0, στο 20’ ο Καμπιώτης το 3-0, στο 52’ ο Τσατσόπουλος το 4-0, στο 58’ ο Τζανέτος το 5-0 , ε­νώ το σκορ έκλεισε όπως είπαμε ο Κάρλος στο 78’ για το τελικό 6-0. 
Για την ομάδα των Αγίων Θεο­δώρων, που αποτελείται από νεα­ρά παιδιά η τελευταία θέση τα λέ­ει όλα, αφού έμεινε πολύ πίσω και μόνο με...θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Παντελής Χονδρό­πουλος με ΒΟΗΘΟΥΣ τους Παπαγε­ωργόπουλο και Τσολάκη Α, χωρίς προβλήματα. 

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : Σκούρτης, Γκουριώτης, Φίλης (60’ Δημητριά­δης ),Μαγγίνας, Τριμπόνιας (46’Οι­κονόμου ), Βασιλάρης (60’ Μυρ­γιώτης ), Τζανέτος, Καμπιώτης (46’ Κάρλος ), Στασινόπουλος, Κά­πλατζης, Τσατσόπουλος. 

Α.Σ. ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ : Μεταξάς, Φράγκος Ν. Βλαχοδήμος, Δημη­τρίου (46’ Μαρούδας ), Τσίλης, Γκιόκας, Δήμας (60’ Φράγκος Μ.), Μούκας (56’ Μουλλάς), Μπαστού­νης (74’ Δρίτσας Α. ), Λημνιώτης, Γκοτζιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια