Header Ads

Εορταστική εκδήλωση για τη στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ»



ΓΡΑΦΕΙ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ

H νέα γενιά βοήθησε έμπρακτα το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο», για μια ακόμα χρονιά.

Τα νέα παιδιά λοιπόν, διοργάνωσαν στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του Athens Hilton, μια μεγάλη γιορτή για τη στήριξη της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδιονογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και την αγορά υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, για να λειτουργήσει η Μονάδα ως Κέντρο Αριστείας. Στην εκδήλωση παρέστησαν επιφανείς της Αθηναϊκής Κοινωνίας, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, βοηθητικό και επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Ελπίδα», το Διοικητικό Συμβούλιο και οι άμεσοι συνεργάτες της Προέδρου που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία του σκοπού της γιορτής.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης συμμετείχε στη σημαντική αυτή εκδήλωση, σκορπίζοντας ενθουσιασμό, όταν ανέβηκε στο stage που είχε «στηθεί» ειδικά στην αίθουσα
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και την κ. Μωραϊτάκη.
Οι κύριες Έλληνα, Πριτσιβέλη, Μινέττα και Δημοπούλου
Επικεφαλής της οργάνωσης οι φοιτητές Παντελής Καλογεράκος, Αμαλία Κούστα και Γιώργος Μωραϊτάκης.

 Οι τρεις νέοι χάρισαν στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μια συμβολική «καρδιά», η οποία θυμίζει τα πολλά χρόνια σημαντικής προσφοράς ενός Σωματείου με διεθνή ακτινοβολία…Πολύ αγάπη και αλληλεγγύη για τα προβλήματα των συνανθρώπων μας. Ο Θεός να χαρίζει υγεία και μακροημέρευση στην κα Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, στην οικογένειά της και στον Όμιλο Motor Oil – Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. οικονομική ευρωστία.

in.gr

28 Δεκεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια