Header Ads

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

«Επιμελητήριο προς Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας : Εφαρμόζουμε τους Νόμους και το Σύνταγμα»



Κόρινθος, 6 Ιανουαρίου 2019

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, παραχωρεί δωρεάν τις αίθουσες του, σε όλους τους νόμιμους συλλόγους και φορείς καθώς και στα νόμιμα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Δεν καθορίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τι είναι νόμιμο αλλά η δικαιοσύνη και οι θεσμοί.
Όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, έχουν χρησιμοποιήσει για εκδηλώσεις τους, το Επιμελητήριο, το οποίο έχει παραχωρηθεί, πάντα χωρίς την παρέμβαση της διοίκησης του, για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων.
Σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια είναι και η παραχώρηση στη Χρυσή Αυγή, για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, αντί να καταγγέλλει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, γιατί υλοποίησε απόφαση του θεσμού, δεν έχει παρά να θέσει το συγκεκριμένο κόμμα, εκτός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Μέχρι να το κάνει αυτό το Επιμελητήριο της Κορινθίας θα είναι ανοικτό σε όλους ακόμα και όταν διαφωνούμε ακραίως με τις απόψεις και τις θέσεις κάποιων φορέων, που μας το ζητούν.
Η Δημοκρατία επιβάλει ισονομία και αυτήν υπηρετούμε.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας



ΣΥΡΙΖΑ : Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη κίνηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας να παραχωρήσει αίθουσα του κτηρίου του, για την κοπή πίτας της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Αποτελεί πρόκληση για τους πολίτες της Κορινθίας, ο θεσμός που εκπροσωπεί τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού, να παραχωρεί αίθουσα, ώστε τα αιματοβαμμένα χέρια των υμνητών του Χίτλερ να κόψουν την πίτα τους.
Καλούμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου να συναισθανθεί το βάρος του ατοπήματός του και να ανακαλέσει άμεσα την προκλητική απέναντι στην Ιστορία της Ελλάδας και τη Δημοκρατία, απόφασή του.
Καλούμε επίσης όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας να πάρουν σαφή και ξεκάθαρη θέση απέναντι στην απαράδεκτη αυτή απόφαση.
Οι πολίτες της Κορινθίας, με τη μακρά δημοκρατική παράδοση και το σεβασμό στις ανθρωπιστικές αξίες του ελληνικού πολιτισμού, δεν ανέχονται καμία θεσμική αποδοχή φορέων ρατσιστικών ιδεών, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται υπόλογοι ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενοι για δολοφονίες και ρατσιστικές επιθέσεις.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019




Ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Κορινθίας για την παραχώρηση αίθουσας του Επιμελητηρίου στην Χρυσή Αυγή

Κόρινθος,6-1-2019


Ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Κορινθίας για την απόφαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθιας
να παραχωρήσει αίθουσα στη Χρυσή Αυγή
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΕΡΜΟΥ 2 – Τ.Κ. 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ: 2741080578 FAX: 2741080778 oevekorinthias@gmail.com
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από σχετικά δημοσιεύματα ότι η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας αποφάσισε να παραχωρήσει αίθουσα του Επιμελητηρίου για την κοπή της πίτας της Χρυσής Αυγής
Η ΟΕΒΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καταγγέλει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την απόφαση αυτή της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Θεωρούμε ύψιστη προσβολή για όλους τους επαγγελματίες της Κορινθίας και για όλους τους πολίτες γενικότερα την απόφαση αυτή και καλούμε άμεσα τη διοίκηση του Επιμελητηρίου να την ανακαλέσει. Καμία ανοχή δεν μπορεί να υπάρξει από τον χώρο των Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού μας σε τέτοια αντιδημοκρατικά μορφώματα, που μας προσβάλλουν όλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια